Θεραπευτική πολυθρόνα μασάζ iRest A55-2

(iRest A55-2 massage chair)

iRest SL A55 2 massage chair Full 4

 

iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-1
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-2
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-3
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-4
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-5
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-6
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-7
iRest-SL-A55-2-massage-chair-Full-8

Ευφυείς μηχανικοί βραχίονες

Η νέα πολυθρόνα μασάζ είναι εξοπλισμένη με ευφυείς βραχίονες συνεχούς δράσης οι οποίοι αναγνωρίζουν το σχήμα του σώματος και εξομοιώνουν το μασάζ από επαγγελματίες μασέρ, καθιστώντας δυνατή την απόλαυση ενός μασάζ από όλους. 

Μνήμη μασάζ

Οι λειτουργίες μνήμης σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, και να τις προσπελάσετε ξανά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την πολυθρόνα μασάζ. 

Μασάζ ποδιών.  Αισθητήρες. Ρεφλεξολογική θεραπεία

Το υποπόδιο μπορεί να είναι σε έκταση ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με την πλάτη της πολυθρόνας, και το οποίο θα σταματήσει αυτόματα αν συναντήσει κάποιο εμπόδιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

iRest SL A55 2 massage chair 2 
 

Σύστημα θέρμανσης

Η λειτουργία θέρμανσης της πλάτης (40ºC-50ºC) μπορεί να εξαλείψει το αίσθημα κρύου και τον πόνο από την πλάτη σας. Το μήκος κύματος των υπέρυθρων ακτίνων είναι το ίδιο με αυτό του ανθρώπινου σώματος οπότε αυτή η ενέργεια μπορεί να απορροφηθεί από τα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα και διεγείροντας το μεταβολισμό.

2D Σύστημα Κυλίνδρων

Οι κύλινδροι μετακινούνται πάνω και κάτω κατά μήκος των ώμων, του λαιμού, της πλάτης και της μέσης και μπορούν αυτόματα να ανιχνεύσουν τις καμπύλες του σώματος. Το πλάτος των κυλίνδρων μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα σε μια περιοχή από 6-21 εκατοστά.

 heating
 

VFD Τηλεχειρισμός

Η πολυθρόνα προσφέρει αυτόματες λειτουργίες μασάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Η πολυθρόνα προσφέρει πλήρες μασάζ σώματος από το λαιμό σας μέχρι τα πέλματα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην αυτόματη και τη χειροκίνητη λειτουργία και από δύο τύπους εξατομικευμένων λειτουργιών μνήμης οι οποίες θα ανταποκριθούν των απαιτήσεων κάθε μέλους της οικογένειας.

 controller

Πολυθρόνα μασάζ - Σημαντικές λειτουργίες

 • Complex Back Massage

  Complex Back Massage

  Equipped with a massage mechanism driven by four rollers that move up and down along the backrest.
 • Automatic Detection of Massage Points

  Automatic Detection of Massage Points

  Automatically detects upper body massage points and shoulder position, adjusting the body position.
 • 5 Massage Types

  5 Massage Types

  Designed to offer five massage types which simulate human touch: shiatsu, kneading, tapping, pressure, and synchronized kneading and tapping.
 • Upper Body Massage

  Upper Body Massage

  Designed to offer three massage options for the upper body: full area, shoulders, back or waist.
 • Air Pressure Massage

  Air Pressure Massage

  Air pressure massage function with three options: full body, lower body and arms (25 air bags, three intensity levels).
 • Extensible Footrest

  Extensible Footrest

  The footrest is extensible and rotates.
 • Chair Rollers

  Chair Rollers

  The rollers with which the chair is equipped enable you to move the chair, allowing you to enjoy it in any room of your house.
 • Return to Vertical Position

  Return to Vertical Position

  When the power supply is cut off, the chair returns to its vertical position and the massage hands reset automatically.
 • Automatic Massage

  There are three auto massage options: enable, memory A, and memory B.
 • Manual Upper Body Massage

  Manual massage function for the upper body. Select from among three options: local, partial or full area.
 • Adjustable Roller Width

  During tapping, shiatsu or pressure massage, the width between the massage hands can be adjusted in three ways: wide, medium, or narrow.
 • Joint Extension Function

  Articulation (joint) extension function: extension of foot rest, extension of arms.


