Πολυθρόνα μασάζ Irest A39

(iRest A39 massage chair)

 

A39

iRest-SL-A39-Full-1
iRest-SL-A39-Full-2
iRest-SL-A39-Full-3
iRest-SL-A39-Full-4
iRest-SL-A39-Full-5
iRest-SL-A39-Full-6
iRest-SL-A39-Full-7
iRest-SL-A39-Full-8

Η νέα τεχνολογία της πολυθρόνας iRest A39 Robostic Zero Gravity

Η πολυθρόνα iRest  είναι το σπουδαίοτερο προϊόν μας, βασισμένη στην ενβιομηχανική, την εργονομία και τη φυσικοθεραπεία, το σχέδιο της λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σκελετικού συστήματος. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και χώρου, μια μακρύτερη διαδρομή μασάζ, μαγνητική θεραπεία και θεραπεία σημείων, ένα σύνολο 28 αερόσακων, 8 μόνιμους μαγνήτες και μια αντλία αέρα θα σας προσφέρουν μια ανυπέρβλητη εμπειρία μασάζ όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας, βοηθώντας σας να μείνετε υγιείς και ενεργοί κάθε μέρα.

Καινοτόμες λειτουργίες. Νέος σχεδιασμός

Η καινοτόμος λειτουργία είναι η αντλία αέρα η οποία μπορεί να λειτουργεί σύγχρονα και συνεχόμενα για να παρέχει κινητική ενέργεια για το σύνολο των 28 αερόσακων. Το αμφίπλευρο μασάζ αναψυχής και η πίεση των αερόσακων είναι μοναδικά και ακριβή, και κατ' επέκταση, εσείς απολαμβάνετε ένα αναζωογονητικό και ζωηρό μασάζ.

Συντομεύσεις Υποβραχιονίου: ανάκλιση, εκκίνηση/παύση, usb.

Πιέστε για να ξεκινήσετε και να διακόψετε τη λειτουργία μασάζ. Πιέζοντας το πλήκτρο ανασήκωσης των υποποδίων για τις γάμπες, αυτές ανασηκώνονται αργά και σταματούν στο σημείο που απελευθερώνετε το πλήκτρο. Πιέζοντας το πλήκτρο της πλάτης του καθίσματος, η πλάτη ανασηκώνεται αργά και σταματά στο σημείο που απελευθερώνετε το πλήκτρο.

Θύρα φόρτισης USB

Η θύρα φόρτισης USB φορτίζει "έξυπνες" συσκευές (όπως κινητά τηλέφωνα smartphone).

3 Θέσεις Μηδενικής Βαρύτητας

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά, αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει τη θέση μηδενικής βαρύτητας να έχει πραγματικά αποτελέσματα στην υγεία της πλάτης σας. Σε αυτή τη θέση το βάρος του σώματος είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο και η πίεση στη σπονδυλική στήλη μειώνεται. 


Ένα πλήκτρο σας προσφέρει την απόλυτη άνεση

 • Zero Gravity

  Zero Gravity

  Όταν ξεκινήσει η λειτουργία μηδενικής βαρύτητας, βρίσκεστε σε μια γωνία ανύψωσης περίπου 118 μοιρών μεταξύ του σώματος και των ποδιών. Η θέση του μηρού και γαμπών είναι υψηλότερη από την θέση της καρδιάς. Η βαρύτητα του κάθε μέρος του σώματος θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα στην καρέκλα μασάζ, για να σας βοηθήσει πλήρως απελευθερώσει την πίεση στο σώμα σας. Σας προσφέρει μια κατάσταση έλλειψης βαρύτητας, για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τέλεια χαλάρωση, χωρίς κανένα περιορισμό.
 • Zero Space

  Zero Space

  Σχεδιασμένο με ένα κουμπί για να κινείται ομαλά και με μια μοναδική προς τα εμπρός ολίσθηση, η πλήρως ανοικτή καρέκλα μασάζ μπορεί να είναι σε απόσταση μόλις 5 εκατοστών από τον πλησιέστερο τοίχο. Κατά τη διαδικασία της επίτευξης της λειτουργίας προς τα εμπρός 22 εκατοστών, το κάθισμα θα γλιστρήσει προς τα εμπρός, εγκαταλείποντας την παραδοσιακή θέση καρέκλα μασάζ που περιορίζεται από τη διαθέσιμη μεταξύ της πολυθρόνας και του τοίχου πίσω από αυτό το διάστημα. Όταν το κάθισμα παίρνει κλίση, μπορεί να νιώθετε μια αίσθηση κύμματος.
 • Κυρτές ράγες σε σχήμα

