Πολυθρόνα Μασάζ iRest A55-1

(iRest A55-1 massage chair)

 

A55 1 massage chair

iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-1
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-2
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-3
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-4
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-5
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-6
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-7
iRest-SL-A55-1-massage-chair-Full-8


 

Έξυπνα Μηχανικά Χέρια.

Το νέο μας μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έξυπνα χέρια μασάζ που αναγνωρίζουν το σχήμα του σώματος και προσφέρουν μία εμπειρία μασάζ σε κάθε είδος σώματος εφάμιλλη με αυτό ενός επαγγελματία.

Πρόγραμμα Μνήμης.

Τα προγράμματα μνήμης μπορούν να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις σας και έτσι να τις έχετε άμεσα διαθέσιμες την επόμενη φορά που θα την χρησιμοποιήσετε.

Μασάζ Ποδιών Και Ρεφλεξολογία Με Αισθητήρες.

Το υποπόδιο μπορεί να εκταθεί ανεξάρτητα ή και συγχρονισμένα με το μηχανισμό της πλάτης και θα σταματήσει αυτόματα εάν συναντήσει ένα εμπόδιο κατά την διάρκεια της έκτασης.

iRest SL A55 1 massage chair 2

Τηλεχειρισμός.

Η πολυθρόνα προσφέρει αυτόματα προγράμματα μασάζ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Απολαύστε ένα μασάζ σε όλο το σώμα από το λαιμό μέχρι τα πέλματα των ποδιών. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ της αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας και μεταξύ δύο τύπων προσωποποιημένου μασάζ που θα καλύψουν τις ανάγκες για κάθε μέλος της οικογένειας σας.

iRest SL A55 1 massage chair 21

Σημαντικές Λειτουργίες Πολυθρόνας Μασάζ


 • Σύνθετο μασάζ πλάτης.

  Σύνθετο μασάζ πλάτης.

  Είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό μασάζ με 4 rollers που κινούνται πάνω κάτω κατά μήκος της πλάτης
 • Αυτόματη ανίχνευση σημείων μασάζ.

  Αυτόματη ανίχνευση σημείων μασάζ.

  Ανιχνεύει αυτόματα τα σημεία διέγερσης του πάνω μέρους του σώματος καθώς και τη θέση των ώμων προσαρμόζοντας τους μηχανισμούς της ανάλογα.
 • 5 τύποι μασάζ.

  5 τύποι μασάζ.

  Είναι σχεδιασμένη να προσφέρει πέντε τύπους μασάζ που εξομοιώνουν την ανθρώπινη επαφή: σιάτσου, ζύμωμα, χτυπήματα, πίεση και συγχρονισμένα χτυπήματα με ζύμωμα
 • Μασάζ στο πάνω μέρος του σώματος.

  Μασάζ στο πάνω μέρος του σώματος.

  Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει τρείς επιλογές για το μασάζ του πάνω μέρους του σώματος: Πλήρες, μόνο στους ώμους, πλάτη ή μέση.
 • Μασάζ με πίεση αέρα.

  Μασάζ με πίεση αέρα.

  Το μασάζ με πίεση αέρα λειτουργεί με τρείς επιλογές: πλήρες, κάτω μέρος του σώματος, και χεριών (25 αερόσακοι, τρία επίπεδα πίεσης).
 • Επεκτάσιμο υποπόδιο.

  Επεκτάσιμο υποπόδιο.

  Το υποπόδιο είναι επεκτάσιμο και μπορεί να γυρίσει.
 • Ροδάκια για εύκολη μεταφορά.

  Ροδάκια για εύκολη μεταφορά.

  Η πολυθρόνα είναι εξοπλισμένη με ροδάκια για την εύκολη μετακίνηση της σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού σας επιθυμείτε.
 • Επιστροφή στην κάθετη θέση.

  Επιστροφή στην κάθετη θέση.

  Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πολυθρόνα επιστρέφει στην κάθετη της θέση και όλοι οι μηχανισμοί της γυρνάνε στην κανονική τους θέση.
 • Αυτόματη λειτουργία μασάζ.

  Υποστηρίζει 3 αυτόματες λειτουργίες μασάζ: ενεργοποίηση, μνήμη Α και μνήμη Β
 • Χειροκίνητο μασάζ πάνω μέρους του σώματος.

