Πολυθρόνα μασάζ 4D KM9500

Μια Πολυθρόνα μασάζ όπως τα χέρια ενός θεραπευτή

H KM9500 είναι μια νέα γενιά πολυθρόνων μασάζ, εξοπλισμένη με 4 έξυπνους, σιωπηλούς, κινούμενους βραχίονες για μασάζ σε όλη την πλάτη. Η KM9500 χρησιμοποιεί το νέο σύστημα μασάζ 135 εκατοστών "L", την καρέκλα μασάζ με το μεγαλύτερο "άγγιγμα" μασάζ.

Πλήρες μασάζ με πίεση αέρα (ώμοι, πλάτη, γλουτοί, χέρια, πόδια).

Το πιο προηγμένο σύστημα μασάζ για τα χέρια (18 μαξιλάρια μασάζ με 3 σημεία επαφής). Οι αντλίες αέρα λειτουργούν συγχρόνως και συνεχώς για να παρέχουν την απαραίτητη κινητήρια δύναμη για όλα τα μαξιλάρια αέρα που διαθέτει η πολυθρόνα. Το μασάζ χαλάρωσης και η ισχυρή πίεση μαξιλαριού αέρα είναι ακριβή και μοναδικά, που σας επιτρέπουν να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.
Image
Image

Μοναδική λειτουργία: Έλεγχος 4D

Μια άλλη απόδειξη της μια καρέκλα μασάζ για να προσφέρουν προσαρμοσμένες και 4D τεχνολογία που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τους κυλίνδρους βάθους της καρέκλας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 επίπεδα έντασης 4D, απολαμβάνοντας ένα βαθύτερο μασάζ λαιμού λόγω της αυτόματης  λειτουργίας επέκτασης και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ένα από τα νέα αυτόματα 4D προγράμματα.

Τέλειος μηχανισμός ρύθμισης

Μπορείτε να επιλέξετε πόσο βαθιά θέλετε να γίνει το μασάζ. Καθώς χρησιμοποιείτε την καρέκλα μασάζ, θα ενισχύετε τους παρασυγκεφαλικούς μύες.

Η KM9500 είναι εξοπλισμένη με ένα ακριβές σύστημα σάρωσης

Η παρακολούθηση των σημείων βελονισμού και του παλμού δίνει στο μασάζ περισσότερη ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης η καρέκλα KM9500 μπορεί να ανιχνεύσει το λαιμό, τους ώμους, την πλάτη, τη μέση και τους γλουτούς, δίνοντας ένα βαθύτερο μασάζ προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια σε χρήστες με διαφορετικά ύψη και κάνοντας ένα παραδοσιακό κινέζικο μασάζ υψηλού επιπέδου.

Image

Εξοπλισμένο με οπίσθιο σύστημα θέρμανσης.

Ο μηχανισμός θέρμανσης ενισχύει την αποτελεσματικότητα του μασάζ, καταπολεμόντας το κρύο του χειμώνα. Με αυτό το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης, η καρέκλα μασάζ KM9500 γίνεται η πιο ολοκληρωμένη καρέκλα μασάζ στην αγορά. Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης χρησιμοποιεί ίνες άνθρακα ως υπέρυθρη θεραπευτική θέρμανση.

Image
Image

Πολύ σημαντική λειτουργία: Αυτόματη επέκταση στο λαιμό και στους ώμους.

Εκτός από τη σχήματος L ράγα της KM9500SL, η πολυθρόνα παρέχει ένα πρόσθετο τμήμα το οποίο επιτρέπει το μασάζ στους κυλίνδρους μασάζ να αγγίξουν τα ανώτερα τμήματα του λαιμού και των ώμων. Αυτό το χαρακτηριστικό χρησιμοποιείται σε πολλά από τα αυτόματα προγράμματα μασάζ καρέκλας, προσφέροντας ένα από τα πιο πλήρη μασάζ αυχένα και ώμων στην αγορά.

Ιδανική θέση μασάζ - βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Με το συγχρονισμό της πλάτης και του υποπόδιου για να ληφθεί η καλύτερη εμπειρία μασάζ του τύπου «μηδενικής βαρύτητας». Αυτό δίνει ένα πλήρες μασάζ χαλάρωσης και μια φυσική και άνετη θέση, μειώνοντας έτσι την πίεση της καρδιάς και της σπονδυλικής στήλης, αυξάνοντας την ποσότητα του οξυγόνου που παρέχεται στο αίμα και τον εγκέφαλο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του ύπνου και την εξάλειψη της κόπωσης.

Image
Image

Η πολυθρόνα καταλαμβάνει μικρό χώρο. Μην ανησυχείτε για το χώρο.

Η πολυθρόνα έχει σχεδιαστεί για μικρούς χώρους, οπότε απαιτείται απόσταση 5 εκατοστών από το πίσω τοίχο όταν η καρέκλα μασάζ βρίσκεται στον κύκλο λειτουργίας. Το κάθισμα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός χωρίς να αγγίξει τον πίσω τοίχο.

Ωραία εμφάνιση. Λειτουργικός σχεδιασμός.

Το δυναμικό σχήμα αυτής της καρέκλας μασάζ αντιμετωπίστηκε με ακρίβεια από την ανάγκη των χρηστών να εξοικονομήσουν χώρο στο σπίτι. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για το σπίτι, το διαμέρισμα, το γραφείο ακόμη και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.
This image for Image Layouts addon

Έχετε μυϊκούς πόνους;

Το τέντωμα των χεριών, της πλάτης και των ποδιών συνιστάται να ενεργοποιήσει την αναγέννηση των οστών για να εξαλείψει την ένταση και τις συστολές των μυών. Αυτό το τέντωμα γίνεται με μαξιλάρια μασάζ στους ώμους, τους βραχίονες και τα πόδια.

Η καρέκλα μασάζ KM9500 είναι σχεδιασμένη για διαφορετικούς χρήστες με καινοτόμα προγράμματα αυτόματου μασάζ που σας δίνουν ένα ατομικό μασάζ που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προσδοκίες.
Image

Η πολυθρόνα σαρώνει και προσαρμόζει έξυπνα

Η νέα KM9500 διαθέτει αυτόματο σύστημα εντοπισμού ώμων. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει μια προκαταρκτική εξέταση κάθε συνεδρίας μασάζ για να ανιχνεύσει το ύψος και το βάρος του χρήστη έτσι ώστε η συνεδρία μασάζ να μπορεί να εξατομικευθεί τέλεια.

Μασάζ σε όλη την πλάτη χρησιμοποιώντας τρισδιάστατους κυλίνδρους σε τροχιά "L" 130 cm

Η νέα καρέκλα μασάζ KM9500 έρχεται με μια σειρά από 4D μηχανικά χέρια έξυπνα και σιωπηλα, τα οποία κινούνται προς τα επάνω και προς τα κάτω, εκτείνονται μπροστά και πίσω καθώς και πλευρικά. Αυτά τα μηχανικά χέρια βοηθούν στην ανίχνευση παραμέτρων κάθε χρήστη: βάρος και ύψος. Θα απολαύσετε τη μέγιστη χαλάρωση χάρη στην τροχιά κυλίνδρου σχήματος L περίπου 130 cm.

Image
Image

Ιδανικό για το σπίτι σας

Εάν ανησυχούσαστε ότι η KM9500SL δεν ταιριάζει στο σπίτι σας, μην ανησυχείτε! Η τεχνολογία "μηδενικού τοίχου" σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την πολυθρόνα πολύ κοντά στον τοίχο. Αυτή η προηγμένη λειτουργία της KM9500SL σας δίνει το πολύ ονειρεμένο μασάζ ακόμα και στους στενότερους χώρους.

Μασάζ στις γάμπες - μια μοναδική λειτουργία

Ένα από τα πιο δημοφιλή νέα χαρακτηριστικά του KM9500SL είναι το μασάζ της γάμπας, μια απόλυτη καινοτομία. Κάθε μονάδα ποδιού έχει δύο κυλίνδρους για να ανακουφίσει τον πόνο και την κούραση των μυών των των γαμπών. Οι ρολοί μιμούνται ανθρώπινα χέρια, δουλεύουν υπέροχα για την εξάλειψη της έντασης και του πόνου και για να κάνουν την κυκλοφορία του αίματος και την ευελιξία αυτών των μυών που απαιτούνται.

Image

Το πιο πλήρες μασάζ ποδιών. Ρεφλεξολογία.

Εκτός από τους κυλίνδρους, η πολυθρόνα προσφέρει επίσης ένα κύλινδρο για μασάζ ποδιών. Και οι δύο μονάδες είναι εξοπλισμένες με έναν κύλινδρο ρεφλεξολογίας που περιστρέφεται και ζυμώνει τα πέλματα, παράλληλα με την τόνωση στα σημεία βελονισμού στα πόδια. Ο μηχανισμός κινείται αριστερά / δεξιά με τους κυλίνδρους στις σόλες.

Μέσω των ρουλεμάν, του μασάζ αέρα και των κυλίνδρων ποδιών, η πολυθρόνα μασάζ KM9500SL προσφέρει απαράμιλλο μασάζ στα πόδια.

Image
Image

Το υποπόδιο αυτόματα επεκτείνεται. Ιδανικό για ψηλούς ανθρώπους.

Το υποπόδιο έρχεται με μια εξελιγμένη έκδοση με βάση τα προηγούμενα μοντέλα της καρέκλας. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, σχεδιασμένο να παρέχει αυξημένη άνεση σε ψηλούς χρήστες μέχρι περίπου. 195 - 200 cm, κάνοντας τη  KM9500SL μια ιδανική καρέκλα μασάζ για ψηλούς χρήστες, ο καθένας χρειάζεται επιπλέον χώρο για τα πόδια.

Μήπως πάσχετε από οσφυϊκή χώρα, ή τραχήλου της μήτρας ή υπερβολική κόπωση;

Χάρη σε μια νέα δυνατότητα που εκτείνεται καρέκλα μασάζ KM9500 είναι η τέλεια λύση για κάθε χρήστη που υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, πόνος στον αυχένα ή αϋπνία οφείλεται στο άγχος ή υπερβολική προσπάθεια.

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα μασάζ.

Χάρη στην τεχνολογία για την ανίχνευση του σώματος, τα σημεία βελονισμού και σύμφωνα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος, καρέκλα KM9500 μπορεί να ανιχνεύσει το λαιμό, τους ώμους, την πλάτη, τη μέση και τους γλουτούς, δίνοντας ένα μασάζ βαθύτερη και μασάζ Σταθερή χρήστες ακρίβεια διαφορετικά ύψη.

Ανεξάρτητα από ποιες από τις 6 κατηγορίες βρίσκεστε, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε την καρέκλα μασάζ KM9500SL στο σπίτι ή στο γραφείο.

Λειτουργία αρνητικών ιόντων οξυγόνου

Λειτουργία αρνητικών ιόντων οξυγόνου - ελέγξτε το κουμπί στον αριστερό βραχίονα, στο πάνω μέρος. Ο καινοτόμος σχεδιασμός με αρνητικό οξυγόνο στο προσκέφαλο, μπορεί να εκπέμπει αρνητικό οξυγόνο σε συνεχή ροή. Ελέγχεται από το Εθνικό Κέντρο για τον ποιοτικό έλεγχο των βιομηχανικών ηλεκτρικών υπερύθρων apartele, τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου έχουν μια συγκέντρωση έως και 240.000 / cm3, που προσομοιάζει ένα καταρράκτη ή τον καθαρό αέρα σε ένα δάσος και βοηθά έτσι στην ανάκαμψη του οργανισμού.

Image
Image

Zero Gravity - Η πολυθρόνα ξαπλώνει στο μέγιστο

Η νέα KM9500 σας επιτρέπει να ξαπλώνετε σε 3 θέσεις μηδενικής βαρύτητας. Αυτή η θέση θα σας φέρει σε μια κατάσταση χαλάρωσης όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα τέλειο μασάζ.

Κατά την εκκίνηση της λειτουργίας "μηδενικής βαρύτητας", η γωνία ανύψωσης μεταξύ του σώματος και του ποδιού είναι περίπου 118 μοίρες. Οι μηροί και τα πόδια είναι τοποθετημένοι ψηλότερα από την καρδιά. Η βαρύτητα (βάρος) κάθε μέρους του σώματος θα κατανέμεται εξίσου στην καρέκλα μασάζ, ώστε η πίεση στο σώμα να εξουδετερωθεί πλήρως.

Φωτιστικά χρωμοθεραπείας

Ακριβώς όπως ο ιονιστής αέρα βοηθά να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ιδανική για ένα χαλαρωτικό μασάζ, οπότε LED φώτα ενσωματωμένο στο προσκέφαλο του καθίσματος προσθέτει χρώμα στο γύρω περιβάλλον σας. Η χρωμοθεραπεία είναι η χρήση χρωματισμένων φώτων για θεραπευτικούς σκοπούς. Τα διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετικές επιπτώσεις και η KM9500SL καρέκλα είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από απαλές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου για να δημιουργεί ένα πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον.
Φυσικά, εάν προτιμάτε να απολαύσετε το μασάζ χωρίς φώτα, τα φώτα χρωματοθεραπείας μπορούν να απενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.
Image

Σύστημα ήχου Bluetooth. Ενσωματωμένα ηχεία.

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet για να παίξετε μουσική. Η πολυθρόνα ενσωματώνει τέσσερα ηχεία, καθένα από τα 10W το καθένα.

Συνδέστε την πολυθρόνα στο τηλέφωνο, το tablet ή τον φορητό σας υπολογιστή μέσω Bluetooth. Η πολυθρόνα διαθέτει ένα σύνολο ηχείων ενσωματωμένα στην πλάτη του καθίσματος και με τη σύνδεση Bluetooth μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο.
Image

Είδη χειροκίνητου μασάζ

ζυμώματος

Μια καθολική τεχνική όπου τα ρολά μασάζ συγκεντρώνουν και τρίβουν τους μυς με ισχυρές κινήσεις.

ελαφρύ

Μια τεχνική στην οποία οι τροχοί εκτελούν ελαφρά χτυπήματα.

ένταση

Μια πιο σθεναρή τεχνική στην οποία οι κύλινδροι εκτελούν πιο δυνατά χτυπήματα.

Σιάτσου

Μια τεχνική που βασίζεται σε ιαπωνικό μασάζ με τη βοήθεια των δακτύλων, στην οποία οι κύλινδροι μασάζ πιέζουν τους μύες με μικρές, συγκεντρωμένες κινήσεις.

συγχρόνως

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνική, οι κινήσεις των κυλίνδρων μασάζ συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής σας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική, πρέπει να συνδέσετε μια καρέκλα στην πολυθρόνα για να παίξετε μουσική.

βήμα

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί ισχυρές κινήσεις μασάζ ρυθμού.