3D Zero Gravity Πολυθρόνα μασάζ iRest A85-1 

(iRest A85-1 massage chair)

 

iRest A85 1 massage chair

IRest A85 1 Massage Chair Full 1
IRest A85 1 Massage Chair Full 2
IRest A85 1 Massage Chair Full 3
IRest A85 1 Massage Chair Full 4
IRest A85 1 Massage Chair Full 5
IRest A85 1 Massage Chair Full 6
IRest A85 1 Massage Chair Full 7
IRest A85 1 Massage Chair Full 8


iRest A85-1 Σχεδιασμός 2015.

iRest A85-1 Σχεδιασμός 2015.

Η νέα iRest A85-1 πολυθρόνα μασάζ είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από 3D ευφυή, σιωπηλά χέρια μασάζ που μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω, που εκτείνονται προς τα εμπρός και προς τα πίσω, καθώς και στο πλάι. Το μοντέλο αυτό είναι μέρος της σειράς iRest Σχεδιασμού 2015 που ξεκίνησε τον Ιούνιο, και είναι η καλύτερη καρέκλα iRest μασάζ μέχρι σήμερα.

Βελτιωμένες Λειτουργίες

Η A85-1 είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία λειτουργιών, όπως: άνεση, χαλάρωση, ανακούφιση από τον πόνο, γρήγορη εμπειρία μασάζ, τέντωμα μέσης, πλήρη πίεση του αέρα, καθώς και μια σειρά από άλλες λειτουργίες μασάζ ειδικά για το νέο concept για το 2015.

Εφαρμογή για Smartphone (Application)

Είναι δυνατόν τώρα να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, προκειμένου να ελέγξετε το μασάζ, εφόσον το επιθυμείτε. Η iRest A85-1 είναι η μόνη πολυθρόνα μασάζ η οποία μπορεί να επίσης να ελέγχεται από μια έξυπνη συσκευή, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή.
Χειροκίνητη επιλογή μασάζ.

Χειροκίνητη επιλογή μασάζ.

Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί με μια χειροκίνητη λειτουργία επιλογής μασάζ για το πάνω μέρος του σώματος. Υπάρχουν 3 επιλογές θέσεις μασάζ: συνολικό, μερικό, και σταθερό σημείο. Υπάρχουν 6 Μέθοδοι μασάζ: πιάσιμο ώμου, ζύμωμα, χτυπηματάκια, σιάτσου, ζύμωμα και χτυπηματάκια, και 3D. Υπάρχουν 5 επίπεδα ταχύτητας διαθέσιμα, και στην περίπτωση των χτυμάτων και σιάτσου μασάζ, μπορείτε να επιλέξετε από 5 διαφορετικές επιλογές πλάτους για να ρυθμίσετε το πλάτος των χεριών μασάζ.

Αυτόματη επιλογή μασάζ

Επιλέξτε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα για μια ενδιαφέρουσα εμπειρία μασάζ. Στο τηλεχειριστήριο, θα βρείτε πολλά προγράμματα αυτόματου μασάζ, που σας προσφέρουν μια ποικιλία από μεθόδους μασάζ, διαφορετικές κινήσεις, διάφορες ταχύτητες μασάζ, μασάζ πλήρους αέρα, κ.λπ.
Μασάζ πίεσης αέρα

Μασάζ πίεσης αέρα

Λειτουργία μασάζ πίεσης αέρα αντιβραχίου (με 8 ενσωματωμένους αερόσακους), λειτουργία μασάζ άνω βραχίονα (με 4 ενσωματωμένους αερόσακους), με τρία επίπεδα έντασης.
Μασάζ με πίεση αέρα στο κάτω μέρος του σώματος: μασάζ πλάτης με πίεση αέρα (με 4 ενσωματωμένους αερόσακους), μασάζ με πίεση αέρα στους γλουτούς (με 16 αερόσακους), μασάζ ποδιών με πίεση αέρα (με 36 αερόσακους), με 3 επίπεδα έντασης.
Λειτουργεία Θέρμανσης

