everest


full-1

full-1

full-2

full-2

full-3

full-3

full-4

full-4

full-5

full-5

full-6

full-6

full-7

full-7

full-8

full-8


Εξοπλισμένη με 6 κυλίνδρους μασάζ

Η καρέκλα μασάζ RK-7203 συνδέει τα υποβραχιόνια και την πλάτη σε μια ενιαία μονάδα, σύμφωνα με τις αρχές της εργονομίας, για να σας προσφέρει ένα πλήρες μασάζ σώματος. Έτσι, οι χρήστες της νέας καρέκλας μασάζ μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός πλήρους μασάζ σώματος.

Αερόσακοι για τους ώμους, τα χέρια, τα πόδια και το κάθισμα.

Η καρέκλα μασάζ Komoder RK-7203 χρησιμοποιεί μπράτσα τύπου κάψουλας, ενσωματωμένους αερόσακους και μια κοκκώδη επιφάνεια, έτσι ώστε οι βραχίονες να μπορούν να απολαύσουν ένα άνετο μασάζ, ανεξάρτητα από τη γωνία της καρέκλας. Χάρη στον συνδυασμό μασάζ πίεσης αέρα που εφαρμόζεται στο κάθισμα και σε διαφορετικές περιοχές των ποδιών, και το χαρακτηριστικό "Zero Gravity", το σώμα σας θα απολαύσει ένα αίσθημα άνεσης.

everest 2


Καρέκλα εξοικονομεί χώρο

Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί για μικρούς χώρους, έτσι ώστε να χρειάζεται να κρατάτε μόνο 8 cm μακριά από τον πίσω τοίχο όταν λειτουργεί η καρέκλα μασάζ. Η έδρα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός χωρίς να αγγίξει τον πίσω τοίχο.

Η καρέκλα μασάζ διαθέτει μια έξυπνη λειτουργία προσαρμογής και κλίσης

Με βάση τη θεωρία Zero Gravity της NASA και τις βασικές αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, η Komoder δημιούργησε την πιο άνετη θέση μασάζ Zero Gravity. Συμβουλή: Η μηδενική βαρύτητα είναι όπου το σώμα βρίσκεται στην πιο φυσική, εντελώς χαλαρή θέση του, όπου τα πόδια είναι πιο ανυψωμένα από το σώμα.

zero space


Μαξιλάρια μασάζ για όλο το σώμα

Απολαύστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ. Η καρέκλα μασάζ είναι εξοπλισμένη με μαξιλάρια μασάζ για όλες τις περιοχές του σώματος.

Ρολά ποδιών - ρεφλεξοθεραπεία

Η καρέκλα μασάζ είναι εξοπλισμένη με κυλίνδρους ποδιών που παρέχουν μασάζ αντανακλαστικής θεραπείας. Καμία άλλη καρέκλα μασάζ Komoder δεν προσφέρει τόσο μεγάλη επέκταση του συστήματος μασάζ ποδιών, γι 'αυτό και το Everest είναι η πιο κατάλληλη καρέκλα μασάζ για όλους τους τύπους χρηστών, ψηλό ή μικρό.

airbags and rollers


Αερόσακοι πολλαπλών στρωμάτων για μασάζ χεριών

Οι αερόσακοι χειρός και καρπού προσφέρουν ένα μασάζ πίεσης έτσι ώστε τα χέρια σας να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Το υλικό που χρησιμοποιείται για το χώρο που είναι αφιερωμένο στα χέρια έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσφέρει ένα αποτελεσματικό μασάζ.

arm massage


Ευχάριστη αίσθηση. Επίδραση χαλάρωσης.

Η καρέκλα μασάζ RK-7203 είναι εξοπλισμένη με αερόσακους καθίσματος. Η ενεργοποίηση της πίεσης του αέρα σε αυτούς τους αερόσακους αυξάνει την αίσθηση χαλάρωσης. Η καρέκλα θα σας σηκώσει αργά και θα σας περιστρέψει συνδυάζοντας αυτές τις κινήσεις με τους κυλίνδρους μασάζ πλάτης.

seat


Η καρέκλα μασάζ είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε την καρέκλα μασάζ όπως εσείς επιθυμείτε. Το τηλεχειριστήριο είναι εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί και η καρέκλα είναι ενεργοποιημένη πατώντας το πράσινο κουμπί.