  Για το χειροκίνητο μασάζ πάνω μέρους του σώματος επιλέξτε ανάμεσα από τρείς επιλογές: τοπικό, μερικό ή πλήρες.
 • Ρύθμιση πλάτους για τα Roller.

  Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μασάζ με χτυπηματάκια, σιάτσου ή μασάζ πίεσης το πλάτος μεταξύ των χεριών μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί σε: πλατύ, μέτριο ή στενό.
 • Λειτουργία έκτασης αρθρώσεων.

  Έκταση του υποποδίου και έκταση του μηχανισμού των χεριών.


Κέντρο Ελεγχου


Control Center with Blue LCD Display

The VDF control center has a superb design and is easy to operate. The microchip-based control ensures an excellent and stable operation. Compared to other display groups, this chair’s control center is broader and allows a more ample rotation, has a sharper display and offers a perfect and effective control. The photoelectric navigation offers you a new experience when operating the control center.

Component Interdependence

Specially equipped with a stepless electric adjustment system, combined with a linkage function between the back area and the leg area, the chair can be adjusted to any angle in order to allow you to enjoy full relaxation.

Leg Rest Adjustable by up to 15 cm. Reflex Therapy.

The leg rest can be raised up to 90 degrees and the backrest reclines to an angle of up to 54 degrees. The foot system also offers reflex therapy massage.

Top-Quality PU Leather Cover

Breathable material, resistant to wear and to acid and alkaline products.

Arm Massage with Rotating Air Bags

Holds the shoulders tight, stretching them gently.

Foot Rotation. Continuous Stretching.

The specific design allows you to rest your feet during rotation massage, ensuring maximum comfort. During calf massage, the foot rest can be adjusted according to the individual height of each particular user.


Τεχνική Μασάζ Με Διπλό Τράβηγμα.

Ολοκαίνουρια τεχνική της double-pull, σκοπός του οποίου είναι το τέντωμα και τράβηγμα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λειτουργία που αναπτύχθηκε με βάση την χειροπρακτική τεχνική, η οποία εκτελεί το τράβηγμα μασάζ στο επίπεδο του Du Mai μεσημβρινού, της ουροδόχου κύστης, Μεγαλύτερη Γιανγκ μεσημβρινό, και των νεφρών Μεγαλύτερη Γιν μεσημβρινού, συμβάλλοντας στο άνοιγμα της απόστασης μεταξύ σπονδύλων, που με τη σειρά της εμποδίζει την έναρξη της σκολίωσης. Ενεργοποιεί την αναγέννηση των οστών, η οποία σας επιτρέπει να έχετε μια υγιή και δυναμική πνεύμα και το σώμα.

iRest SL A55 1 massage chair 31
iRest SL A55 1 massage chair 3

Πλήρες Μασάζ. Απόλυτη Χαλάρωση. Ανακούφιση Από Τον Πόνο.

Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια λειτουργία μασάζ πίεσης αέρα με τρεις επιλογές: ολόκληρο το σώμα, κάτω μέρος του σώματος, και τα χέρια (25 σάκοι αέρα, τρία επίπεδα έντασης). Αυτή η καρέκλα μασάζ προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γιατί είναι εξοπλισμένη με λειτουργία μασάζ βραχιόνων σχήματος L και 8 αερόσακους για τα χέρια.

Μασάζ Στο Βραχίονα Και Το Χέρι Με Πλήρως Ενσωματωμένους Αερόσακους.

Προσομοίωση ενός επαγγελματία μασέρ, η πολυθρόνα προσφέρει στους πήχεις και τα χέρια μασάζ 3D-τύπου από όλες τις θέσεις, με ερεθίσματα, αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου που προκαλείται από την παρατεταμένη χρήση του ποντικιού.
Σε σύγκριση με τις συσκευές μασάζ βραχίονα κινητού τύπου, η δύναμη μασάζ είναι μεγαλύτερη, και δεν είναι απαραίτητο η συσκευή να μεταφέρεται. Το χέρι τεντωμένο είναι άνετα, ενώ με μαλάξεις μπορεί να εξαλείψει εντελώς το πόνο σο αντιβράχιο και στο χέρι.


Διαφορετικοί τύποι μασάζ που προσφέρονται απο την πολυθρόνα.
(που μπορούν να συνδιαστούν μεταξύ τους)

Μειώνει την μυϊκή δυσκαμψία και to πόνο

Η καρέκλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση της μυϊκής δυσκαμψίας και πόνου, με τη μέθοδο Gua Sha, το τέντωμα των μυών της πλάτης και χαλάρωση των μυών, η οποία θα βοηθήσει και θα ανακουφίσει την κούραση.

