Πολυθρόνα μασάζ φυσιοθεραπείας A60-1

(iRest A60-1 massage chair)

 

 iRest SL A60 1

iRest A60-1.

Η πολυθρόνα Α60-1 είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θέτει νέα στάνταρ στο τομέα της.

Οι κύλινδροι μασάζ που κινούνται "πάνω-κάτω" στους ώμους, το λαιμό, πλάτη και μέση ανιχνεύουν αυτόματα τις καμπύλες του σώματος και το πλάτος τους μεταβάλλεται αυτόματα από 6-21εκ. ενώ η κάθετη κίνηση μπορεί να είναι μέχρι 81εκ. προσφέροντας πλήρη κάλυψη της πλάτης.

61 αερόσακους

Η πολυθρόνα είναι εξοπλισμένη με 61 μαξιλάρια αέρα (αερόσακους), 18 βαλβιδες, 8 μόνιμους μαγνήτες και 2 τρόμπες αέρα. Η Α60-1 θα σας δώσει την υπέρτατη εμπειρία μασάζ και ευεξίας στο σπίτι σας.

iRest SL A60 2 

 

 

Σημαντικές Λειτουργίες

Μασάζ στα χέρια με πίεση αέρα

Με 8 αερόσακους σε κάθε μεριά του χεριού και εστίαση στα σημεία Sanli και neiguan, προσφέρει παλμικό μασάς με πίεση αέρα που σας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ που εκτείνεται από τα χέρια εώς τα δάκτυλα.

perne aer brate
 

Πάνινα Μαξιλάρια αέρα

Η καρέκλα είναι εξοπλισμένη με μαξιλάρια αέρα που προσαρμόζονται στην καμπύλη των γλουτών, για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή των μηρών. Το φούσκωμα και το ξεφούσκωμα από διαφορετικά μαξιλαράκια, τα οποία εναλλάσσονται με δόνηση μπορεί να τονώσει τα σημεία Huanzhong και Changqiang να απομακρύνει τη περίσσεια του κοκκιώδους ιστού από το δέρμα.

buttocks air bags

Υπέρυθρη λειτουργία θέρμανσης με βάση από ανθρακονήματα

Λειτουργία θέρμανσης πλάτης στους 40°C-50°C μπορεί να εξαλείψει την αίσθηση του ψυχρού και των πόνων της πλάτης. Υπέρυθρο μήκος κύματος που εκπέμπεται συμπίπτει με το ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε η ενέργεια μπορεί να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση και την τόνωση του μεταβολισμού.


heating for legs calf and knees

 

Μασάζ στο στήθος και τους ώμους

Με τα 4 μαξιλαράκια αέρα για τα μπράτσα, σε συνδυασμό με το έξυπνο μασάζ στα χέρια, μπορεί να επικεντρωθεί στο σημείο jianliao naoshi να κάνουν μασάζ, το οποίο θα επιτρέψει στο άνω μέρος του σώματός σας να λαμβάνει επαρκή έκταση.


chest and shoulders massage

Στρίψιμο της πλάτης-μέσης

Μαξιλάρια αέρα που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν το πίσω μέρος της μέσης σας μπορούν να προκαλέσουν ταλάντωση αριστερά και δεξιά. Αυτή η κίνηση μπορεί να προσαρμόσει τη σπονδυλική στήλη, προκειμένου να απομακρύνει αποτελεσματικά τη μυϊκή δυσκαμψία.


back waist twist

 

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι κεφαλής και πτυσσόμενοι βραχίονες

Χάρη στο ανθρωποποιημένο σχεδιασμό του, το μαξιλάρι κεφαλιού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα εντός 10 εκατοστών για να φιλοξενήσει το ύψος του χρήστη. Έχοντας ρυθμιζόμενες συσκευές για τα μπράτσα που μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω κατά 20 εκατοστά με μέγιστη γωνία 40 μοιρών, προσαρμοζόμενες έτσι στο ύψος του κάθε χρήστη.