Λειτουργεία Θέρμανσης

Λειτουργεία θέρμανσης Πλάτης χρησιμοποιώντας ανθρακονήματα ως πηγή για άπω υπέρυθρης θέρμανση. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, η οποία επιτρέπει την ενέργεια που πρέπει να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα κύτταρα και διεγείρει το μεταβολισμό. Η λειτουργία θέρμανσης συνιστάται ιδιαίτερα το χειμώνα ή κατά τη διάρκεια ψυχρών περιόδων.
Λειτουργεία Ήχου

Λειτουργεία Ήχου

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή ένα tablet, προκειμένου να ελέγξει την πολυθρόνα μέσω Bluetooth.

Συνδεθείτε με το έξυπνο τερματικό μέσω Bluetooth για να παίξετε μουσική ή να συνδεθείτε μέσω ενός καλωδίου ήχου κατευθείαν στη βάση σύνδεσης της καρέκλας.
Zero Space and Zero Gravity

Zero Space and Zero Gravity

Η iRest A85-1 είναι μια καρέκλα μασάζ που μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα σε έναν τοίχο. Χρειάζεται μόνο μια ελάχιστη απόσταση 5 εκατοστών στο πίσω τοίχο. Αυτή η καρέκλα εκτείνεται σε ένα διαφορετικό τρόπο, επειδή έχει σχεδιαστεί με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του επιτρέπει να ολισθαίνει προς τα εμπρός έως και 22 εκατοστά, όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες Zero Gravity ή επέκτασης. Το κάθισμα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός, χωρίς να αγγίξετε το πάτωμα ή το πίσω τοίχωμα.


Σημαντικές Λειτουργείες

 • Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy

  Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy

  Το υποπόδιο εκτείνεται ελεύθερα, προκειμένου να φιλοξενήσει διαφορετικά ύψη χρήστη.
 • Υποπόδιο / Footrest

  Υποπόδιο / Footrest

  Το υποπόδιο γάμπας είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους μασάζ και αερόσακους, συν 8 φυσικούς μαγνήτες.
 • Μασάζ κάτω άκρων / leg masage

  Μασάζ κάτω άκρων / leg masage

  Διαφορετικού μεγέθους αερόσακοι τυλίγουν πλήρως γύρω από τη γάμπα σας, τον αστράγαλο και το πόδι, προσφέροντας σας μια τριπλή εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εφαρμόστε αυτήν την μέθοδο, με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε, διαδοχικά, η συμπίεση της πίεσης του αέρα, λειτουργία παύσης, και εκκένωσης, προκειμένου να τονώσει τα Xuanzhong και TaiXi σημεία βελονισμού, το οποίο θα σας φέρει άνεση και αρμονία.
 • Μασάζ στα πέλματα με ρόλερς / Foot massage with rollers

  Μασάζ στα πέλματα με ρόλερς / Foot massage with rollers

  Μιμείται την ανθρώπινη επαφή και έρχεται με μια προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρου μασάζ, παρέχοντας ένα μασάζ γκουάσα παρόμοιο με εκείνο που προσφέρεται από έναν επαγγελματία θεραπευτή μασάζ. Εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στο πέλμα του ποδιού σας, το μασάζ παρέχεται μπορεί να είναι απαλό και σταθερό, αλλά μπορεί επίσης να είναι όλο και ισχυρότερο.
 • Μασάζ πλάτης σε σχήμα

  Μασάζ πλάτης σε σχήμα "S" / S-shaped back massage

  Το σύστημα κυλίνδρων 3D επιτρέπει στους κυλίνδρους για να κινηθεί προς τα επάνω / κάτω / αριστερά / δεξιά / προς τα εμπρός / προς τα πίσω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Οι κύλινδροι προσαρμόζονται και μπορούν να κινηθούν σε ένα σύστημα σχήματος "S", ακολουθόντας το σχήμα της σπονδυλικής στήλης. Το εύρος είναι από 6 cm (έτσι ώστε να μην αγγίξει την σπονδυλική στήλη) έως 21 cm (έτσι ώστε να καλύπτουν το σύνολο της πλάτης).
 • Ρύθμιση εύρους πλάτης / Back range adjustment