Κέντρο ελέγχου

Κέντρο ελέγχου με μπλε οθόνη LCD 

Το κέντρο ελέγχου VDF έχει αξεπέραστο σχεδιασμό και είναι εύκολο στη χρήση. Ο έλεγχος μέσω μικροτσίπ εγγυάται την τέλεια και σταθερή λειτουργία. Συγκρινόμενη με άλλες οθόνες, η οθόνη ελέγχου της συγκεκριμένης πολυθρόνας είναι μεγαλύτερη και επιτρέπει μεγαλύτερη περιστροφή, έχει πιο καθαρή εικόνα και προσφέρει τέλειο και αποτελεσματικό έλεγχο. Η φωτοηλεκτρική πλοήγηση σας προσφέρει μια νέα εμπειρία όταν χρησιμοποιείται το κέντρο ελέγχου.

Αλληλεξάρτηση μερών 

Ειδικά εξοπλισμένη με ένα ειδικό ηλεκτρικό σύστημα ρυθμίσεων, σε συνδυασμό με τη λειτουργία σύνδεσης μεταξύ της περιοχής της πλάτης και των ποδιών, η πολυθρόνα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γωνία με σκοπό να απολαύσετε την πλήρη χαλάρωση. 

Ρυθμιζόμενο υποπόδιο μέχρι 15 εκατοστά. Θεραπεία ρεφλεξολογίας.

Το υποπόδιο μπορεί να ανασηκωθεί μέχρι τις 90 μοίρες και η πλάτη της πολυθρόνας μπορεί να ανακλιθεί σε γωνία μέχρι 54 μοιρών. Το σύστημα ποδιών προσφέρει επίσης μασάζ ρεφλεξολογικής θεραπείας.

Υψηλής ποιότητας κάλυμμα δερματίνης

Υλικό που αναπνέει, ανθεκτικό στις φθορές και στα όξινα και αλκαλικά προϊόντα.

Μασάζ χεριών με περιστρεφόμενους αερόσακους

Κρατάει τους ώμους σταθερούς, τεντώνοντάς τους απαλά.

Περιστροφή ποδιών. Συνεχής διάταση.

Ο σχεδιασμός της πολυθρόνας σάς επιτρέπει να ξεκουράζετε τα πόδια σας κατά τη διάρκεια του μασάζ, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση. Κατά τη διάρκεια του μασάζ στις γάμπες, το υποπόδιο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το ύψος του εκάστοτε χρήστη.


Τεχνική Μασάζ: Διπλό Τράβηγμα.

Ολοκαίνουρια τεχνική του διπλού τραβήγματος, της οποίας ο σκοπός είναι η διάταση και το τράβηγμα. Αυτή είναι μια καινοτόμος λειτουργία που στηρίζεται στην ιδέα της χειροπρακτικής και η οποία πραγματοποιεί το μασάζ τραβήγματος στο επίπεδο του κυβερνώντος μεσημβρινού Du Mai, του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης Greater Yang και του μεσημβρινού των νεφρών Greater Yin βοηθώντας να μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ των σπονδύλων το οποίο με τη σειρά του εμποδίζει τη σκολίωση. Ενεργοποιεί την αναγέννηση των οστών, επιτρέποντάς σας να έχετε υγιή και δραστήριο σώμα και πνεύμα.

iRest SL A55 2 massage chair 31
iRest SL A55 2 massage chair 3

Πλήρες μασάζ. Απόλυτη χαλάρωση. Ανακούφιση από τον πόνο.

Η πολυθρόνα είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μασάζ με πίεση αέρα και τρεις επιλογές: πλήρες μασάζ σώματος, μασάζ κάτω άκρων και μασάζ χεριών (25 αερόσακοι και 3 επίπεδα έντασης).

Η συγκεκριμένη πολυθρόνα μασάζ προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία λόγω του ότι είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία μασάζ χεριών σε σχήμα L και 8 αερόσακους.

Μασάζ χεριών και πήχυ με πλήρως ενσωματωμένους αερόσακους

Προσομοιώνοντας επαγγελματίες μασέρ, η πολυθρόνα κάνει ένα τρισδιάστατο μασάζ στα χέρια και στους πήχεις από όλες τις πλευρές, με δονήσεις, ανακουφίζοντας αποτελεσματικά από τον πόνο παρατεταμένης χρήσης υπολογιστή και ποντικιού.

Συγκρινόμενο με τύπο μασάζ χεριών με κινητά μέρη, η ένταση του μασάζ είναι μεγαλύτερη και δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά της συσκευής, γίνεται μασάζ στο τεντωμένο χέρι και εξαλείφεται εξ' ολοκλήρου ο πόνος στους πήχεις και τα χέρια. 


