Πολυθρόνα μασάζ zero gravity iRest A38-1

(iRest A38-1 massage chair)

 

 iRest A38

 

massage-chair-iRest-SL-A38-Full-1
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-2
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-3
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-4
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-5
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-6
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-7
massage-chair-iRest-SL-A38-Full-8

 

Η καινούρια τεχνολογία της iRest A38 Zero Gravity

Η πολυθρόνα iRest είναι το καλύτερο προϊόν μας, βασισμένο στην εμβιομηχανική, την εργονομία, τη φυσικοθεραπεία και ο σχεδιασμός της λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σκελετικού συστήματος. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη μηδενική βαρύτητα, μια μακρύτερη κυρτή διαδρομή μασάζ, μαγνητική θεραπεία, ένα σύνολο από 28 αερόσακους, 8 μόνιμους μαγνήτες και μια αντλία αέρα, σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μασάζ όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας, βοηθώντας σας να είστε υγιείς και δραστήριοι κάθε μέρα.

Η καινοτόμος λειτουργία είναι η μία αντλία αέρα η οποία μπορεί να λειτουργεί συγχρόνως και συνεχώς για να παρέχει ισχύ για τους 28 αερόσακους. Τόσο το αμφίπλευρο μασάζ αναψυχής όσο και η σταθερή πίεση από τους αερόσακους, είναι ακριβή και μοναδικά κι έτσι απολαμβάνετε ένα ζωντανό, αναζωογονητικό μασάζ. Έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία της πιο διάσημης μάρκας υγείας του κόσμου και για να κάνουμε τα προϊόντα υγείας iRest διαθέσιμα σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά. 

Τα προϊόντα υγείας iRest χρησιμοποιούν διεθνή τεχνολογία αιχμής, όπως η δύο διαστάσεων λειτουργία ανίχνευσης η οποία εντοπίζει τα σημεία μασάζ αναλόγως με το ύψος σας, από το σημείο Fengchi  στο λαιμό μέχρι το σημείο Yongquan στις πατούσες, αναφέρεται σε περισσότερα από 500 σημεία στο σώμα, προσφέροντάς σας μία επαγγελματική και άνετη φυσικοθεραπεία, βοηθώντας να έχετε καλύτερη υγεία και στην αναζωογόνησή σας.

  massage chair iRest SL A38 2

Ένα πλήκτρο σας προφέρει πλήρη άνεση

Μηδενική βαρύτητα

Όταν ξεκινά η λειτουργία της μηδενικής βαρύτητας, υπάρχει μια γωνία ανύψωσης περίπου 118 μοιρών μεταξύ του σώματος και των ποδιών. Η θέση του μηρού και των γαμπών είναι ψηλότερα από τη θέση της καρδιάς. Το βάρος του κάθε μέρους του σώματος θα κατανεμηθεί εξίσου στην πολυθρόνα μασάζ για να βοηθήσει στην πλήρη εκτόνωση της πίεσης του σώματός σας. Η πολυθρόνα σάς προσφέρει μια κατάσταση έλλειψης βάρους, ούτως ώστε να απολαύσετε μία τέλεια χαλάρωση χωρίς περιορισμούς. 

reclining angle

 

Zero Space

Σχεδιασμένη έτσι ώστε με το πάτημα ενός πλήκτρου να κινείται απαλά και με μία μοναδική κύλιση προς τα εμπρός, η πολυθρόνα μασάζ μπορεί να βρίσκεται σε μια απόσταση μόλις 5 εκατοστών από τον πλησιέστερο τοίχο. Κατά τη διαδικασία επίτευξης της κύλισης 22 εκατοστών προς τα εμπρός, το κάθισμα θα γλιστρήσει μπροστά φεύγοντας από την κλασσική θέση της πολυθρόνας μασάζ, περιοριζόμενη μόνο από το διάστημα μεταξύ της πολυθρόνας και του τοίχου. Με την κύλιση αυτή, θα νιώσετε ένα αίσθημα αιώρησης. 

Zero SpaceΣχεδιασμένη έτσι ώστε με το πάτημα ενός πλήκτρου να κινείται απαλά και με μία μοναδική κύλιση προς τα εμπρός, η πολυθρόνα μασάζ μπορεί να βρίσκεται σε μια απόσταση μόλις 5 εκατοστών από τον πλησιέστερο τοίχο. Κατά τη διαδικασία επίτευξης της κύλισης 22 εκατοστών προς τα εμπρός, το κάθισμα θα γλιστρήσει μπροστά φεύγοντας από την κλασσική θέση της πολυθρόνας μασάζ, περιοριζόμενη μόνο από το διάστημα μεταξύ της πολυθρόνας και του τοίχου. Με την κύλιση αυτή, θα νιώσετε ένα αίσθημα αιώρησης.   

Μασάζ ποδιών GUASHA

Προσομοιώνοντας το άγγιγμα ανθρώπινου χεριού με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κυλίνδρων, η πολυθρόνα αυτή μπορεί να προσφέρει μασάζ Guasha όπως ένας επαγγελματίας μασέρ. Με 3 εκατοστά κίνησης, το μασάζ επικεντρώνεται στο σημείο Youngquan στην πατούσα, είτε με απαλό, σταθερό μασάζ ή με ένα σταδιακά ισχυρότερο μασάζ το οποίο μπορεί να προσφέρει πρωτόγνωρη άνεση και ευχαρίστηση.

Μασάζ ποδιών με αερόσακους

Αερόσακοι διαφορετικών σχημάτων καλύπτουν εξ ολοκλήρου τις γάμπες, τους αστραγάλους και τις πατούσες για να σας προσφέρουν τριπλή ευχαρίστηση. Η συμπίεση, παύση και ελευθέρωση της πίεσης του αέρα, η οποία ενεργοποιεί τα σημεία βελονισμού Xuanzhog και Taixi, μπορούν να σας προσφέρουν τέλεια άνεση και αρμονία.

 

Μαγνητική θεραπεία 

Η μαγνητική θεραπεία με 8 με ακρίβεια τοποθετημένων μόνιμων μαγνητών 300CC, μπορεί να βελτιώσει τα χαμηλά επίπεδα μαγνητίτη στο σώμα με τη διέγερση των σημείων βελονισμού Chengshang και Zhonmai στη γάμπα.

Έκταση μασάζ πλάτης

Οι "έξυπνοι" μηχανικοί βραχίονες μπορούν να μετακινηθούν πάνω και κάτω στο λαιμό, ώμους, πλάτη και μέση. Μπορούν αυτόματα να προκαλέσουν την ανθρώπινη καμπύλη και η έκταση μπορεί να είναι σε πλάτος μέχρι και 21 εκατοστά, ενώ σε μήκος είναι 135 εκατοστά, έκταση η οποία καλύπτει πλήρως την ανθρώπινη πλάτη. 

 

Προσαρμογή πλάτους πλάτης

Το σχήμα καμπύλης “S” που υποστηρίζει το σώμα είναι ένας συνδυασμός δομής μασάζ πλάτης και αρχών εμβιομηχανικής, ούτως ώστε να προσφέρει ένα μασάζ πλάτης μεγάλης ακρίβειας. Το πλάτος μπορεί να προσαρμοστεί από 6 έως 21 εκατοστά, με τρεις επιλογές.

Μασάζ χεριών με αερόσακους

Εξοπλισμένη με 12 αερόσακους σύμφωνα με την καμπύλη του ανθρώπινου χεριού για να προσφέρει μασάζ στα σημεία Yangchi και Quichi στα χέρια. Μια ισορροπημένη, τριών διαστάσεων έλξη, προερχόμενη από τους φουσκωμένους αερόσακους, θα σας χαλαρώσει από την κορυφή του χεριού σας μέχρι την παλάμη. 

 

Θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία FAR και ίνες άνθρακα

Η λειτουργία θέρμανσης της πλάτης από 0ºC-50ºC μπορεί να ανακουφίση από το αίσθημα κρύου και πόνου στην πλάτη σας. Το υπέρυθρο far μήκος κύματος που εκπέμπεται συγχρονίζεται με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος ούτως ώστε η ενέργεια να μπορεί να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, τα οποία μπορούν να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό.

Τρεις λειτουργίες μνήμης

Τρεις ανεξέρτητες λειτουργίες μνήμης θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τις δικές σας και της οικογένειας σας μέσω ειδικά σχεδιασμένων λειτουργιών μασάζ. Οποιοσδήποτε συνδυασμός των λειτουργιών μασάζ που εσείς και η οικογένειά σας διαλέξετε μπορούν να αποθηκευτούν στα πλήκτρα μνήμης M1/M2. Αυτές οι λειτουργίες θα σας απαλλάξουν από την κούραση μετά από άσκηση και θα σας προσφέρουν ένα δυνατό σώμα. Εσείς πρέπει μόνο να πατήσετε το πλήκτρο για δύο δευτερόλεπτα και αφού ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο, η αυτόματη λειτουργία μνήμης θα ενεργοποιηθεί. 

 

Λειτουργία ρύθμισης χρόνου

Μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο μασάζ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή, για να απολαύσετε ένα συνεχόμενο μασάζ.