  Ρύθμιση εύρους πλάτης / Back range adjustment

  Η καμπύλη σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δομών μασάζ και τις αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά ακριβές μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί από 6 έως 21 cm, με τρεις επιλογές πλάτους.
 • Mασάζ στο βραχίονα με αερόσακους / Airbag arm massage

  Mασάζ στο βραχίονα με αερόσακους / Airbag arm massage

  Εξοπλισμένο με αερόσακους που ακολουθούν τις καμπύλες του ανθρώπινου βραχίονα, η πολυθρόνα παρέχει ένα μασάζ που περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα χέρια σας, που δρουν στα σημεία Yangchi και Quchi. Η ισορροπημένη 3D έλξη η οποία προέρχεται από τους αερόσακους θα ενδυναμώσει τα χέρια και τις παλάμες σας.
 • Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fibers

  Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fibers

  Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης (40-50º C) εξαλείφει κάθε κρύα αίσθηση και οσφυαλγία. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, η οποία επιτρέπει στην ενέργεια που πρέπει, να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα κύτταρα και διεγείρουν το μεταβολισμό.
 • Δύο καταστάσεις λειτουργίας μνήμης / Two memory modes

  Αυτές οι δύο λειτουργίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας.Οποιοσδήποτε συνδυασμός των μεθόδων μασάζ και τις λειτουργίες που εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να επιλέξει να αποθηκεύονται με τα κατάλληλα προγράμματα μνήμης M1 / M2. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, αφού ακουστεί ο συγκεκριμένος ήχος, και η αυτόματη λειτουργία μνήμης μπαίνει σε δράση.
 • λειτουργία χρονοδιακόπτη / Timer function

  Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα μασάζ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα συνεχές μασάζ ή 10-, 15-, 20- συνεδρίες, 25-, 30-, ή μασάζ 40 λεπτών με τα πόδια.


Αυτόματα προγράμματα Μασάζ

Ache relief

Ache relief
15 minute automatic massage program that can focus on the points of your fatigue, providing you with a health service for the entire body.

Memory - athletes program

Memory - athletes program
The advanced accuracy and strength provided by the roller system combined with a comfortable air pressure shiatsu massage relieves fatigue acquired as a result of physical exercise, providing you with a healthy body.

Back and waist - housewives

Back and waist - housewives
Massage for relaxing your back and waist, actively acting on your lower back and thorax ligaments. Relaxes stiff muscles.

Comfort - elderly group

Comfort - elderly group
Full pressure massage from your neck to your soles, from your upper arms to your fingertips, will offer you an unequalled massage experience for your whole body.

Full air pressure, neck and shoulders - computer user group

Full air pressure, neck and shoulders - computer user group
Automatic comfortable massage program for your neck and shoulders, designed to make you feel good during the massage, easily relieving pain in the cervical vertebrae.

Waist stretch, pain relief - beauty love group

Waist stretch, pain relief - beauty love group
Designed to relieve muscle ache and stiffness, by stretching your back muscles, relaxing your muscles, and relieving fatigue.


Tεχνολογία Μασάζ iRest

Tεχνολογία Μασάζ iRest

Λόγω της καινοτόμου λειτουργίας τους, οι αντλίες αέρα μπορoύν να λειτουργούν σε συγχρονισμό ή συνεχώς, με σκοπό να παρέχουν την κινητήρια δύναμη απαιτείται για τους αερόσακους. Τόσο το μασάζ χαλάρωσης και η έντονη πίεση των αερόσακων είναι ακριβείς και μοναδική, η οποία σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Οι σπόνδυλοι είναι συνήθως η αιτία για τον πόνο στις περιοχές της μέσης και της πλάτης, καθώς και τη δυσκαμψία στον αυχένα. Οι καρέκλες μασάζ iRest εφαρμόζουν μία τελευταίας τεχνολογίας λειτουργία ανίχνευσης 3D, η οποία μπορεί να εντοπίσει τα σημεία μασάζ ανάλογα με το ύψος σας. Από το σημείο Fengchi στο λαιμό σας στο σημείο Yongquan στα πέλματά σας, η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει 500 σημεία σε ολόκληρο το σώμα, παρέχοντας σας με μια επαγγελματική, άνετη και αναζωογονητική φυσιοθεραπεία η οποία λύνει τα προβλήματα που συνδέονται με την κακή υγεία. Τα προϊόντα για την υγεία iRest κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές όπως αποκαλύπτεται ως αποτέλεσμα ιατρικής δοκιμής.
Λειτουργία Μαγνητοθεραπείας

