Πολυθρόνα μασάζ KM370

Image

Μασάζ από το λαιμό ως τα πόδια

Η νέα καρέκλα μασάζ έχει τη λειτουργία και το σκοπό να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σκελετού και ενσωματώνει τις ακόλουθες λειτουργίες: μηδενική βαρύτητα, zero space(μηδενική απόσταση από το τοίχο) μασάζ πλήρους σώματος με μαξιλάρια, ράγα μασάζ σχήματος SL και μήκους 130 εκατοστών, κύλινδρο Guash για τις σόλες, σύστημα ήχου Bluetooth για μουσική. Αυτή η πολυθρόνα θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία μασάζ στο σπίτι σας, βοηθώντας σας να παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι κάθε μέρα.

Πλήρες μασάζ σώματος.

Η καινοτόμος λειτουργία της αντλίας αέρα μπορεί συγχρόνως και συνεχώς να παρέχει την απαραίτητη δύναμη για όλους τους αερόσακους έτσι ώστε να σας αγκαλιάσει. Τόσο το στερεοφωνικό μασάζ χαλάρωσης όσο και η ισχυρή πίεση των αερόσακων είναι ακριβή και μοναδικά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε αναζωογονητικά, μαλακά ή βαθιά μασάζ.
Image
Image

Άνεση και ευκολία χρήσης: ένα απλό κουμπί αναδίπλωσης

Η νέα καρέκλα μασάζ KM370 είναι πιο περίπλοκη αλλά και ευκολότερη στη χρήση. Έχετε ένα κουμπί που μπορεί να ελέγξει όλες τις θέσεις μασάζ που θέλετε. Δεν χρειάζεται πλέον να σταματήσετε τον κύκλο του μασάζ για να αλλάξετε θέση. Κάθε φορά που θέλετε, μπορείτε να σταματήσετε την καρέκλα σε μια συγκεκριμένη θέση για να ξεκουραστείτε ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Σύστημα ήχου. Ενσωματωμένα ηχεία.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει καλωδίωση μέσα στο σπίτι
Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet για να παίξετε μουσική.

Συνδέστε την πολυθρόνα στο τηλέφωνο, το tablet ή τον φορητό σας υπολογιστή μέσω Bluetooth. Η πολυθρόνα διαθέτει ένα σύνολο ηχείων ενσωματωμένα στην πλάτη του καθίσματος και με τη σύνδεση Bluetooth μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.
Image

Zero Gravity

μασάζ μηδενικής βαρύτητας
Image

Τέλειες θέσεις μασάζ για το ανθρώπινο σώμα

Το νέο KM370 Robostic σας επιτρέπει να διπλώνετε σε 3 θέσεις μηδενικής βαρύτητας. Αυτή η θέση θα σας φέρει σε μια κατάσταση αδιαπέραστης όπου μπορείτε να απολαύσετε μια τέλεια χαλάρωση χωρίς περιορισμούς.

Σημαντικά χαρακτηριστικά

Ρεφλεξολογία. Μασάζ που εντυπωσιάζει.

Το μασάζ με ρεφλεξολογία εκτελείται με ένα μαξιλαράκι με ράουλα και το στήριγμα ποδιών ποδιών εκτείνεται βαθμιαία για να ταιριάζει σε διαφορετικά ύψη.

Μασάζ από το λαιμό στα πόδια

Η πολυθρόνα επωφελείται από μια ειδική τεχνολογία με καμπύλη διαδρομή σε σχήμα L, αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης σε συνδυασμό με τις τελευταίες γνώσεις στον τομέα. Το μασάζ είναι 130 εκ., Επιτρέποντάς σας να έχετε ένα προσωπικό μασάζ από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο, κοντά στα γόνατά σας.

Μασάζ ποδιών με μαξιλάρια αέρα

Air μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα περιβάλλουν πλήρως την κνήμη, τον αστράγαλο και το πόδι, για να σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία τριπλό. Εφαρμόστε τη μέθοδο ενεργοποίησης, με τη σειρά του, τις λειτουργίες της συμπίεσης, παύση και την πίεση του αέρα εξαγωγής για την τόνωση σημεία βελονισμού Xuanzhong και TaiXi, η οποία θα φέρει την άνεση και τέλεια αρμονία.

Μασάζ κεφαλής

Τα ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ μπορούν να κινηθούν προς τα πάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν αυτομάτως να προκαλέσουν μια καμπυλότητα συγκεκριμένη για την πλάτη του ανθρώπου, με εύρος πλάτους έως 21 cm, με κατακόρυφη διαδρομή 130 cm, καλύπτοντας πλήρως την πλάτη.

Μασάζ για τα όπλα, με μαξιλάρια αέρα

Παρέχεται με 12 μαξιλάρια αέρα που σέβονται την καμπυλότητα των ανθρώπινων βραχιόνων. προσφέρει ένα μασάζ που περιλαμβάνει τα όπλα πλήρως, ενεργώντας σε σημεία Yangchi και Quchi. Η τρισδιάστατη ισορροπημένη πρόσφυση που έχει τα γεμάτα με αέρα μαξιλάρια θα χαλαρώσει και θα αναζωογονήσει τα χέρια και τις παλάμες σας.