Μασάζ αυχένα και ώμων

Το αυτόματο πρόγραμμα μασάζ αυχένα και ώμων σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως αυτό το μασάζ και ταυτόχρονα ανακουφίζει από κάθε αυχενικό πόνο.

Μασάζ με μαλάξεις

Το πρόγραμμα ζύμωμα και η πίεση του αέρα μασάζ, το οποίο μιμείται το ανθρώπινο άγγιγμα, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ανακουφίζοντας από την κούραση και το άγχος.

Αυτόματο πρόγραμμα μασάζ

Το 15-λεπτο επιστημονικό πρόγραμμα αυτόματου μασάζ αναζωογονεί τις κουρασμένες περιοχές και έχει επίδραση στο δέρμα σας παρόμοια με ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Τοπικό Μασάζ

Το πρόγραμμα μασάζ πλάτης επιτρέπει την απόδοση ενός τοπικού μασάζ και τη ρύθμιση της έντασης του μασάζ, με σκοπό την διαμόρφωση της στάσης του σώματος σας.

Πλήρες Μασάζ

Το πλήρες μασάζ, με την εφαρμογή πίεσης από την περιοχή του λαιμού σας όλη τη διαδρομή προς τα πέλματα των ποδιών σας, με τα χέρια και τα δάχτυλά σας, σας προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα απαλύνει το δέρμα σας.

Απαλό μασάζ

Η περιοχή μασάζ στη πλάτη είναι 73 x 20 εκατοστά, έτσι ώστε κάθε είδος χρήστη θα είναι ευχαριστημένοι με το αυτόματο ή χειροκίνητο ρυθμιζόμενο σύστημα μασάζ.

Deep-Effect άγγιγμα

Στοχεύει τους κουρασμένους και τραβηγμένους μύες. Εξομειωνει επαγγελματικό μασάζ με το κέντρο της παλάμης, επικεντρώνεται στύλ ελαφρών χτυπημάτων. Ανακουφίζει από την ένταση.

Μάλαξη και ελαφρού κτυπήματος Μασάζ συγχρονισμού.

Στοχεύει πόνους που προκαλούνται από πρήξιμο στο μεσημβρινό. Συνδυασμός των δύο τύπων μασάζ χειρός, δηλαδή ζύμωμα και χτυπήματα, οδηγώντας στην ανακούφιση της κόπωσης.

Ενεργή Μάλαξη

Στόχοι της Κεντρικής πόνο στην πλάτη, κι ανάμεσα στους ώμους. Καινοτόμα χειρωνακτική μέθοδος διπλής κατεύθυνσης ζύμωμα, απαλή και ήρεμη, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα.

Specifications and Features

Μασάζ σε όλη την πλάτη  ναι
Αυτόματη ρύθμιση ύψους για τη λειτουργία μασάζ πλάτης ναι
Ηλεκτρικά ανακλινόμενη πλάτη ναι
Ηλεκτρικά επεκτάσιμο υποπόδιο με λειτουργία μασάζ ναι
Αερόσακοι Γλουτών  ναι
Αερόσακοι Γάμπας ναι
Κύλινδροι μασάζ ναι
Αερόσακοι ναι
Μασάζ γλουτών  ναι
Χαλαρωτικό μασάζ και θέση ναι
Μασάζ Γάμπας ναι
Reflexοθεραπεία ναι
Μασάζ ποδιών ναι
Τηλεχειριστήριο ναι, με βάση
Ταπετσαρία Οικολογικό, αντιβακτηριακό δέρμα
Βάρος καρέκλας (kg) 81kg
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος χρήστη (kg) 110kg
Χρονοδιακόπτης 15, 20, 25 ή 30 λεπτά
Τάση λειτουργίας 220-230V
Διαστάσεις dimensions
 

iRest SL A55 1 massage chair 4

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή τη καρέκλα μασάζ.

Η καρέκλα μασάζ είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα χρώματα. Ανάλογα με το χώρο και το ντεκόρ σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από 5 χρώματα, που διατίθενται για την A55-1: κρέμ, μπεζ, κόκκινο, γκρι, μαύρο, καφέ.