Λειτουργία Μαγνητοθεραπείας

Στους αερόσακους γάμπας υπάρχουν 8 μαγνήτες με φυσική ενέργεια. Η θεραπεία μαγνητών μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης, μπορεί να εξαλείψει τη συσσώρευση των ελεύθερων ριζών στο σώμα, και μπορεί να συνησφέρει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού του σώματος, προσφέροντας και μια σειρά από άλλα οφέλη.

Σύμφωνα με την εθνική εποπτεία υπέρυθρης ακτινοβολιας και βιομηχανικών ηλεκτρικών προϊόντων ποιότητας και το κέντρο ελέγχου και επαλήθευσης, έχει διαπιστωθεί ότι η περιοχή της μαγνητικής έντασης είναι 73mT, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα προστασίας, των οποίων η εμβέλεια είναι 40-110mT.
Τέντωμα του Σώματος.

Τέντωμα του Σώματος.

Η καρέκλα μασάζ συνιστάται για την εξάλειψη της έντασης των μυών και της αρθρικής δυσκαμψίας επιτρέποντάς σας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσετε μια καλή κατάσταση υγείας.Το τέντωμα επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των μαξιλαριών του ώμου, βραχίονα, και μασάζ ποδιών.

Έκταση του υποπόδιου

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, το υποπόδιο μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, έως και 15 cm, το οποίο εξασφαλίζει ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το ατομικό μέγεθος του κάθε χρήστη.


Τεχνικές Μασάζ

Shiatsu

Shiatsu
Πιέζει τα κύρια σημεία του σώματος η ταχύτητα και το πλάτος είναι ρυθμιζόμενο. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει αποτελεσματικά την ένταση των μυών και τη δυσκαμψία, μειώνοντας την πίεση των σπονδύλων.

Ελαφριά Κτυπήματα

Ελαφριά Κτυπήματα
Οι κύλινδροι μασάζ θα χτυπήσουν ελαφρά την πλάτη σας σε μια κατεύθυνση πάνω-κάτω, και θα ενεργοποιήσουν την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρη την πλάτη σας. Τα ελαφριά κτυπήματα μασάζ είναι μεταξύ των πιο γνωστών και περιζήτητων μεθόδων χαλάρωσης και μασάζ.

Ζυμώματα

Ζυμώματα
Αυτή η μέθοδος μπορεί να πιέσει τους μυς σας βαθιά, διεγείροντας μερικά από τα κύρια σημεία σας. Μπορεί να εξαλείψει την ένταση των μυών και τη δυσκαμψία. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη ταχύτητα θα σας προσφέρει ένα τέλειο μασάζ.

Ζύμωμα και ελαφρά κτυπήματα

Ζύμωμα και ελαφρά κτυπήματα
Οι κύλινδροι μασάζ θα χτυπήσουν ελαφρά την πλάτη σας σε μια κατεύθυνση πάνω-κάτω, μετά την οποία το μασάζ μάλαξης θα δώσει το έναυσμα , και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα επανέλθει στα ελαφριά κτυπήματα και πάλι. Είναι ένας συνδυασμός εναλλακτικού μασάζ για όλη την περιοχή της πλάτης.

Πιάσιμο στον ώμο και ζύμωμα.

Πιάσιμο στον ώμο και ζύμωμα.
Οι 3D κύλινδροι μασάζ πιάνουν και ζυμώνουν τους ώμους, χαλαρώνοντας τους μύες και εξαλείφουν τη κόπωση. Το ζύμωμα των σημείων μασάζ σε μια πάνω-κάτω κατεύθυνση ανακουφίζει και τους βαθύτερους πόνους.

