Πολυθρόνα μασάζ iRest A86-1

(iRest A86-1 massage chair)

 

iRest A86 1 massage chair

Η νέα iRest A86-1 πολυθρόνα μασάζ είναι εξοπλισμένη με ένα σετ από ευφυή 3D, σιωπηλά χέρια μασάζ που κινούνται πάνω-κάτω, εκτείνονται μπρος και πίσω καθώς και στα πλάγια. Αυτό το μοντέλο είναι μέρος της σειράς iRest 2015 που ξεκίνησε τον Ιούνιο που την καθιστά από τις καλύτερες πολυθρόνες μασάζ μέχρι σήμερα. 

IRest A86 1 Massage Chair Full 1
IRest A86 1 Massage Chair Full 2
IRest A86 1 Massage Chair Full 3
IRest A86 1 Massage Chair Full 4
IRest A86 1 Massage Chair Full 5
IRest A86 1 Massage Chair Full 6
IRest A86 1 Massage Chair Full 7
IRest A86 1 Massage Chair Full 8


Βελτιωμένες Λειτουργίες

Βελτιωμένες Λειτουργίες

Η A86-1 είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία λειτουργιών, όπως: άνεση, χαλάρωση, ανακούφιση από τον πόνο, γρήγορη εμπειρία μασάζ, τέντωμα μέσης, πλήρη πίεση αέρα, καθώς και μια σειρά από άλλες λειτουργίες μασάζ.

Εφαρμογή smartphone

Είναι τώρα δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, για να ελέγξετε το μασάζ. Η iRest A86-1 είναι η μόνη καρέκλα μασάζ η οποία μπορεί να επίσης να ελέγχεται από μια έξυπνη συσκευή, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή.
Χειροκίνητη επιλογή μασάζ

Χειροκίνητη επιλογή μασάζ

Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί με μια χειροκίνητη λειτουργία επιλογής μασάζ για το πάνω μέρος του σώματος. Υπάρχουν 3 επιλογές θέσεων μασάζ: συνολικό, μερικό, και σταθερού σημείου. Υπάρχουν 6 Μέθοδοι μασάζ: πιάσίματα στον ώμο, ζύμωμα, χτυπηματάκια, σιάτσου, ζύμωμα και χτυπηματάκια, και 3D. Υπάρχουν 5 επίπεδα ταχύτητας διαθέσιμα, και στην περίπτωση των ελαφρών χτυπημάτων και σιάτσου μασάζ, μπορείτε να επιλέξετε από 5 διαφορετικές επιλογές πλάτους για να ρυθμίσετε το εύρος των χεριών μασάζ.

Automatic massage selection

Επιλέξτε μια προκαθορισμένη ρύθμιση μασάζ για μια ενδιαφέρουσα εμπειρία μασάζ. Στο τηλεχειριστήριο, θα βρείτε πολλά προγράμματα αυτόματου μασάζ, που θα σας προσφέρει μια ποικιλία από μεθόδους μασάζ, διαφορετικές κινήσεις, διάφορες ταχύτητες μασάζ, πλήρες μασάζ αέρα, κ.λπ.
Μασάζ με πίεση αέρα

Μασάζ με πίεση αέρα

Λειτουργία της πίεσης του αέρα για μασάζ στα χέρια (με 8 ενσωματωμένους αερόσακους), λειτουργία μασάζ άνω βραχίονα (με 4 ενσωματωμένους αερόσακους), με τρία επίπεδα έντασης.

Μασάζ με πίεση αέρα στο κάτω μέρος του σώματος: Μασάζ πλάτης με πίεση αέρα (με 4 ενσωματωμένους αερόσακους), μασάζ πίεσης αέρα στους γλουτούς (16 αερόσακοι), μασάζ πίεσης αέρα στα πόδια (36 αερόσακοι), με 3 επίπεδα έντασης.
Λειτουργία θέρμανσης

Λειτουργία θέρμανσης

Λειτουργία θέρμανσης πλάτης που χρησιμοποιεί ανθρακονήματα ως πηγή για υπέρυθρη θέρμανση. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, το οποίο επιτρέπει στην ενέργεια να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα κύτταρα και διεγείρει το μεταβολισμό. Η λειτουργία θέρμανσης συνιστάται ιδιαίτερα το χειμώνα ή κατά τη διάρκεια ψυχρών περιόδων.
Λειτουργία ήχου

Λειτουργία ήχου

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή ένα tablet, προκειμένου να ελέγξετε την πολυθρόνα μέσω Bluetooth.