Διαφορετικοί τύποι μασάζ της πολυθρόνας

(which may be combined)

Μειώνει μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο

Η καρέκλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση της μυϊκής δυσκαμψίας και πόνου, με τη μέθοδο Gua Sha, το τέντωμα των μυών της πλάτης και χαλάρωση των μυών, η οποία θα βοηθήσει και θα ανακουφίσει την κούραση.

Μασάζ αυχένα και ώμων

Το αυτόματο πρόγραμμα μασάζ αυχένα και ώμων σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως αυτό το μασάζ και ταυτόχρονα ανακουφίζει από κάθε αυχενικό πόνο.

Μασάζ με μαλάξεις

Το πρόγραμμα ζύμωμα και η πίεση του αέρα μασάζ, το οποίο μιμείται το ανθρώπινο άγγιγμα, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ανακουφίζοντας από την κούραση και το άγχος.

Αυτόματο πρόγραμμα μασάζ

Το 15-λεπτο επιστημονικό πρόγραμμα αυτόματου μασάζ αναζωογονεί τις κουρασμένες περιοχές και έχει επίδραση στο δέρμα σας παρόμοια με ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Τοπικό Μασάζ

Το πρόγραμμα μασάζ πλάτης επιτρέπει την απόδοση ενός τοπικού μασάζ και τη ρύθμιση της έντασης του μασάζ, με σκοπό την διαμόρφωση της στάσης του σώματος σας.

Πλήρες Μασάζ

Το πλήρες μασάζ, με την εφαρμογή πίεσης από την περιοχή του λαιμού σας όλη τη διαδρομή προς τα πέλματα των ποδιών σας, με τα χέρια και τα δάχτυλά σας, σας προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα απαλύνει το δέρμα σας.

Απαλό μασάζ.

Η περιοχή μασάζ στη πλάτη είναι 73 x 20 εκατοστά, έτσι ώστε κάθε είδος χρήστη θα είναι ευχαριστημένοι με το αυτόματο ή χειροκίνητο ρυθμιζόμενο σύστημα μασάζ.

Deep-Effect άγγιγμα

Στοχεύει τους κουρασμένους και τραβηγμένους μύες. Εξομειωνει επαγγελματικό μασάζ με το κέντρο της παλάμης, επικεντρώνεται στύλ ελαφρών χτυπημάτων. Ανακουφίζει από την ένταση.

Μάλαξη και ελαφρού κτυπήματος Μασάζ συγχρονισμού

Στοχεύει πόνους που προκαλούνται από πρήξιμο στο μεσημβρινό. Συνδυασμός των δύο τύπων μασάζ χειρός, δηλαδή ζύμωμα και χτυπήματα, οδηγώντας στην ανακούφιση της κόπωσης.

Ενεργή Μάλαξη

Στόχοι της Κεντρικής πόνο στην πλάτη, κι ανάμεσα στους ώμους. Καινοτόμα χειρωνακτική μέθοδος διπλής κατεύθυνσης ζύμωμα, απαλή και ήρεμη, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα.


Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Πλήρες μασάζ πλάτης Ναι
Αυτόματη προσαρμογή ύψους για το μασάζ πλάτης Ναι
Πλάτη με ηλεκτρική ανάκλιση Ναι
Ηλεκτρικό επεκτάσιμο υποπόδιο με λειτουργία μασάζ Ναι
Αερόσακοι γλουτών  Ναι
Αερόσακοι γαμπών  Ναι
Κύλινδροι μασάζ  Ναι
Αερόσακοι  Ναι
Μασάζ γλουτών  Ναι
Χαλαρωτικό μασάζ και θέση Ναι
Μασάζ γαμπών Ναι
Ρεφλεξολογική θεραπεία Ναι
Μασάζ ποδιών Ναι
Τηλεχειρισμός Ναι. Θήκη για το χειριστήριο.
Ταπετσαρία Οικολογικό, αντιβακτηριακό δέρμα
Βάρος πολυθρόνας (kg) 81 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 110 kg
Χρονόμετρο 15, 20, 25 ή 30 λεπτά
Τάση 220 - 230V
Διαστάσεις dimensions
iRest SL A55 2 massage chair 4

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για την πολυθρόνα

Η πολυθρόνα μασάζ είναι επίσης διαθέσιμη και σε άλλα χρώματα. Αναλόγως με το χώρο σας και τη διακόσμηση, μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 5 χρώματα τα οποία είναι διαθέσιμα για την πολυθρόνα iRest A55-2: κρεμ, μπεζ, κόκκινο, γκρι, μαύρο και καφέ.