  Κυρτές ράγες σε σχήμα "L"

  Η Μηχανική ανθρώπινου σώματος έχει μελετηθεί με αποτέλεσμα την σχήματος "L" καμπύλου ράγας που επιτρέπει να αυξηθεί η διαδρομή μασάζ έως 135 cm, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα εξατομικευμένο μασάζ από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, βοηθώντας να διατηρηθεί η σχήματος "S" καμπύλης των σπονδύλων ανθρώπινου σώματος, η οποία θα συμβάλει στην επίτευξη μιας χαλάρωσης της σπονδυλικής στήλης, ανακουφίζοντας τους μύες.
 • FOOT MASTOID GUASHA MASSAGE

  FOOT MASTOID GUASHA MASSAGE

  Μιμούμενοι το άγγιγμα του ανθρώπινου χεριού με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κυλίνδρων, η πολυθρόνα μπορεί να προσφέρει γκουάσα μασάζ σαν επαγγελματίας μασέρ. Με 3cm κίνηση, το μασάζ εστιάζει στο σημείο Youngquan, είτε με ένα απαλό, σταθερό μασάζ ή με βαθμιαία αυξανόμενης ισχύος μασάζ, το οποίο μπορεί να φέρει πρωτοφανή άνεση και απόλαυση.
 • Μασάζ ποδιών με αερόσακους

  Μασάζ ποδιών με αερόσακους

  Αερόσακοι διαφόρων σχημάτων αγκαλίαζουν εντελώς τις γάμπες, αστράγαλο, και το πόδι για να σας φέρει τριπλή απόλαυση. Η συμπίεση, παύση, και η πίεση του αέρα μέθοδο αποδέσμευσης, η οποία διεγείρει τα σημεία βελονισμού Xuanzhog και TaiXi, μπορεί να σας φέρει τέλεια άνεση και την αρμονία.
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

  Η μαγνητική θεραπεία με 8 με ακρίβεια τοποθετημένους μόνιμους μαγνητες μπορούν να βελτιώσουν τα χαμηλά επίπεδα μαγνητίτη στο σώμα με την τόνωση των acupoints Chengzhang και ζανμάι στις γάμπες.
 • ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ

  ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ

  Ευφυεί μηχανικά χέρια μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν να προκαλέσουν αυτόματα την ανθρώπινη καμπύλη και η περιοχή μπορεί να έχει εύρος 21cm. Η κατακόρυφη διαδρομή είναι 135 CM, η οποίο καλύπτει πλήρως την ανθρώπινη πλάτη.
 • Ρύθμιση πλάτους πλάτης

  Ρύθμιση πλάτους πλάτης

  Η καμπύλη σχήματος "S" υποστηρίζει το σώμα είναι ένας συνδυασμός μασάζ πλάτης σε συνδυασμό με τις αρχές των ανθρωπίνων μηχανικής, έτσι ώστε να σας προσφέρουν μια ακριβή θέση μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί από 6 έως 21 cm, με τρεις επιλογές.
 • ΜΑΣΑΖ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ

  ΜΑΣΑΖ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ

  Εξοπλισμένη με 12 αερόσακους, σύμφωνα με την καμπύλη του ανθρώπινου χεριού για να εκτελέσει ολόπλευρο μασάζ στα σημεία Yangchi και Quichi για τα χέρια. Τρισδιάστατη ισορροπημένη έλξη που προέρχεται από τους φουσκωμένους αερόσακους θα χαλαρώσει και θα σας δροσίσει από το χέρι μέχρι την παλάμη.
 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

  Η ° C-50 ° C λειτουργία θέρμανσης της πλάτης μπορεί να ανακουφίσει ψυχρότητα και τον πόνο στην πλάτη σας. Το εκπέμπον μήκος κύματος πολύ υπέρυθρες συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε η ενέργεια μπορεί να απορροφηθεί από το ανθρώπινο κύτταρο, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα και να διεγείρει το μεταβολισμό.
 • Τρία Προγράμματα μνήμης

  Τρεις επιμέρους λειτουργίες της μνήμης θα καλύψει τις ανάγκες σας και της οικογένειάς σας μέσω του ειδικά σχεδιασμένο μεθόδους μασάζ. Οποιοσδήποτε συνδυασμός των μεθόδων μασάζ και των λειτουργιών που εσείς και η οικογένειά σας επιλέξατε μπορεί να αποθηκευτεί μέσα από τα πλήκτρα μνήμης M1 / M2. Αυτό θα διαλύσει την κούραση μετά την άσκηση για εσάς και την οικογένειά σας και θα σας δώσει ένα ισχυρό σώμα. Το μόνο που χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, και αφού ακουστεί ο ήχος, η αυτόματη λειτουργία μνήμης θα ενεργοποιηθεί.
 • Λειτουργία με χρονοδιακόπτη

  Μπορείτε να επιλέξετε την διάρκεια του μασάζ σύμφωνα με τις ανάγκες σας χρησημοποιόντας αυτή τη λειτουργία έτσι ώστε να απολαυσετε ένα συνεχές μασάζ.


Προτοποριακή λειτουργία

Προτοποριακή λειτουργία

Η 1 αντλία αέρα έχει μια καινοτόμο λειτουργία που επιτρέπει να λειτουργεί συγχρόνως και συνεχώς έτσι ώστε να παρέχει κινητήρια δύναμη για το σύνολο των 28 αερόσακων. Τόσο στερεοφωνικό μασάζ αναψυχής όσο και έντονη πίεση των αερόσακων είναι ακριβες και μοναδικό, το οποίο θα σας κάνει να απολαύσετε ένα ζωντανό, αναζωογονητικό μασάζ.

Έχουμε επικεντρωθεί στην δημιουργία της πιο διάσημης μάρκας στα προϊόντα υγείας στο κόσμο και στο να κάνουμε τα προϊόντα υγείας iRest να μπουν σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Εάν έχετε πόνους στη μέση και στην πλάτη ή πιασμένο λαιμό το κύριο πρόβλημα είναι στους σπονδύλους.

Τα προϊόντα υγείας της iRest χρησημοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως την 2D λειτουργία ανίχνευσης που μπορεί να εντοπίσει τα σημεία μασάζ στο σώμα σας σύμφωνα με το ύψος σας. Από το σημείο Fengchi στον αυχένα μέχρι το σημείο Yongquan στα πέλματα ενεργοποιεί περισσότερα από 500 σημεία στο σώμα, προσφέροντας ένα επαγγελματικό και άνετο μασάζ-φισιοθεραπεία βοηθόντας σας να αντιμετοπίσετε προβλήματα υγείας και να φρεσκάρετε το σώμα σας.

Τα προϊόντα της iRest είναι είδικά σχεδιασμένα μέσω κλινικών ερευνών.


6 αυτόματες λειτουργίες

Χαλάρωση - RUSH GROUP
Ένα ευφυές σύστημα μασάζ συνδυάζει τις επαγγελματικές τεχνικές μασάζ με τις δυνατότητες της πολυθρόνας μασάζ για να επιτύχει ένα πολυδιάστατο μασάζ με σκοπό να σας ανακουφίσει από την κούραση της καθημερινής δουλειάς.

Πλήρες - CAMPAIGN GROUP
Το επιστημονικό 15-λεπτο αυτόματο πρόγραμμα μασάζ εστιάζει στα σημεία της κούρασης προσφέροντας ένα αναζωογονητικό μασάζ για ολόκληρο το σώμα σας.

Λαιμός και ώμοι - COMPUTER GROUP
Η άνετη και αυτόματη λειτουργία μασάζ για το λαιμό και τους ώμους σας επιτρέπει να διασκεδάσετε όσο απολαμβάνετε ένα μασάζ που ανακουφίζει τους αυχενικούς σπονδύλους από τον πόνο.

Ανακούφιση πόνου - BEAUTY LOVE GROUP
Σχεδιασμένη για να ανακουφίζει από μυικούς πόνους και δυσκαμψία, παρόμοια με θεραπείες διατάσεων, τεντώνει τους μύες της πλάτης, χαλαρώνει τους μυς και τα κόκκαλα και ανακουφίζει από την κούραση.

Πλάτη και μέση - HOUSE GROUP
Μασάζ χαλάρωσης στην πλάτη και τη μέση, ενεργοποιεί τους οσφυϊκούς και θωρακικούς συνδέσμους, χαλαρώνει από τη μυική δυκαμψία επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα οφέλη του μασάζ.

Ανακούφιση - OLD AGE GROUP
Ολοκληρωμένο μασάζ πίεσης από το λαιμό ως τα πόδια και τα χέρια μέχρι τα ακροδάκτυλα, θα σας προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία μασάζ σώματος που θα αναζωογονήσει το σώμα σας.

Ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ

Ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ

Ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ συγκεντρώνουν συνεχώς τα δεδομένα της καμπύλης της πλάτης και μιμούνται τις ικανότητες ενός επαγγελματία μασέρ, προκειμένου να επιτευχθεί ένα πολυδιάστατο, στερεοφωνικό μασάζ. Ευφυή χέρια μασάζ μιμούνται τις μεθόδους επαγγελματίών μασέρ για να εκτελέσουν τις ακόλουθες ενέργειες μασάζ: ζύμωμα, συμπίεση, χτυπήματάκια, πίεση, ώθηση, κράτημα, αιώρηση, και στρέψη.
Το μέγιστο διάστημα έκτασης είναι 6,5 CM, και η μέγιστη γωνία κάμψης είναι 41 μοίρες, έτσι ώστε τα μηχανικά χέρια να μπορούν να εκτελέσουν ένα αποτελεσματικό μασάζ στους αυχενικούς σπονδύλους, τους θωρακικούς σπονδύλους, καθώς και στους οσφυϊκούς σπονδύλους. Η μέθοδος εγγυάται ότι η πλάτη δέχεται ένα ομοιόμορφης έντασης μασάζ, συγκρίσιμο με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες μασέρ, για να σας ανανεώσει και να ανακουφίσει την κούραση σας.

Zero Gravity. Σύστημα θέρμανσης.

Ευφυή μηχανικά χέρια μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματα στην ανθρώπινη καμπύλη και η περιοχή μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο 21 ΕΚ, ενώ η κατακόρυφη διαδρομή είναι 135 CM, η οποία θα καλύψει πλήρως την ανθρώπινη πλάτη.


Προτεινόμενη για:

Εργάτες
Μειώνει το μυικό πόνο σε άτομα που κάνουν έντονη χειρωνακτική εργασία. 

Χρήστες Υπολογιστή
Θεραπεία για το λαιμό και τους ώμους για άτομα που δουλεύουν πολλές ώρες σε υπολογιστή.

Μαθητές
Χαλαρωτικό μασάζ για μαθητές κατά τις εξετάσεις ή περιόδους έντονου στρες.

Δυναμικούς ανθρώπους
Ανακούφιση από την κούραση για ενεργά άτομα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αθλητές
Χαλάρωση και ανακούφιση μυών για άτομα που προπονούνται έντονα σε αθλήματα.

Ηλικιωμένοι
Ανακούφιση για τους ηλικιωμένους.

Γυναικείο
Φυσιοθεραπεία για τη στάση σώματος για γυναίκες που φροντίζουν την εμφάνισή τους.

Νοικοκυρές
Θεραπεία για την πλάτη και τη μέση για άτομα που μένουν στο σπίτι.


Πλήρες μασάζ πλάτης

Ναι
Αυτόματη ρύθμιση ύψους για μασάζ άνω πλάτης Ναι
Ηλεκτρικό κάθισμα πλάτης με ανάκλιση Ναι
Ηλεκτρικό υποπόδιο με ανάκλιση Ναι
Μασάζ λαιμού για ανακούφιση από ένταση και δυσκαμψία Ναι
Κύλινδροι μασάζ Ναι
Αερόσακοι 28
Βαλβίδες 8
Αντλίες αέρα 1
Μασάζ και χαλάρωση  Ναι
Θεραπεία ρεφλεξολογίας Ναι
Μασάζ ποδιών Ναι
Κάλυμμα πολυθρόνας Οικολογικό αντιβακτηριακό δέρμα
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg)  120 kg
Χρονόμετρο 15 minutes
Χρώματα Μαύρο, μπεζ και κόκκινο
Τάση 220 - 230V
Μεγέθη: A33