Συνδεθείτε με το έξυπνο τερματικό μέσω Bluetooth για να παίξετε μουσική ή συνδεθείτε μέσω ενός καλωδίου ήχου κατευθείαν στη βάση σύνδεσης της καρέκλας.
Κάθετο μασάζ βραχίωνα και αντιβραχιόνιου

Κάθετο μασάζ βραχίωνα και αντιβραχιόνιου

Η νέα iRest A86-1 έρχεται με βελτιώσεις στον τομέα του μασάζ βραχίονα. Τα μαξιλάρια μασάζ έχουν διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε τοποθετώντας τα μπράτσα σας στους ειδικούς χώρους γίνεται πολύ πιο άνετα, και το μασάζ στο αντιβράχιο είναι πιο αποτελεσματικό.
Zero Space και Zero Gravity

Zero Space και Zero Gravity

Η iRest A86-1 είναι μια καρέκλα μασάζ που μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα σε έναν τοίχο. Χρειάζεται μόνο μια ελάχιστη απόσταση 5 εκατοστών στο πίσω τοίχωμα. Αυτή η καρέκλα εκτείνεται σε ένα διαφορετικό τρόπο, επειδή έχει σχεδιαστεί με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του επιτρέπει να γλιστρήσει προς τα εμπρός έως και 22 εκατοστά, όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες Zero Gravity ή επέκτασης. Το κάθισμα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός, χωρίς να αγγίξετε το πάτωμα ή το πίσω τοίχωμα.


Σημαντικές Λειτουργίες

 • Ρεφλεξοθεραπεία

  Ρεφλεξοθεραπεία

  Το υποπόδιο εκτείνεται ελεύθερα, προκειμένου να φιλοξενήσει διαφορετικά ύψη χρήστη.
 • Υποπόδιο

  Υποπόδιο

  Το υποπόδιο γάμπας είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους μασάζ και αερόσακους, συν 8 φυσικούς μαγνήτες.
 • Μασάζ κάτω άκρων

  Μασάζ κάτω άκρων

  Διαφορετικού μεγέθους αερόσακοι τυλίγουν πλήρως γύρω από τη γάμπα σας, τον αστράγαλο και το πόδι, προσφέροντας σας μια τριπλή εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εφαρμόστε αυτήν την μέθοδο, με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε, διαδοχικά, η συμπίεση της πίεσης του αέρα, λειτουργία παύσης, και εκκένωσης, προκειμένου να τονώσει τα Xuanzhong και TaiXi σημεία βελονισμού, το οποίο θα σας φέρει άνεση και αρμονία.
 • Μασάζ στα πέλματα με ρόλερς

  Μασάζ στα πέλματα με ρόλερς

  Μιμείται την ανθρώπινη επαφή και έρχεται με μια προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρου μασάζ, παρέχοντας ένα μασάζ γκουάσα παρόμοιο με εκείνο που προσφέρεται από έναν επαγγελματία θεραπευτή μασάζ. Εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στο πέλμα του ποδιού σας, το μασάζ παρέχεται μπορεί να είναι απαλό και σταθερό, αλλά μπορεί επίσης να είναι όλο και ισχυρότερο.
 • Μασάζ πλάτης σε σχήμα

  Μασάζ πλάτης σε σχήμα "S"

  Το σύστημα κυλίνδρων 3D επιτρέπει στους κυλίνδρους για να κινηθεί προς τα επάνω / κάτω / αριστερά / δεξιά / προς τα εμπρός / προς τα πίσω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Οι κύλινδροι προσαρμόζονται και μπορούν να κινηθούν σε ένα σύστημα σχήματος "S", ακολουθόντας το σχήμα της σπονδυλικής στήλης. Το εύρος είναι από 6 cm (έτσι ώστε να μην αγγίξει την σπονδυλική στήλη) έως 21 cm (έτσι ώστε να καλύπτουν το σύνολο της πλάτης).
 • Ρύθμιση εύρους πλάτης

  Ρύθμιση εύρους πλάτης

  Η καμπύλη σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δομών μασάζ και τις αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά ακριβές μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί από 6 έως 21 cm, με τρεις επιλογές πλάτους.
 • Mασάζ στο βραχίονα με αερόσακους

  Mασάζ στο βραχίονα με αερόσακους

  Εξοπλισμένο με αερόσακους που ακολουθούν τις καμπύλες του ανθρώπινου βραχίονα, η πολυθρόνα παρέχει ένα μασάζ που περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα χέρια σας, που δρουν στα σημεία Yangchi και Quchi. Η ισορροπημένη 3D έλξη η οποία προέρχεται από τους αερόσακους θα ενδυναμώσει τα χέρια και τις παλάμες σας.
 • Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα

  Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα

  Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης (40-50º C) εξαλείφει κάθε κρύα αίσθηση και οσφυαλγία. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, η οποία επιτρέπει στην ενέργεια που πρέπει, να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα κύτταρα και διεγείρουν το μεταβολισμό.
 • Δύο καταστάσεις λειτουργίας μνήμης

  Αυτές οι δύο λειτουργίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας.Οποιοσδήποτε συνδυασμός των μεθόδων μασάζ και τις λειτουργίες που εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να επιλέξει να αποθηκεύονται με τα κατάλληλα προγράμματα μνήμης M1 / M2. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, αφού ακουστεί ο συγκεκριμένος ήχος, και η αυτόματη λειτουργία μνήμης μπαίνει σε δράση.
 • λειτουργία χρονοδιακόπτη

  Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα μασάζ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα συνεχές μασάζ ή 10-, 15-, 20- συνεδρίες, 25-, 30-, ή μασάζ 40 λεπτών με τα πόδια.


tehnology
Τεχνολογιά μασάζ από την iRest

Χάρη στην πρωτοποριακή λειτουργία της, οι αντλίες αέρα δουλεύουν σε συγχρονισμό ή συνεχόμενα έτσι ώστε να προσφέρουν την ισχύ που χρειάζονται οι αερόσακοι. Τόσο το χαλαρωτικό μασάζ όσο και το έντονο μασάζ πίεσης μέσω των αερόσακων είναι ακριβές και μοναδικό αφήνοντάς σας να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ. 

 Οι σπόνδυλοι είναι συνήθως η αιτία για τους πόνους στην μέση και στην πλάτη καθώς και για τον πιασμένο λαιμό. Οι πολυθρόνες μασάζ irest διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας 3D ανίχνευσης που μπορεί να εντοπίσει τα σημεία μασάζ σύμφωνα με το ύψος σας. Από το σημείο Fengchi στον αυχαίνα μέχρι το σημείο Yongguan στα πέλματα αυτή η τεχνολογία ενεργοποιεί 500 σημεία σε όλο το σώμα και σας προσφέρει ένα επαγγελματικό, άνετο και αναζωογονητικό μασάζ φυσιοθεραπείας που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα που συνδέονται με την κακή υγεία. 

 

 

 

Αυτόματα προγράμματα μασάζ


3D - Πολυάσχολα άτομα

Το 3D έξυπνο σύστημα μασάζ συνδυάζει την απόδοση των επαγγελματικών καρεκλών μασάζ με τεχνικές μασάζ, προκειμένου να επιτευχθεί μια πολυδιάστατη εμπειρία μασάζ που θα εξαλείψει πλήρως την κούραση που συσσωρεύτηκε κατά την εργασία μιας σκληρής ημέρας.

Αναλγητικά - Ομάδα εργαζομένων

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εξάλειψη του πόνου και μυϊκή ακαμψία, με μεθόδους όπως την Gua Sha προσέγγιση που παρέχει τέντωμα και χαλάρωση στους μύες της πλάτης με αποτέλεσμα την εξάλειψη της κόπωσης.

Χαλαρό - Ομάδας σπουδαστών

Προγράμματα μασάζ με ζύμωμα και πίεση αέρα, παρόμοιο με ένα ανθρώπινο χέρι φτάνοντας θα σας φέρει την εμπειρία της χαράς, απελευθερώνοντας σας από την κούραση και το άγχος αποτελεσματικά.

Άνεση - ομάδα ηλικιωμένων

Σχεδιασμένο για να σας δώσει ένα πλήρες μασάζ με πραγματική πίεση από το λαιμό έως τα πέλματα, από τα χέρια ως τις άκρες των δαχτύλων. Μασάζ που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία που θα βελτιώσει πλήρως την επιδερμίδα.

Πρόγραμμα μνήμη a/b/c - αθλητές

Πίεση προηγμένης ακριβείας που παρέχονται από τον κύλινδρο, σε συνδυασμό με μια άνετη πίεση αέρα σιάτσου ιδανική για την αντιμετώπιση της συσσωρευμένης κόπωσης μετά την άσκηση, που σας δίνει ένα υγιές σώμα.

Προσαρμόστε τη διάρκεια του μασάζ - Καθημερινό

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία του χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσετε την ώρα του μασάζ. Θα σας δώσει μεγάλη δύναμη, και θα συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του μεσημεριανού διαλείμματος σας.

Πλήρης πίεση αέρα - ομάδα χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών

Αυτόματο Πρόγραμμα για ένα άνετο μασάζ που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την εμπειρία μασάζ. Απολαύσετε ένα άνετο μασάζ με την εξάλειψη του συνδρόμου του υπολογιστή.