adjustable cushin

Ρυθμιζόμενο Μασάζ Πλάτης

Άνετο μασάζ πίσω: έξυπνα χέρια μασάζ μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω από τους ώμους, τον αυχένα, την πλάτη και τη μέση, μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τις καμπύλες του σώματος, το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα στο εύρος 6-21 εκατοστά και κάθετα μέχρι 81 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη της πλάτης από σημείο σε σημείο Shengshu Fengchi. Κάλυψη που προσφέρεται είναι μια αύξηση της τάξης του 20% σε σύγκριση με το παραδοσιακό μασάζ πλάτης, αυτό το μασάζ είναι κατάλληλο για χρήστες με διαφορετικά σχήματα σώματος.


back massage range

 

Gua Sha Thai Foot Massage

Σχεδιασμένο με 3 σειρές των κυλίνδρων στο πόδι, 88 μπάλες πετυχαίνουν στερεοσκοπική προσομοίωση που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με το ανθρώπινο χέρι, δίνοντας ένα μασάζ που μιμείται την τεχνική Guash από επαγγελματία μασέρ.


thai gua sha sole massage

Προσαρμόσιμη στο ύψος του χρήστη

Το μήκος των σκελών στήριξης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος του χρήστη. Μπορεί να επεκταθεί μέχρι ένα μέγιστο μήκος 23 cm, για να εξασφαλιστεί ένα μασάζ που ταιριάζει το σύνολο σχημάτων του σώματος. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία θέρμανσης του γόνατος με βάση ίνες άνθρακα, το μασάζ μοσχάρι μπορεί να τονώσει σημεία βελονισμού and Go Bi LiangQiu για να βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και την αποφυγή ή την εξάλειψη των σχετικών συμπτωμάτων της άρθρωσης του γόνατος.


heating for legs calf and knees 

 

Έκταση μέσης

Αυτή η δημιουργική λειτουργία βασίζεται στην χειροπρακτική και μπορεί να διευρύνει το χώρο μεταξύ των σπονδύλων για να αποφευχθεί η δημιουργία κεντρισμάτων των οστών και των χόνδρων πίεση στο νεύρο, έτσι ώστε να μπορεί να διορθώσει κήλη δίσκου και προβλήματα κατά την ένταση των μυών.


waist strech

Μαγνητική θεραπεία

Μαγνητική θεραπεία με 8 μόνιμους μαγνήτες που είναι τοποθετημένοι με ακρίβεια 300cc, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν την χαμηλή ποιότητα του ανθρώπινου μαγνητίτη διεγείροντας τα σημεία ρεφλεξολογίας.


magnet therapy

 

Μασάζ ποδιών με θερμό αέρα

Μαξιλάρια αέρα σε διάφορα σχήματα τυλίγουν εντελώς τους αστραγάλους και τα πόδια,κάνοντας μασάζ στα σημεία Sanli, TaiXi και το σημείο Kunlun. Λειτουργεί με την επείγουσα διακοπή, να χαλαρώσετε. Παρέχει ένα διαδραστικό μασάζ με πίεση αέρα που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και να φτάσετε σε μια κατάσταση της αρμονίας ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση.


waist strech

Σύστημα αυτο-επαγωγής για σημεία βελονισμού

Προαιρετικά, αισθητήρας μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια τα κύρια σημεία βελονισμού στο ανθρώπινο σώμα. Αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης "fit fine" θα σας δώσει ένα πρόγραμμα μασάζ σε μία τέλεια θέση.

 

Σύνδεση υποβραχιόνιου 

Το υποβραχιόνιο μπορεί να ολισθαίνει ανάλογα με την κλίση της πλάτης. Όταν η καρέκλα είναι στη διαδικασία προσαρμογής, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ για τα χέρια και τη μέση σε μια φυσική θέση.

Κέντρο Ελέγχου

 

Διπλή μονάδα ελέγχου


Η μονάδα ελέγχου με οθόνη VFD δείχνει τη θέση του μασάζ και μπορεί να προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας την επιθυμητή μέθοδο. Με τη βοήθειά του τηλεχειριστηρίου μπορείτε να προσαρμόσετε και να ελέγχετε κάθε λειτουργία μασάζ. Η δευτερεύουσα μονάδα ελέγχου είναι συμπαγής και ελαφριά. Απλά ανοίξτε το καπάκι για να κάνετε την επιθυμητή επιλογή.

 

Τρεις λειτουργίες Μνήμης


Τρεις επιμέρους λειτουργίες μνήμης θα καλύψουν σας και την οικογένειά σας μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης μεθόδου μασάζ. Οποιαδήποτε μέθοδος του μασάζ σε συνδυασμό με μια άλλη λειτουργία που εσείς και η οικογένειά σας αγαπούν μπορούν να αποθηκευτούν ως οδηγός με τα πλήκτρα μνήμης A / B / C, διώχνοντας την κούραση σας μετά την άσκηση, δίνοντάς σε εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας ένα ισχυρό σώμα. Όταν θέλετε να απολαύσετε και πάλι ένα μασάζ, απλά πατήστε το αντίστοιχο κουμπί για να ξεκινήσει η μονάδα ένα ήδη αποθηκευμένο πρόγραμμα.

iRest SL A60 4  

Τηλεχειρισμός με οθόνη VFD 

Η μονάδα ελέγχου VFD (vacuum fluorescent display) είναι εύκολη στη χρήση και φαίνεται πανέμορφη. Ένα microchip που ελέγχεται από έναν μικροϋπολογιστή εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις. Συγκριτικά με άλλους τύπους προβολής, έχει ευρύτερο ορίζοντα και γωνία θέασης και καθαρότερη εικόνα, επιτρέποντας ένα τέλειο και αποτελεσματικό έλεγχο.Είναι μια μοναδική απτική έκδοση.

iRest SL A60 6  

Καινοτόμα Χαρακτηριστικά


Τα καινοτόμα δύο σετ αντλιών αέρα: μπορούν να λειτουργούν συνεχώς συγχρονισμένα να παρέχουν την κινητήρια δύναμη των 61 θέσεων που χρειάζονται αέρα. Τόσο το μασάζ χαλάρωσης όσο και τα ισχυρά μαξιλάρια 3D με πίεση αέρα είναι ακριβή και μοναδικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

 

Πλήρης χαλάρωση με το πάτημα ενός κουμπιού:

Η καρέκλα μασάζ Α60-1 έχει σχεδιαστεί για διαφορετικούς ανθρώπους, με οκτώ αυτόματα προγράμματα μασάζ και μία καινοτόμο ιδέα για εξατομικευμένο μασάζ έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων χρηστών.

 

3D - Πολυάσχολα άτομα

Το 3D έξυπνο σύστημα μασάζ συνδυάζει την απόδοση των επαγγελματικών καρεκλών μασάζ με τεχνικές μασάζ, προκειμένου να επιτευχθεί μια πολυδιάστατη εμπειρία μασάζ που θα εξαλείψει πλήρως την κούραση που συσσωρεύτηκε κατά την εργασία μιας σκληρής ημέρας.

Αναλγητικά - Ομάδα εργαζομένων

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εξάλειψη του πόνου και μυϊκή ακαμψία, με μεθόδους όπως την Gua Sha προσέγγιση που παρέχει τέντωμα και χαλάρωση στους μύες της πλάτης με αποτέλεσμα την εξάλειψη της κόπωσης.

Χαλαρό - Ομάδας σπουδαστών

Προγράμματα μασάζ με ζύμωμα και πίεση αέρα, παρόμοιο με ένα ανθρώπινο χέρι φτάνοντας θα σας φέρει την εμπειρία της χαράς, απελευθερώνοντας σας από την κούραση και το άγχος αποτελεσματικά.

Άνεση - ομάδα ηλικιωμένων

Σχεδιασμένο για να σας δώσει ένα πλήρες μασάζ με πραγματική πίεση από το λαιμό έως τα πέλματα, από τα χέρια ως τις άκρες των δαχτύλων. Μασάζ που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία που θα βελτιώσει πλήρως την επιδερμίδα.

Πρόγραμμα μνήμη a/b/c - αθλητές

Πίεση προηγμένης ακριβείας που παρέχονται από τον κύλινδρο, σε συνδυασμό με μια άνετη πίεση αέρα σιάτσου ιδανική για την αντιμετώπιση της συσσωρευμένης κόπωσης μετά την άσκηση, που σας δίνει ένα υγιές σώμα.

Προσαρμόστε τη διάρκεια του μασάζ - Καθημερινό

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία του χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσετε την ώρα του μασάζ. Θα σας δώσει μεγάλη δύναμη, και θα συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του μεσημεριανού διαλείμματος σας.

Πλήρης πίεση αέρα - ομάδα χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών

Αυτόματο Πρόγραμμα για ένα άνετο μασάζ που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την εμπειρία μασάζ. Απολαύσετε ένα άνετο μασάζ με την εξάλειψη του συνδρόμου του υπολογιστή.

Έκταση της μέσης - Λάτρεις της ομορφιάς

Αερόσακοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν κάτω από το πίσω μέρος της μέσης σας που μπορούν να προκαλέσουν μια ταλαντευόμενη κίνηση αριστερά-δεξιά. Αυτή η κίνηση μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της σπονδυλικής σας στήλης για να σας δώσει μια σωστή στάση σώματος.

iRest SL A60 3  

3D Έξυπνη τεχνολογία μασάζ

Έξυπνα 3D "χέρια μασάζ" συνδυάζουν επαγγελματικές τεχνικές μασάζ με την απόδοσή μιας πολυθρόνας μασάζ, για να σας προσφέρουν μια πολυδιάστατη εμπειρία μασάζ.

Ένας επαγγελματίας φυσιοθεραπευτής

Τα ευφυή "χέρια μασάζ" μιμούνται τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από έναν επαγγελματία φυσιοθεραπευτή, για να εκτελέσουν τους παρακάτω τύπους μασάζ: Μάλαξη, πιασίματα, χτύπημα, πίεση, συμπίεση, αγκαλιά, αιώρηση και συστροφή. Το μέγιστο διάστημα τεντώματος είναι 12 εκατοστά, που σημαίνει ότι τα μηχανικά χέρια μασάζ μπορούν να προσφέρουν ένα αποτελεσματικό μασάζ στους αυχενικούς σπονδύλους σας, σπονδύλους θώρακα, πίσω και κάτω σπονδύλους - τα οποία είναι είδη μασάζ που μια κανονική πολυθρόνα μασάζ δεν μπορεί να προσφέρει.

Άνετη φυσιοθεραπεία 12 σημείων
    

Σημείο FENGCHI  - Ηρεμεί το συκώτι και εξαλείφει τα αέρια , έχει μια επίδραση αποτοξίνωσης. Συνιστάται για πονοκεφάλους και πονόδοντους.

Σημείο TIAN LIAO -Εξαλείψτε τα αέρια και τους πόνους απο την υγρασία. Καθαρίστε μεσημβρινούς και ανακουφιστήτε από τους πόνους.  σύμφωνα με την αυχενικούς σπονδύλους, δυσκαμψία του αυχένα κλπ

Σημείο BINGFENG - εξαλείφει τα αέρια  ,  βελτιώνει την  απόχρεμψη μειώνοντας το βήχα, συνιστάται για περιαρθρίτιδα, βρογχίτιδα, κ.λπ.

Σημείο XINSHU - Καταπραΰνει το στήθος, ρυθμίζει το Qi ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις, ηρεμεί τα νεύρα και βοηθά στην περίπτωση πολλών καρδιακών παθήσεων.

Σημείο GANSHU - Καταπραΰνει το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη, ρυθμίζει το Qi και ενισχύει την όραση, έχει μια κατευναστική επίδραση στην περίπτωση των πολλών όρων ήπατος.

Σημείο SHENGSHU - Ενισχύει τα νεφρά και υποστηρίζει το yang, ενισχύει τη μέση και έχει μια ισχυρή επίδραση κατακράτηση υγρών.  Καταπραϋντική επίδραση στην περίπτωση των πολλών όρων των νεφρών.

Σημείο NEIGUAN (υψίστης σημασίας για μια υγιή καρδιά) - Ηρεμεί το μυαλό, ρυθμίζει το Qi και καταπραΰνει τον πόνο, βοηθά την καρδιά και έχει μια κατευναστική επίδραση στην περίπτωση πολλών καρδιακών παθήσεων.

