πολυθρόνα μασάζ iRest A30-6

(iRest A30-6 massage chair)

 

massage chair iRest SL A30 6 4

massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-1
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-2
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-3
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-4
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-5
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-6
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-7
massage-chair-iRest-SL-A30-6-Full-8


Εφυής τεχνολογία μασάζ

Εφυής τεχνολογία μασάζ

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή κινεζική ιατρική με τη δυτική προηγμένη τεχνολογία, τα ευφυή μηχανικά χέρια εντοπίζουν το σχήμα του σώματός σας, αναπαράγοντας τεχνικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ παρέχοντας πολυδιάστατη, στερεοφωνικό μασάζ.

Ευφυή "χέρια" μασάζ

Ευφυή χέρια αναπαράγουν προηγμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ: τρίψιμο, ζύμωμα, χτύπημα, πιάσιμο, συστροφή, χάδι, και χτύπους.

Η μέγιστη επέκταση των μηχανικών χεριών είναι 6,5 εκατοστά, παρέχοντας την αποτελεσματική μασάζ του τραχήλου της μήτρας, του θώρακα και οσφυϊκού σπονδύλου, το οποίο είναι αδύνατο για παρόμοια προϊόντα μασάζ. Με αυτό τον τρόπο οι των μυών της πλάτης σας εγγυημένη για να είναι ήπια, ενώ το δέρμα σας είναι πλήρως αναζωογονημένο.


Σημαντικά χαρακτηριστικά

Μασάζ πλάτης 

"Έξυπνοι" βραχίονες κινούνται πάνω-κάτω κατά μήκος του αυχένα, των ώμων και της μέσης. Αναγνωρίζουν αυτόματα το σχήμα του σώματός σας και είναι ικανοί κάνουν μασάζ σε μια περιοχή με πλάτος 21 εκατοστά και 73 εκατοστά μήκος.

Ρύθμιση πλάτους

Το πλαίσιο σε σχήμα S το οποίο υποστηρίζει το σώμα, συνδυάζει αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, παρέχοντας ένα στοχευμένο μασάζ. Το πλάτος μπορεί να προσαρμοστεί μεταξύ 6 και 21 εκατοστών, με 3 επιλογές.

Τέντωμα ποδιών

Τεντώνει τον ιστό του χόνδρου των γαμπών για την διέγερση της ανάπλασης των οστών, για τη μείωση της μυικής έντασης και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε την υγεία σας. 

Επεκτάσιμο υποπόδιο

Ο σχεδιασμός του υποποδίου επιτρέπει στα πόδια να βρίσκονται σε μια άνετη θέση για να αυξήσει την ποιότητα του μασάζ. 

Τροχοί της πολυθρόνας

Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο με τροχούς ούτως ώστε να είναι εύκολο στη μεταφορά με σκοπό να μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο μασάζ οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. 

Μασάζ ποδιών

Το μασάζ ποδιών εστιάζει στα σημεία βελονισμού Yong Quan για να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.

Μασάζ ποδιών με πίεση αέρα

Διαφορετικού σχεδιασμού αερόσακοι τυλίγονται γύρω από τις γάμπες, αστραγάλους και τα πόδια σας για να προσφέρουν μια τριπλή διέγερση. Με τη συμπίεση, παύση και απελευθέρωση αυτών των περιοχών και διεγείροντας τα σημεία βελονισμού Xuanyhong και Taixi, αυτή η πολυθρόνα μασάζ σας επιτρέπει να φτάσετε στο απόλυτο σημείο άνεσης και χαλάρωσης.

Μαγνητική θεραπεία 

Οχτώ κομμάτια με 300 CC μαγνητικού είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να αυξήσουν το επίπεδο του μαγνητίτη στις γάμπες, με τη διέγερση των σημείων βελονισμού Chengshang και Zhonmal.

Δόνηση γλουτών

Μηχανικές δονήσεις δημιουργούν ένα διεγερτικό μασάζ με την πίεση στα σημεία βελονισμού Huangtiao και Perineal. Η συνεχής και σταθερή ένταση της δόνησης της ταχύτητας ρυθμίζουν το qi σας και την κυκλοφορία του αίματος για τη μείωση της κούρασης.

Μασάζ γλουτών με πίεση αέρα

Εξοπλισμένη με αερόσακους που ταιριάζουν τέλεια στο σχήμα του σώματος του χρήστη η πολυθρόνα μασάζ προσφέρει ένα αποτελεσματικό μασάζ για τους γλουτούς και τη μέση. Εναλλασσόμενες συστολοδιαστολές διεγείρουν τα σημεία βελονισμού Huanzhong και Changqiang, αφαιρώντας το περιττό λίπος.


Χειριστήριο

Χειριστήριο VDF

Το χειριστήριο VDF είναι όμορφα σχεδιασμένο και πολύ εύκολο στη χρήση του. Το κύκλωμα μικροϋπολογιστή πάνω στο οποίο βασίζεται ο έλεγχος, εγγυάται άριστη και σταθερή απόδοση. Η εκπομπή φωτός είναι αποτέλεσμα της διάδρασης του φωσφόρου στην άνοδο με τα ηλεκτρόνια. Συγκρινόμενο με άλλους τύπους χειριστηρίων, το χειριστήριο VDF είναι πιο φαρδύ και επιτρέπει μια ευρύτερη περιστροφή, έχει πιο ξεκούραστη οθόνη και εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό έλεγχο. Η φωτοηλεκτρική πλοήγηση παρέχει μια νέα εμπειρία λειτουργίας.