Κύλιση (πλήρης ή μερική)

Κύλιση (πλήρης ή μερική)
Αυτή είναι μια τεχνική μασάζ όπου θα παρατηρήσετε την ακρίβεια των κυλίνδρων μασάζ 3D. Ολόκληρη η περιοχή των μυών τρέχει παράλληλα με τη σπονδυλική στήλη σας θα κάνει μαλάξεις σε μια πάνω-κάτω κατεύθυνση από τον κύλινδρο μασάζ που θα ωθήσει την πλάτη σας, χαλαρώνοντας σας.


Φυσικοθεραπεία 12 σημείων

FENGCHI Point - Calms the liver and disperses wind, has a detox effect; recommended for headaches and toothaches.

TIAN LIAO Point - Disperses wind and humidity. Clears the meridians and soothes pain; aids cervical vertebrae, stiff neck problems, etc.

BINGFENG Point - Disperses wind and humidity; improves coughing, reducing expectoration; recommended for scapulohumeral periarthritis, bronchitis, etc.

XINSHU Point - Soothes chest stuffiness, regulates the Qi, activating collateral, calms the nerves and improves many heart conditions.

GANSHU Point - Soothes the liver and the gallbladder, regulates the Qi and strengthens the eyesight, improves many liver conditions.

SHENGSHU Point - Strengthens the kidneys and supports the Yang, strengthens the waist and has a strong water-retention effect; improves many kidney conditions.

NEIGUAN Point (of the highest importance for a healthy heart) - Calms the mind, regulates the Qi and soothes pain, aids the heart and improves many heart conditions.

HAND SANLI Point - Clears the heart and improves eyesight, regulates the gastrointestinal system; fit for waist, shoulder or arm pain, dyspepsia and canker sores, toothaches, colds, etc.

FOOT SANLI Point (of the highest importance for bodily health) - Clears the meridians, activating collateral; strengthens the spleen and stomach, helps in the case of hepatitis, enteritis, bronchitis, nephritis, etc.

TAIXI Point - Nourishes the Yin and strengthens the kidneys; strengthens the Yang and the waist; fit for nephritis, cystitis, emphysema, etc.

KUNLUN Point - Calms the nerves and clears the heart, clears the tendons, activating collateral; fit for sciatic nerve pain, knee arthritis, sprained ankle, etc.

YONGQUAN Point - Nourishes the Yin and strengthens the kidneys, calms the liver and disperses wind; helps with sleeplessness, nervous headaches, myocarditis, etc.

massage points 2

 Technical Specifications and Features

 iPhone / iPad Application Install The Free Application from AppStore
Full back massage Yes
Reclining backrest Yes. Power backrest.
Leg rest Reclining and extensible power leg rest
Massage rollers 3D, 2015-design
Buttock massage Yes, with air bags
Pelvic area massage Yes, with air bags
Calf massage Yes, with air bags
Sole massage (reflex therapy) With rollers and air bags
Remote control Yes.
Upholstery Ecological, antibacterial leather.
Weight of chair (kg) 130 kg
Maximum user weight unlimited
Power supply 220 - 230V
Dimensions dimensions

Άλλα διαθέσιμα χρώματα για αυτήν την καρέκλα μασάζ

Άλλα διαθέσιμα χρώματα για αυτήν την καρέκλα μασάζ

Η καρέκλα έρχεται σε άλλα χρώματα. Εξαρτάται από το χώρο σας και την διακόσμησή σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά 5 χρωμάτων διαθέσιμων για την iRest A85-1 πολυθρόνα μασάζ: κρέμ, μπεζ, κόκκινο, γκρι, μαύρο, καφέ.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας για τον έλεγχο του μασάζ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας για τον έλεγχο του μασάζ.

Τώρα είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας για τον έλεγχο του μασάζ. Η iRest A85-1 είναι η μόνη καρέκλα μασάζ που μπορεί επίσης να ελέγχεται από μία έξυπνη συσκευή, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή.

Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή από το AppStore

Read more