Σημείο HAND SANLI - Καθαρίζει την καρδιά και βελτιώνει την όραση, ρυθμίζει το γαστρεντερικό σύστημα. Κατάλληλα για τη μέση, τον ώμο ή πόνο στο χέρι, δυσπεψία και πληγές, πονόδοντους, τα κρυολογήματα, κλπ

Σημείο FOOT SANLI (υψίστης σημασίας για υγιές σώμα) - Καθαρίζει τους μεσημβρινούς.  Ενισχύει τη σπλήνα και το στομάχι, βοηθά στην περίπτωση της ηπατίτιδας, εντερίτιδας, βρογχίτιδας, νεφρίτιδας, κλπ

Σημείο TAIXI - Τρέφει το Yin και ενισχύει τα νεφρά. Eνισχύει το Yang  και τη μέση.  Κατάλληλα για νεφρίτιδα, κυστίτιδα, εμφύσημα, κλπ

Σημείο KUNLUN - Ηρεμεί τα νεύρα και καθαρίζει την καρδιά, καθαρίζει τους τένοντες. Κατάλληλα για ισχιακό νεύρο πόνο, αρθρίτιδα γόνατος, διάστρεμμα στον αστράγαλο, κ.λπ.

Σημείο YONGQUAN (υψίστης σημασίας για περιτώσεις έκτακτης ανάγκης) - Τρέφει το yin και ενισχύει τα νεφρά, ηρεμεί το συκώτι και εξαλείφει τα αέρια. Βοηθά με την αϋπνία, τους νευρικούς πονοκεφάλους, μυοκαρδίτιδα, κ.λπ. -


 

   fig1iRest SL A60 22

 

Πλήρες μασάζ πλάτης   Ναι
Πλήρες μασάζ πλάτης   Ναι
Αυτόματη ρύθμιση ύψους μασάζ πλάτης   Ναι
Μηχανικά ανακλινόμενη πλάτη   Ναι
Μηχανικά επεκτάσιμο υποπόδιο με δυνατότητα μασάζ   Ναι
Αυχενικό (λαιμός) μασάζ χαλάρωσης   Ναι
Massage rollers    Ναι
Χαλαρωτικό μασάζ και θέση   Ναι
Μασάζ στις γάμπες   Ναι
Μασάζ στις πατούσες   Ναι
Τηλεχειριστήριο   ναι με βάση
Ταπετσαρία   Οικολογικό αντιβακτιριδιακό δέρμα
Προγράμματα μνήμης   Ναι. 3
Τρισδιάστατο (3D) μασάζ   Ναι
Αυτόματα προγράμματα   Ναι. 8
Αερόσακοι   ναι, 61 αερόσακοι
Αντλίες αέρα   2
Βάρος (κιλά)   125 kg 
Μέγιστο βάρος χρήστη (κιλά)   180 kg
Διαθέσιμα χρώματα   μαύρο, μπεζ
παροχή ρεύματος   220-230V
Διαστάσεις    dimensions irest sl A60 chair measurments size
iRest SL A60 5  

Standard Configuration

Μουσική: Απολάυστε την αγαπημένη σας μουσική μαζί με το μασάζ σας και χαλαρώστε απόλυτα.

Φωτισμός LED: Απολάυστε την τέλεια ένωση μυαλού και σώματος με το χαλαρωτικό φώς που εκπέμπει η πολυθρόνα κατα τη διάρκεια του μασάζ.

 

Configurations I and II: 

bluetooth

Bluetooth Wireless Technology (I)

Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τα δεσμά που δεσμεύουν το χώρο και το χρόνο και απολαύστε την ελευθερία της απεριόριστης συνομιλίες. Εύκολη επικοινωνία θα σας κάνει να ερωτευτείτε με καρέκλα μασάζ σας.

 

wifi

Wireless and Bluetooth (II)

Απολαύστε απεριόριστο δίκτυο κατά τη διάρκεια του μασάζ. Η ασύρματη λειτουργία Bluetooth περιλαμβάνεται στην προαιρετική διαμόρφωση I.

 

controler fara fir

Touchscreen Remote Control (II)

Έχοντας μια συμπαγή και κομψή εμφάνιση και μια λεπτή και ελαφριά σχεδίαση οθόνη αφής, με ένα απλό και βολικό δράση φθάνοντας μέχρι και σε απόσταση 10 μέτρων, που θα σας κάνει να δονείται με χαρά.