Πολυθρόνα μασάζ iRest A18

(iRest A18 massage chair)

 

 

massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-1
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-2
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-3
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-4
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-5
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-6
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-7
massage-chair-iRest-SL-A18-3-Deluxe-Full-8


Έξυπνη Τεχνολογία Μασάζ

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρικά με την ανώτερη δυτική τεχνολογία, οι έξυπνοι μηχανικοί βραχίονες αναγνωρίζουν το σχήμα του σώματος και αναπαράγουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται απο επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ κάνοντας ένα πολυδιάστατο μασάζ.

Έξυπνοι βραχίονες

Έξυπνοι βραχίονες αναπαράγουν εξειδικευμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ όπως: τρίψιμο, "ζύμωμα", ελαφρύ χτύπημα, γράπωμα, ελαφρύ στρίψιμο και χτύπημα.

Η μέγιστη έκταση των βραχιόνων είναι 6.5 εκατοστά παρέχοντας ένα αποτελεσματικό μασάζ των αυχενικών, θωρακικών και οσφυικών σπονδύλων κάτι το οποίο είναι αδύνατο για παρόμοιες πολυθρόνες μασάζ.

Με αυτόν τον τρόπο οι μύες της πλάτης σας είναι εγγυημένο ότι θα τονωθούν και το δέρμα σας θα το αισθάνεστε πλήρως αναζωογονημένο.

 
massage chair iRest SL A18 3 Deluxe 2
 

iRest A18-3 - Σημαντικά Χαρακτηριστικά

Επεκτάσιμο Υποπόδιο

Το υποπόδιο έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόσεται στη θέση των ποδιών για να σας κάνει να νιώσετε άνετα και να βελτιωθεί η ποιότητα του μασάζ σας.

Αερόσακοι για τα Χέρια

4 αερόσακοι τυλίγονται τέλεια γύρω από τα χέρια σας για να εξασφαλίσουν τη χαλάρωση και την τόνωση της δραστηριότητας στην περιοχή.

Λειτουργία Θέρμανσης Πλάτης

Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης στου 40-50 βαθμούς μειώνει την αισθηση κρύου και τους πόνους στη πλατη. Το μήκος των των υπέρυθρων κυμάτων αντιστοιχεί στο μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε η ενέργεια απορροφάται από τα ανθρώπινα κύτταρα, διεγείροντας την κυτταρική δραστηριότητα και το μεταβολισμό.

Μασάζ στα Πέλματα με πίεση αέρα

Διαφορετικού σχήματος αερόσακοι τυλίγονται γύρω από τις γάμπες, τους αστραγάλους και τα πόδια σας για να προσφέρει τριπλή διέγερση. Με τη συμπίεση, την παύση και την απελευθέρωση των περιοχών αυτών και την τόνωση των σημείων βελονισμού Xuanyhong και TaiXi, αυτή η καρέκλα μασάζ σας επιτρέπει να φτάσετε στη τέλεια κατάσταση άνεσης και χαλάρωσης.

Μασάζ στα Πόδια

Τα σημεία βελονισμού μασάζ επικεντρώνονται στο σημείο Yong Quan για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Θεραπεία με Μαγνήτες

Τα οκτώ κομμάτια μαγνητών 300 CC έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά για να αυξήσουν το επίπεδο μαγνητίτη διεγείροντας τα σημεία βελονισμού Chengzhang και Zonmal στις γάμπες.

Μασάζ στα Χέρια με πίεση αέρα

Εξοπλισμένο με 8 αερόσακους που τυλίγονται τέλεια γύρω από τα χέρια σας, τονώνοντας τα Yangchi και Quichi σημεία βελονισμού. Τρισδιάστατα αποτελέσματα έλξης από την επέκταση των αερόσακων σας χαλαρώνοντας από τους ώμους μέχρι τις παλάμες των χεριών σας.

Ταλάντωση Μέσης και Πλάτης

Η επέκταση και συστολή των αερόσακων που βρίσκεται στην πλάτη του καθίσματος καθορίζει μια αργή αριστερά-δεξιά ταλάντωση της μέσης σας. Η κίνηση αυτή ρυθμίζει τη θέση της σπονδυλικής στήλης σας, χαλαρώνοντας τους μυς σας. Με άσκηση πιέσεων στα Tien Τσουνγκ και Trijiao σημεία, διεγείρει τους συνδέσμους οσφυϊκού και των σπονδύλων.

Μασάζ στους 'Ωμους

Με την ενεργοποίηση των σημείων Jianzhong και Jianyu, που βρίσκεται μεταξύ του λαιμού και των ώμων σας, αναζωογονεί το σώμα σας και μειώνει την ένταση των μυών, αποτρέποντας την εμφάνιση της περιαρθρίτιδας σε αυτόν τον τομέα.

Τέντωμα Μέσης

Λειτουργία του τεντόματος της μέσης μειώνει την ένταση σε αυτήν την περιοχή με τη χαλάρωση των σημείων βελονισμού Qingmen και τη μείωση των μυϊκών σπασμών. Αυτή η λειτουργία είναι ταυτόχρονα μια μέθοδος στήριξης για την αντιμετώπιση καταστάσεων οσφυϊκής.


 Χειριστήριο

Χειριστήριο VDF

Το χειριστήριο VDF είναι όμορφα σχεδιασμένο και πολύ εύκολο στη χρήση του. Το κύκλωμα μικροϋπολογιστή πάνω στο οποίο βασίζεται ο έλεγχος, εγγυάται άριστη και σταθερή απόδοση. Η εκπομπή φωτός είναι αποτέλεσμα της διάδρασης του φωσφόρου στην άνοδο με τα ηλεκτρόνια. Συγκρινόμενο με άλλους τύπους χειριστηρίων, το χειριστήριο VDF είναι πιο φαρδύ και επιτρέπει μια ευρύτερη περιστροφή, έχει πιο ξεκούραστη οθόνη και εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό έλεγχο. Η φωτοηλεκτρική πλοήγηση παρέχει μια νέα εμπειρία λειτουργίας.