Το τηλεχειριστήριο είναι εξοπλισμένο με οθόνη και κάθε πρόγραμμα εμφανίζεται στο τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση, την ταχύτητα και το πλάτος των κυλίνδρων ή, εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προεπιλεγμένα προγράμματα αυτόματου μασάζ.

remote control


Θέσεις μηδενικής βαρύτητας

Με βάση τη θεωρία Zero Gravity της NASA και τις βασικές αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, δημιουργήσαμε την πιο άνετη θέση Zero Gravity. Συμβουλή: Η μηδενική βαρύτητα είναι όπου το σώμα βρίσκεται στην πιο φυσική, εντελώς χαλαρή θέση του, όπου τα πόδια είναι πιο ψηλά από το σώμα, υπό γωνία 128º ± 7º. αυτή η θέση διατηρεί τις σωματικές λειτουργίες σε βέλτιστο επίπεδο.

zerog


Πλήρης τεχνικός έλεγχος, ο οποίος εξασφαλίζει αξιόπιστη ποιότητα

Κάθε στοιχείο και η καρέκλα μασάζ έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με ορισμένα αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Κάθε καρέκλα μασάζ υποβλήθηκε σε 169 τεχνικές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, οι οποίες χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, από τις οποίες αναφέρουμε: τον έλεγχο των πρώτων υλών, τον έλεγχο της διαδικασίας συναρμολόγησης των ημιτελών προϊόντων, τον έλεγχο της συναρμολόγησης και τον έλεγχο από το εργοστάσιο προϊόντα. Η τήρηση της τελειότητας από την άποψη της ποιότητας έχει μοναδικό σκοπό: να προσφέρει στους πελάτες την τέλεια εμπειρία.

technichal


Ανθρώπινο υλικό φιλικό προς το δέρμα

Η καρέκλα μασάζ RK-7203 χρησιμοποιεί πυρίμαχο δέρμα, του οποίου η άοσμη επιφάνεια μπορεί να καθαριστεί για να σας προσφέρει την εμπειρία ενός θερμαινόμενου και άνετου μασάζ.

Εξαιρετικά σιωπηλή

Οι καρέκλες μασάζ μας χρησιμοποιούν αξιόπιστους, χαμηλού θορύβου και υψηλής ποιότητας κινητήρες. Το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 50 dB σε λειτουργία (κάτω από το εθνικό πρότυπο, το οποίο είναι 60 ντεσιμπέλ). Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το μασάζ σας ενώ μιλάτε ή παρακολουθείτε τηλεόραση.

Φιλική προς το περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Η καρέκλα μασάζ RK 7203 έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η ισχύς που χρησιμοποιείται από την καρέκλα σε λειτουργία είναι 240 W, η κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής είναι μόνο 1 W, η οποία είναι σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ECO. Η εσωτερική δομή έχει σχεδιασμό σταθερής πίεσης, τον κινητήρα, τις βαλβίδες και την αντλία αέρα χρησιμοποιώντας τάση ασφαλείας 24 V.

eco


Μασάζ με βάση τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής

Η αρμονική ισορροπία των μεσημβρινών, όπως αναφέρεται στην θεωρία της ιατρικής θεραπείας Huang Di, αποτελεί βασική αρχή στις ιατρικές θεραπείες. Με αυτή την έννοια, οι θεμελιώδεις καινοτομίες της καρέκλας μασάζ Komoder RK-7203 βασίζονται στις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, όπως η αρχή των 12 μεσημβρινών και το μασάζ συγκεκριμένων σημείων και σημείων μεσημβρινών, με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της διέγερσης σωματικές λειτουργίες, με σκοπό την επίτευξη της αρμονίας Γιν-Γιανγκ.

traditional massage

Ο Γιν ανήκει στο Φου, ο Γιανγκ ανήκει στον Ζανγκ, ο Γιν εναρμονίζεται με τον Γιανγκ και ο Ζανγκ εναρμονίζεται με τον Φου, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό στο σώμα ενός πλήρους και αρμονικού μεσημβρινού δικτύου. Ο συντονισμός μεταξύ Yin και Yang και μεταξύ Zang και Fu διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία και την ιατρική περίθαλψη του σώματος. Η διατήρηση μιας αρμονικής ισορροπίας μεταξύ των μεσημβρινών είναι το κύριο κριτήριο που επηρεάζει την υγεία του σώματος.


Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • Ξεκουραστείτε στα πόδια και στηρίξτε την πλάτη
  Πατήστε αυτό το κουμπί στο τηλεχειριστήριο για να ξανατοποθετήσετε την πλάτη του καθίσματος και να σηκώσετε το στήριγμα ποδιών. Απελευθερώστε το κουμπί για να σταματήσετε και να ασφαλίσετε στη θέση του στη πλάτη και στη βάση.
 • Πίσω στήριξη και στήριξη προς τα κάτω
  Πατήστε αυτό το κουμπί στο τηλεχειριστήριο για να σηκώσετε την πλάτη του καθίσματος και να κατεβάσετε το στήριγμα των ποδιών. Απελευθερώστε το κουμπί για να σταματήσετε και να ασφαλίσετε στη θέση του ερεισινώτου και του στηρίγματος ποδιών
 • Μηδενική βαρύτητα
  Πιέστε το πλήκτρο "Zero-G", η πλάτη του καθίσματος θα ανέβει και η ανάρτηση του ποδιού θα ανέβει και η καρέκλα μασάζ θα μπεί αυτόματα στην κατάσταση "Zero Gravity". Πατήστε ξανά το κουμπί και η πλάτη και το στήριγμα των ποδιών θα σταματήσουν και θα κλειδώσουν στη θέση αυτή. Ανεξάρτητα από το πώς αλλάζετε τις γωνίες, η καρέκλα μασάζ θα διατηρεί πάντα μια άνετη θέση μασάζ.
 • Επέκταση και απόσυρση του ποδιού
  Το στήριγμα των ποδιών μπορεί να εκτείνεται και να συστέλλεται έως και 20 cm.
 • Μασάζ για τα χέρια
  Τοποθετήστε τα χέρια σας ανάμεσα στους αερόσακους των βραχιόνων, προτού γεμίσετε με αέρα. Θα παράσχουν ένα τσίμπημα μασάζ στα χέρια και τους βραχίονες αφού οι αερόσακοι έχουν γεμίσει με αέρα.
 • Μασάζ ώμων
  Οι εξωθημένοι πολυστρωματικοί αερόσακοι είναι τοποθετημένοι πίσω από τον ώμο. Μια μασάζ ώμων με πίεση αέρα και τέντωμα θα ανακουφίσει την κόπωση σε αυτόν τον τομέα.
 • Μασάζ ποδιών με κυλίνδρους
  Το υποπόδιο θα παρέχει ένα μασάζ ποδιών με ρολό και αέρα. Με την τόνωση των αντανακλαστικών περιοχών στα πόδια, οι μεσημβρινοί του σώματος καθαρίζονται και οι λειτουργίες των οργάνων του σώματος ρυθμίζονται και ανακτώνται, πράγμα που βελτιώνει αποτελεσματικά την αντοχή του σώματος και την ανοσία.
 • Μασάζ αερόσακων
  Αφού πατήσετε το κουμπί MENU, επιλέξτε "πίεση αέρα" χρησιμοποιώντας το πλήκτρο πλοήγησης και πατήστε OK. Υπάρχουν δύο λειτουργίες πίεσης αέρα: Θέση και ένταση. Επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία και πατήστε OK για να μεταβείτε στο επόμενο μενού και να επιλέξετε την απαιτούμενη λειτουργία.
 • Αυτόματη προσαρμογή
  Το κάθισμα, το ερεισίνωτο και το στήριγμα ποδιών μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά με τη βοήθεια αυτόματων ενεργοποιητών, για να σας φέρουν σε μια χαλαρωτική θέση "Zero Gravity". Σε αυτή τη θέση, τα πόδια ανεβαίνουν υψηλότερα από το κεφάλι, για να εξαλείψουν τυχόν αντίθλιψη και ταυτόχρονα να βελτιώσουν τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο με την τόνωση της παροχής οξυγόνου.