Μασάζ ποδιών

Το υποπόδιο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια πίεσης αέρα και 8 φυσικούς μαγνήτες.

Μασάζ ποδιών. Μασάζ ευχάριστο από όλους εκείνους που δοκιμάστηκαν.

Μιμείται την αφή ενός ανθρώπινου χεριού και έχει προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρων δίνοντάς σας ένα μασάζ Guasha σαν να εκτελέστηκε από έναν επαγγελματία μασέρ. Με μια ακτίνα 3 cm και εστίαση στο σημείο Yongquan μασάζ ποδιών μπορεί να είναι λεπτή και συνεχώς προσφέρονται, αλλά μπορεί να είναι ισχυρότερη, ανάλογα με το πώς θα ρυθμίσετε το τηλεχειριστήριο.

Μαγνητική θεραπεία

Η μαγνητική θεραπεία χρησιμοποιώντας μονίμων μαγνητών 8 των 300 cc, με ακρίβεια τοποθετημένες, μπορεί να βελτιώσει το χαμηλό επίπεδο του μαγνητίτη στο ανθρώπινο σώμα με την τόνωση των σημείων βελονισμού Zhonmai Chengshang και το στέλεχος.

Η πολυθρόνα αναγνωρίζει την πλάτη σας

Η καμπύλη σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό δομών μασάζ για το σώμα. πίσω και ανθρώπινες αρχές μηχανικής έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα υψηλής ακρίβειας πίσω μασάζ. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 6 και 21 cm, με τρεις επιλογές.

Υπέρυθρη θέρμανση - τέλεια το χειμώνα

Η λειτουργία του πίσω θερμαντήρα στους 40º-50º C εξαλείφει την αίσθηση του κρύου και του πόνου στην πλάτη. Το μήκος κύματος του υπέρυθρου μήκους κύματος συμπίπτει με το ανθρώπινο σώμα, το οποίο επιτρέπει η ενέργεια που πρέπει να απορροφηθεί από τα κύτταρα, επιτρέποντας τα κύτταρα και διεγείρει το μεταβολισμό.

Η πολυθρόνα σαρώνει και προσαρμόζει έξυπνα

Το νέο KM370 διαθέτει αυτόματο σύστημα εντοπισμού ώμων. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει μια προκαταρκτική σάρωση κάθε συνεδρίας μασάζ για την ανίχνευση του ύψους και του βάρους του χρήστη έτσι ώστε η περίοδος μασάζ να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη.

Σύστημα 3D κυλίνδρων

Νέα καρέκλα μασάζ KM400 έρχεται με μια σειρά από 3D μηχανικά χέρια έξυπνη σιωπηλός, ο οποίος θα κινηθεί προς τα επάνω και προς τα κάτω, που εκτείνεται μπροστά και πίσω καθώς και πλευρικές κινήσεις. Αυτά τα μηχανικά χέρια βοηθούν στην ανίχνευση παραμέτρων κάθε χρήστη: βάρος και ύψος.
Image
Image

Λειτουργίες τεντώματος και τάνυσης στήλης

Αυτή η λειτουργία συνιστάται να επιτρέψει την αναγέννηση των οστών για την εξάλειψη της έντασης των μυών και δυσκαμψία, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε την υγεία σας. Αυτό το τέντωμα γίνεται με μαξιλάρια μασάζ στους ώμους, τους βραχίονες και τα πόδια.

Μασάζ ποδιών. Ρυθμιζόμενη υποστήριξη.

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, πόδια στήριξης μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, επεκτείνοντας το μέγιστο μήκος των 15 cm, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το μέγεθος του κάθε χρήστη.

Ιδανικό για διαφορετικά ύψη και βάρη.

Komoder καρέκλα μασάζ έχει σχεδιαστεί για διαφορετικούς χρήστες, έχοντας έξι καινοτόμα αυτόματα προγράμματα μασάζ, το οποίο θα δώσει ένα ανεξάρτητο μασάζ που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών.

Προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά

Μασάζ σε ολόκληρη την πλάτηΝαι
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πλάτη Ναι
Αερόσακοι στην περιοχή των γλουτώνΝαι
Αερόσακοι στην περιοχή των γαμπώνΝαι
Ρολά μασάζΝαι, 3D
ΑερόσακοιΝαι, πλήρη σημεία
Αντλίες αέραΝαι
Μασάζ για ομορφιάΝαι
Μασάζ και χαλάρωσηΝαι
Μασάζ για γάμπεςΝαι
Μασάζ στα πέλματαΝαι
ΤαπετσαρίαΟργανικό, αντιβακτηριακό δέρμα.
Βάρος καρέκλας (kg)110kg
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg)130kg
Τροφοδοσία ρεύματος220 - 230 V

Μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε χώρο.

Η πολυθρόνα είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα χρώματα. Ανάλογα με το χώρο και τη διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 χρώματα διαθέσιμα για την καρέκλα μασάζ KM370: μπεζ με μαύρο, μπεζ με καφέ, μαύρο μπεζ, καφέ με καφέ.
Image