Διπλό Χειριστήριο 

Το βασικό χειριστήριο υποδεικνύει τη θέση μασάζ και τις ρυθμίσεις επιτρέποντας ταυτόχρονα τη ρύθμιση και τον έλεγχο της κάθε λειτουργίας. Το δευτερεύων χειριστήριο είναι πιο μικρό και ελαφρύ επιτρέποντας στο χρήστη γρήγορες επιλογές απλά ανασηκώνοντας το κάλυμμα.

3 Λειτουργίες Μνήμης

Σχεδιασμένο με 3 λειτουργίες μνήμης για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις δικές σας και της οικογένειάς σας. Οι μνήμες A/B/C μπορούν να αποθηκεύσουν οποιαδήποτε ρύθμιση μασάζ ή συνδυασμό τους. Για να ανακαλέσετε το αποθηκευμένο μασάζ χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το πλήκτρο που ανταποκρίνεται στη ρύθμιση.

Αλληλοεξαρτώμενα Μέρη

Ειδικά σχεδιασμένη με ένα ηλεκτρικό σύστημα ρυθμίσεων για τα αλληλένδετα συστήματα της πλάτης και των ποδιών, αυτή η πολυθρόνα μασάζ μπορεί να ανακλιθεί σε κάθε γωνία, επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε πλήρως.

   
massage chair iRest SL A18 3 Deluxe 3

Η άνετη ζωή που ονειρεύεστε είναι τώρα μέσα στις δυνατότητές σας

Η πολυθρόνα μασάζ iRest A18 είναι ο τέλειος συνδυασμός της επιστήμης και της τεχνολογίας, προσφέροντας ένα πραγματικά μοναδικό μασάζ. Εξοπλισμένη με 37 αερόσακους, 11 βαλβίδες, 2 αντλίες αέρα, 16 μαγνήτες και πολυτελή σχεδιασμό, αυτή η πολυθρόνα μασάζ καθίσταται ο ηγέτης στην αγορά του κλάδου.

Το προϊόν παρέχει ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας μασάζ που θα σας επιτρέψει να παραμείνετε δραστήριοι και υγιείς κάθε μέρα.


 Σύστημα μασάζ της iRest A18

Σύστημα αφαίρεσης δυσκαμψίας και έντασης μυών

Αυτή η πολυθρόνα μασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τους πόνους των μυών και τη δυσκαμψία, με τη χρήση της μεθόδου Gua Sha, τεντώνοντας και χαλαρώνοντας τους μύες της πλάτης. Βοηθά στην αφαίρεση της κούρασης.

Αυτόματο μασάζ λαιμού και ώμων

Το πρόγραμμα αυτόματου μασάζ λαιμού και ώμων σας βοηθά να απολαύσετε πλήρως το μασάζ και επιπλέον να απελευθερωθείτε από τον πόνο στην αυχενική περιοχή.

Μασάζ πίεσης αέρα

Το μασάζ με πίεση αέρα, εξομοιώνει το ανθρώπινο άγγιγμα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, μειώνοντας το στρες και την κούραση.

3 Λειτουργίες Μνήμης

Η πολυθρόνα μασάζ παρέχεται με 3 λειτουργίες μνήμης για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις δικές σας και της οικογένειάς σας. Τα πλήκτρα μνήμης A/B/C μπορούν να αποθηκεύσουν οποιαδήποτε ρύθμιση μασάζ ή συνδυασμούς αυτών.

Αερόσακοι

Οι αερόσακοι που βρίσκονται στην πλάτη της πολυθρόνας καθορίζουν μια αργή στροφή αριστερά-δεξιά της μέσης σας. Αυτή η κίνηση ρυθμίζει τη θέση της σπονδυλικής σας στήλης, διορθώνοντας τη στάση σώματος. 

Μασάζ με ελαφρά χτυπήματα

Το μασάζ με ελαφρά χτυπήματα προσφέρει μια πρωτοφανή εμπειρία χαλαρώνοντας το δέρμα σας, το λαιμό, τα πόδια σας, τα χέρια και τα δάχτυλα.


 Προδιαγραφές προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά

Πλήρες μασάζ πλάτης Ναι
Αυτόματη ρύθμιση επιπέδου για μασάζ της άνω πλάτης Ναι
Πλάτη με ηλεκτρική ανάκλιση Ναι
Υποπόδιο με ηλεκτρική ανάκλιση Ναι
Μασάζ λαιμού για την ανακούφιση από δυσκαμψία και ένταση Ναι
Βαθύ οσφυικό μασάζ Ναι
Κύλινδροι μασάζ Ναι
Αερόσακοι Ναι
Μασάζ γλουτών Ναι
Χαλαρωτικό μασάζ Ναι
Μασάζ γαμπών Ναι
Θεραπεία Reflex Ναι
Μασάζ ποδιών Ναι
Χειριστήριο Ναι, επισυνάπτεται υποστήριξη
Κάλυμμα πολυθρόνας Οικολογικό αντιβακτηριακό δέρμα
Βάρος (kg) 100 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη 130 kg
Χρονόμετρο 15 λεπτά
Χρώματα Μαύρο, λευκό
Τάση 220 - 230V
Μεγέθη: A183

 

massage chair iRest SL A18 3 Deluxe 4Επίσης διαθέσιμα χρώματα για την πολυθρόνα μασάζ iRest A18.

Αυτή η πολυθρόνα μασάζ είναι επίσης διαθέσιμη και σε άλλα χρώματα. Μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα το οποίο ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.