adjusting


Ρυθμίσεις

Συνολικό αυτόματο μασάζ

Για να ικανοποιήσετε ένα μεγάλο αριθμό απαιτήσεων, σας προσφέρουμε 10 προγράμματα αυτόματου μασάζ, σχεδιασμένα από θεραπευτές μασάζ, όπως: γρήγορη εμπειρία, κινεζικό ιατρικό μασάζ, τέντωμα οστού κνήμης και συγχρονισμό μουσικής.

Αυτόματο μασάζ περιοχής

Ο χρήστης μπορεί άνετα να επιλέξει το χώρο μασάζ και την τεχνική με ξεχωριστές λειτουργίες: μπορεί κανείς να επιλέξει απευθείας μεταξύ του μασάζ για τον αυχένα, τη μέση, το άνω μέρος του σώματος, το κάτω μέρος του σώματος και ένα γενικό μασάζ αερόσακου.

Χειροκίνητη ρύθμιση

Για να ικανοποιήσετε τυχόν πρόσθετες απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο χρήστης, έχουμε διαχωρίσει την περιοχή μασάζ, την τεχνική και την προσαρμογή της ταχύτητας. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει όλα τα προγράμματα, δημιουργώντας ένα ειδικό σύστημα μασάζ σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Χρονοδιακόπτης

Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το χρόνο μασάζ, την ένταση και την περιοχή, προκειμένου να αποκτήσει ένα τέλειο αποτέλεσμα μασάζ. Με 3 γλώσσες για να διαλέξετε.


Η μηδενική βαρύτητα βελτιώνει τον ύπνο

Με το συγχρονισμό της πλάτης, του καθίσματος και του στηρίγματος των ποδιών μέσω μιας κινητής μονάδας πολλαπλών γωνιών, μπορείτε να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία μασάζ "μηδενικής βαρύτητας". Επιτυγχάνετε πλήρη χαλάρωση και μια φυσική και άνετη θέση μασάζ, η οποία μειώνει την πίεση της καρδιάς και της σπονδυλικής στήλης, αυξάνοντας την ποσότητα αίματος και οξυγόνου που παρέχονται στον εγκέφαλο, πράγμα που βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και ανακουφίζει από την κούραση.zerog


Ακριβες σύστημα σάρωσης

Χάρη στην τεχνική ανίχνευσης του σώματος και του βελονισμού, σύμφωνα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος, το RK-7203 μπορεί να ανιχνεύσει το λαιμό, τους ώμους, την πλάτη, τη μέση και τους γλουτούς, παρέχοντας βαθύτερο μασάζ και εξαιρετικά ακριβές μασάζ σταθερού σημείου για χρήστες διαφορετικών υψών.

Λόγω της δυνατότητας ανίχνευσης acupoint, η καρέκλα μασάζ προσφέρει ένα ακριβές μασάζ προσαρμοσμένο στο ύψος και το σχήμα σώματος κάθε χρήστη.

scanning


Master τεχνική. Η εμπειρία ενός επαγγελματικού μασάζ

Η καρέκλα μασάζ RK-7203 εφαρμόζει μια ιδιόκτητη τεχνική κινεζικής ιατρικής με βάση την γρήγορη αντίστροφη τεχνική Komoder. Παράλληλα με τους παραδοσιακούς τρόπους μασάζ με ζύμωμα, κτύπημα, κτύπημα, σιάτσου, ζύμωμα και κτύπημα, η τεχνική αυτή παρέχει ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό γνώρισμα ζύμωσης των δακτύλων, που επιτυγχάνουν ένα ειδικό χειρισμό και ένα άνετο μασάζ, ξεπερνώντας την ανθρώπινη εμπειρία μασάζ χεριών.

relaxation