Έκταση της μέσης - Λάτρεις της ομορφιάς

Αερόσακοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν κάτω από το πίσω μέρος της μέσης σας που μπορούν να προκαλέσουν μια ταλαντευόμενη κίνηση αριστερά-δεξιά. Αυτή η κίνηση μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της σπονδυλικής σας στήλης για να σας δώσει μια σωστή στάση σώματος.


Θεραπεία με μαγνήτες

Θεραπεία με μαγνήτες

Στους αερόσακους γάμπας υπάρχουν 8 μαγνήτες με φυσική ενέργεια. Η μαγνητική θεραπεία μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης, μπορεί να εξαλείψει τη συσσώρευση των ελεύθερων ριζών στο σώμα, και μπορεί να συνησφέρει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού του σώματος, προσφέροντας επήσεις μια σειρά από άλλα οφέλη.

Διάταση Σώματος

Διάταση Σώματος

Η καρέκλα μασάζ συνιστάται για την εξάλειψη της έντασης των μυών και δυσκαμψία των αρθρώσεων, επιτρέποντάς σας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσετε μια καλή κατάσταση υγείας. Διατάσεις επιτυγχάνονται με τη βοήθεια των μαξιλαριών του ώμου, βραχίονα, και μασάζ ποδιών.

Έκταση στο υποπόδιο

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, το υποπόδιο μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, έως και 15 cm, το οποίο εξασφαλίζει ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το ατομικό μέγεθος του κάθε χρήστη.


Τεχνικές μασάζ

Shiatsu

Shiatsu
Πιέζει τα κύρια σημεία του σώματος η ταχύτητα και το πλάτος είναι ρυθμιζόμενο. Αυτή η μέθοδος εξαλείφει αποτελεσματικά την ένταση των μυών και τη δυσκαμψία, μειώνοντας την πίεση των σπονδύλων.

Ελαφριά Κτυπήματα

Ελαφριά Κτυπήματα
Οι κύλινδροι μασάζ θα χτυπήσουν ελαφρά την πλάτη σας σε μια κατεύθυνση πάνω-κάτω, και θα ενεργοποιήσουν την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρη την πλάτη σας. Τα ελαφριά κτυπήματα μασάζ είναι μεταξύ των πιο γνωστών και περιζήτητων μεθόδων χαλάρωσης και μασάζ.

Ζυμώματα

Ζυμώματα
Αυτή η μέθοδος μπορεί να πιέσει τους μυς σας βαθιά, διεγείροντας μερικά από τα κύρια σημεία σας. Μπορεί να εξαλείψει την ένταση των μυών και τη δυσκαμψία. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη ταχύτητα θα σας προσφέρει ένα τέλειο μασάζ.

Ζύμωμα και ελαφρά κτυπήματα

Ζύμωμα και ελαφρά κτυπήματα
Οι κύλινδροι μασάζ θα χτυπήσουν ελαφρά την πλάτη σας σε μια κατεύθυνση πάνω-κάτω, μετά την οποία το μασάζ μάλαξης θα δώσει το έναυσμα , και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα επανέλθει στα ελαφριά κτυπήματα και πάλι. Είναι ένας συνδυασμός εναλλακτικού μασάζ για όλη την περιοχή της πλάτης.

Πιάσιμο στον ώμο και ζύμωμα.

Πιάσιμο στον ώμο και ζύμωμα.
Οι 3D κύλινδροι μασάζ πιάνουν και ζυμώνουν τους ώμους, χαλαρώνοντας τους μύες και εξαλείφουν τη κόπωση. Το ζύμωμα των σημείων μασάζ σε μια πάνω-κάτω κατεύθυνση ανακουφίζει και τους βαθύτερους πόνους.

Κύλιση (πλήρης ή μερική)

Κύλιση (πλήρης ή μερική)
Αυτή είναι μια τεχνική μασάζ όπου θα παρατηρήσετε την ακρίβεια των κυλίνδρων μασάζ 3D. Ολόκληρη η περιοχή των μυών τρέχει παράλληλα με τη σπονδυλική στήλη σας θα κάνει μαλάξεις σε μια πάνω-κάτω κατεύθυνση από τον κύλινδρο μασάζ που θα ωθήσει την πλάτη σας, χαλαρώνοντας σας.

Φυσικοθεραπεία 12 Σημείωνmassage points 2

FENGCHI σημείο - Ηρεμεί το συκώτι και διασκορπίζει τα αέρια, έχει μια επίδραση αποτοξίνωσης, συνιστάται για πονοκεφάλους και πονόδοντους.