Αλληλοεξαρτώμενα Μέρη

Ειδικά σχεδιασμένη με ένα ηλεκτρικό σύστημα ρυθμίσεων για τα αλληλένδετα συστήματα της πλάτης και των ποδιών, αυτή η πολυθρόνα μασάζ μπορεί να ανακλιθεί σε κάθε γωνία, επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε πλήρως.

Ρύθμιση χειριστηρίου

Αυτή η πολυθρόνα μασάζ είναι εξοπλισμένη με ένα χειριστήριο VDF μοναδικό τόσο για τον όμορφο σχεδιασμό του όσο και για την απλή χρήση του. Η θέση του χειριστηρίου μπορεί να ρυθμιστεί ούτως ώστε να είναι ορατό και χρησιμοποιήσιμο από κάθε γωνία.


Αξιοσημείωτος Σχεδιασμός Συνδυάζοντας Υγεία με Χαλάρωση

Αξιοσημείωτος Σχεδιασμός Συνδυάζοντας Υγεία με Χαλάρωση

Αυτή η καρέκλα μασάζ σημείων βελονισμού σας εκτελώντας μια σειρά από φυσικές συστολές, υπέρυθρη θεραπεία και τη μαγνητική θεραπεία ενσωματώνοντας τη γνώση από την εμβιομηχανική, την εργονομία και σύγχρονη φυσιοθεραπεία, και σε συνέπεια με ανθρώπινα οστά φυσιολογία. Εφοδιασμένο με 23 αερόσακους, 5 βαλβίδες, 8 κομμάτια 300 CC μαγνητικών και 2 αντλίες αέρα.

Αυτή η καρέκλα μασάζ προσφέρει μια υπέρτατη εμπειρία μασάζ μέσα στο σπίτι σας, κρατώντας σας υγιείς και δραστήριους κάθε μέρα.


Διαφορετικοί τύποι μασάζ της πολυθρόνας iRest A30

(μπορούν να συνδυαστούν)

Μυϊκή ένταση και Ανακούφιση από ακαμψία

Αυτή η καρέκλα μασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τον πόνο των μυών και τη δυσκαμψία, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Gua Sha, το τέντωμα και χαλάρωση των μυών της πλάτης. Αυτό βοηθά στη μείωση της κόπωσης.

Μασάζ στους ώμους και στη πλάτη

Το αυτόματο πρόγραμμα μασάζ για τον αυχένα και τους ώμους σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως μασάζ σας και να απομακρύνει τον πόνο στην αυχενική περιοχή.

Μασάζ με ζύμωμα

Το ζύμωμα και η πίεση του αέρα μασάζ προσομοιώνει την ανθρώπινη επαφή κάνει για μια μοναδική εμπειρία, αφαιρώντας την κούραση και το άγχος.

Αυτόματο πρόγραμμα μασάζ

Επιστημονικό 15 λεπτό αυτόματο μασάζ αναζωογονεί τις κουρασμένες περιοχές που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στο δέρμα σας, όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Εστιασμένο Μασάζ

Το πρόγραμμα μασάζ πλάτης επιτρέπει εστιασμένη μασάζ και την ένταση προσαρμογές στο μοντέλο και τη στάση του σώματος.

Μασάζ σε όλο το σώμα

Το Μασάζ σε όλο το σώμα με την εφαρμογή πίεσης από το λαιμό μέχρι τα πόδια, τα χέρια και τα δάχτυλα, προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ηρεμεί το δέρμα σας.

Απαλό Μασάζ

Το πρόγραμμα Απαλού Μασάζ για την πλάτη και τη μέση ενεργοποιεί τους συνδέσμους μεταξύ των οσφυϊκών και των θωρακικών σπονδύλων για να ηρεμήσει δυσκαμψία των μυών και να σας προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία μασάζ.


Προδιαγραφές προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά

Πλήρες μασάζ πλάτης Ναι
Αυτόματη ρύθμιση επιπέδου για μασάζ της άνω πλάτης Ναι
Πλάτη με ηλεκτρική ανάκλιση Ναι
Υποπόδιο με ηλεκτρική ανάκλιση Ναι
Μασάζ λαιμού για την ανακούφιση από δυσκαμψία και ένταση Ναι
Βαθύ οσφυικό μασάζ Ναι
Κύλινδροι μασάζ Ναι
Αερόσακοι Ναι
Μασάζ γλουτών Ναι
Χαλαρωτικό μασάζ Ναι
Μασάζ γαμπών Ναι
Θεραπεία Reflex Ναι
Μασάζ ποδιών Ναι
Χειριστήριο Ναι, επισυνάπτεται υποστήριξη
Κάλυμμα πολυθρόνας Οικολογικό αντιβακτηριακό δέρμα
Βάρος(kg) 94 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 120 kg
Χρονόμετρο 15 λεπτά
Χρώματα Μαύρο, λευκό
Τάση 220 - 230V
Μεγέθη: A306

Άλλα διαθέσιμα χρώματα για την iRest Α30 πολυθρόνα μασάζ.

Άλλα διαθέσιμα χρώματα για την iRest Α30 πολυθρόνα μασάζ.

Αυτή η καρέκλα μασάζ είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα χρώματα. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.