TIAN LIAO σημείο - Διασκορπίζει τον αέρα και την υγρασία. Καθαρίζει τους μεσημβρινούς και καταπραΰνει τον πόνο. Βοηθά αυχενικούς σπονδύλους, δυσκαμψία του αυχένα προβλήματα, κ.λπ.

BINGFENG σημείο - Διασκορπίζει τον αέρα και την υγρασία. βελτιώνει το βήχα, απόχρεμψη μειώνοντας. συνιστάται για ωμοβραχιόνια περιαρθρίτιδα, βρογχίτιδα, κ.λπ.

XINSHU σημείο -Καταπραΰνει το στήθος πνιγηρότητα, ρυθμίζει το Qi, ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις, ηρεμεί τα νεύρα και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

GANSHU σημείο - Καταπραΰνει το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης, ρυθμίζει το Qi και ενισχύει την όραση, βελτιώνει πολλές συνθήκες ήπατος.

SHENGSHU σημείο - Ενισχύει τα νεφρά και υποστηρίζει το Γιανγκ, ενισχύει τη μέση και έχει μια ισχυρή επίδραση συγκρατούν το νερό. βελτιώνει πολλές συνθήκες των νεφρών.

NEIGUAN σημείο (Από τα σημαντικότερα για την καρδιά) - Ηρεμεί το μυαλό, ρυθμίζει το Qi και καταπραΰνει τον πόνο, βοηθά την καρδιά και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

HAND SANLI σημείο - Καθαρίζει την καρδιά και βελτιώνει την όραση, ρυθμίζει το γαστρεντερικό σύστημα. κατάλληλα για τη μέση, τον ώμο ή πόνο στο χέρι, δυσπεψία και έλκος πληγές, πονόδοντους, τα κρυολογήματα, κλπ

FOOT SANLI σημείο (Από τα σημαντικότερα για ένα υγιές σώμα) - Καθαρίζει τους μεσημβρινούς, ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις. ενισχύει τη σπλήνα και το στομάχι, βοηθά στην περίπτωση της ηπατίτιδας, εντερίτιδα, βρογχίτιδα, νεφρίτιδα, κλπ

TAIXI σημείο - Τρέφει το Γιν και ενισχύει τα νεφρά. ενισχύει το Young και τη μέση. κατάλληλα για νεφρίτιδα, κυστίτιδα, το εμφύσημα, κλπ

KUNLUN σημείο - Ηρεμεί τα νεύρα και καθαρίζει την καρδιά, καθαρίζει τους τένοντες, ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις. κατάλληλα για ισχιακό πόνο νεύρων, αρθρίτιδα στο γόνατο, διάστρεμμα στον αστράγαλο, κ.λπ.

YONGQUAN σημείο - Τρέφει το Γιν και ενισχύει τα νεφρά, ηρεμεί το συκώτι και διασκορπίζει τα αέρια. Βοηθά με την αϋπνία, τους νευρικούς πονοκεφάλους, μυοκαρδίτιδα, κ.λπ.


 

Τεχνικά Χαρακτηρηστικά

iPhone / iPad εφαρμογή Install The Free Application from AppStore
Μασάζ σε όλη την πλάτη Ναι.
Ανακλινόμενη πλάτη Ναι. Power backrest.
Υποπόδιο Ανακλινόμενο και εκτεινόμενο υποπόδιο
Ρόλερ μασάζ 3D, 2015-design
Μασάζ στους γλουτούς Ναι, με αερόσακους
Μασάζ στην πυελική περιοχή Ναι, με αερόσακους
Μασάζ στις γάμπες Ναι, με αερόσακους
Μασάζ στα πέλματα (Ρεφλεξοθεραπεία) Με ρόλερ και αερόσακους
Τηλεχειρηστίριο Ναι.
Ταπετσαρία Οικολογικό, αντιβακτιριδιακό δέρμα
Βάρος πολυθρόνας (kg)  130 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη απεριόριστο
Τροφοδοσία 220 - 230V
Διαστάσεις dimensions

 

colors

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή τη Πολυθρόνα μασάζ

Αυτή η πολυθρόνα είναι διαθέσιμη και σε άλλα χρώματα. Συμφωνα με τη διακόσμισή σας μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Μπορείτε να διαλέξετε από μία γκάμα 5 χρωμάτων για την πολυθρόνα iRest A86-1: κρεμ, μπεζ, κόκκινο, γκρι, μάυρο και καφέ.


application
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας για τον έλεγχο του μασάζ.


Τώρα είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας για τον έλεγχο του μασάζ. Η iRest A85-1 είναι η μόνη καρέκλα μασάζ που μπορεί επίσης να ελέγχεται από μία έξυπνη συσκευή, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή.