Πολυθρόνα Μασάζ iRest A382 

(iRest A382 massage chair)

 

iRest A382 massage chair

iRest-A382-massage-chair-Full-1
iRest-A382-massage-chair-Full-2
iRest-A382-massage-chair-Full-3
iRest-A382-massage-chair-Full-4
iRest-A382-massage-chair-Full-5
iRest-A382-massage-chair-Full-6
iRest-A382-massage-chair-Full-7
iRest-A382-massage-chair-Full-8


iRest A382 μοντέλο 2015

iRest A382 μοντέλο 2015

Η A382 iRest είναι μια νέα καρέκλα γενιάς iRest μασάζ, εξοπλισμένη με 4 έξυπνα, αθόρυβα, κάθετα κινητά χέρια μασάζ για ένα πλήρες μασάζ πλάτης. Η A382 χρησιμοποιεί το νέο σύστημα μασάζ σε σχήμα L 135 εκατοστά, το οποίο την καθηστά τη καρέκλα μασάζ με το μεγαλύτερο εύρος μασάζ.

Καινοτόμες βαλβίδες και αντλίες

Η A382 έρχεται με μία καινοτόμο λειτουργία της αντλίας αέρα και της βαλβίδας. Η αντλία μπορεί να λειτουργήσει σε συγχρονισμό ή συνεχώς, με σκοπό να παρέχει την κινητήρια δύναμη απαραίτητη για τους 28 αερόσακους. Τόσο το μασάζ χαλάρωσης και η ισχυρή πίεση του αερόσακου είναι ακριβες και μοναδικό, το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Zero back wall space

Η καρέκλα μασάζ είναι σχεδιασμένη για μικρούς χώρους, έτσι ώστε να απαιτεί μια απόσταση μόνο 5 cm από το πίσω τοίχωμα, όταν η καρέκλα μασάζ είναι σε λειτουργία. Το κάθισμα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός, χωρίς να αγγίζει την πλάτη στον τοίχο.
Αυτόματη ανίχνευση των ώμων και ένα σύστημα εντοπισμού

Αυτόματη ανίχνευση των ώμων και ένα σύστημα εντοπισμού

Η νέα A382 iRest είναι εξοπλισμένη με ένα αυτόματο σύστημα εντοπισμού των ώμων. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει τη σάρωση των ώμων σας πριν από κάθε συνεδρία μασάζ με σκοπό τον εντοπισμό ύψος και το βάρος του χρήστη, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια απόλυτα εξατομικευμένη συνεδρία μασάζ.
Κάθετο μασάζ του βραχίονα και του αντιβραχίου

Κάθετο μασάζ του βραχίονα και του αντιβραχίου

Η νέα A382 iRest έρχεται με βελτιώσεις στον τομέα του μασάζ βραχίονα. Τα μαξιλάρια μασάζ έχουν διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε τοποθετώντας τα μπράτσα σας στους ειδικούς χώρους γίνεται πολύ πιο άνετα, και το μασάζ αντιβράχιου είναι αποδοτικότερο.
Θέσεις μασάζ 3D μηδενικής βαρύτητας

Θέσεις μασάζ 3D μηδενικής βαρύτητας

Η νέα A382 iRest σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την καρέκλα έως 3 Zero Gravity θέσεις, με την οποία θα επιτευχθεί μια κατάσταση έλλειψης βαρύτητας, στο οποίο θα είστε σε θέση να απολαύσετε τέλεια, απεριόριστη χαλάρωση.

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία "μηδενική βαρύτητα", η γωνία ανύψωσης ανάμεσα στο σώμα και τα πόδια είναι περίπου 118 μοίρες. Τα μηροί και οι γάμπες είναι σε υψηλότερη θέση από την καρδιά. Η βαρύτητα (βάρος) του κάθε μέρος του σώματος θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την καρέκλα μασάζ, έτσι ώστε η πίεση στο σώμα, θα πρέπει να διαλυθεί πλήρως.


Important functions

 • Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy

  Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy

  Το υποπόδιο εκτείνεται έλευθερα προκειμένου να προσαρμοστεί σε κάθε ύψος.
 • Υποπόδιο / Legrest

  Υποπόδιο / Legrest

  Το υποπόδιο είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους μασάζ και αερόσακους, συν 8 φυσικούς μαγνήτες.
 • Σύστημα μασάζ σε σχήμα

  Σύστημα μασάζ σε σχήμα "L" / "L-shaped" massage system

  Η καρέκλα μασάζ χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία που βασίζεται σε μία σχήματος L κυρτή ράγα, η οποία είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας σε συνδυασμό με πιο σύγχρονες γνώσεις σε αυτό τον τομέα. Το εύρος του μασάζ είναι 135 cm, το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα προσωπικό μασάζ από το κεφάλι σας μέχρι σχεδόν κάτω στα γόνατά σας.
 • Guasha μασάζ στα πέλματα / Guasha foot massage

  Guasha μασάζ στα πέλματα / Guasha foot massage

  Προσομοιώνει την ανθρώπινη επαφή και περιέχει μια προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρου, παρέχοντας ένα μασάζ γκουάσα παρόμοιο με αυτό που προσφέρεται από έναν επαγγελματία θεραπευτή μασάζ. Με μια σειρά 3 εκατοστά και εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στο πέλμα του ποδιού σας, το μασάζ που παρέχεται μπορεί να είναι ελαφρύ και σταθερό, αλλά μπορεί επίσης είναι ισχυρό, ανάλογα με το πώς θέλετε να το ορίσετε από τις ρυθμίσεις του τηλεχειριστηρίου.
 • Μασάζ στα κάτω άκρα με αερόσακους / Airbag foot massage

  Μασάζ στα κάτω άκρα με αερόσακους / Airbag foot massage

  Διαφορετικού μεγέθους αερόσακοι τυλίγουν πλήρως γύρω από τη γάμπα σας, τον αστράγαλο και το πόδι, προσφέροντας σας μια τριπλή εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εφαρμόστε αυτήν την μέθοδο, με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε, διαδοχικά, τη συμπίεση της πίεσης του αέρα, λειτουργία παύσης, και εκκένωσης, με σκοπό την τόνωση των Xuanzhong και TaiXi βελονιστικών σημείων, το οποίο θα σας φέρει τέλεια άνεση και αρμονία.
 • Θεραπεία με μαγνήτες / Magnetic therapy

  Θεραπεία με μαγνήτες / Magnetic therapy

  Η θεραπεία μαγνητών επιτυγχάνεται χάρη στους 8 με ακρίβεια τοποθετημένους 300 cc μόνιμους μαγνήτες που μπορούν να βελτιώσουν το χαμηλό επίπεδο του μαγνητίτη στο σώμα, διεγείροντας των βελονιστικά σημεία Chengshang και Zhonmai στη γάμπα.
 • Έυρος Μασάζ πλάτης / Back massage width

  Έυρος Μασάζ πλάτης / Back massage width

  Τα ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν να προκαλέσουν αυτόματα τη συγκεκριμένη καμπύλη της ανθρώπινης πλάτης, με ένα πλάτος μεταξύ 21 cm και πίσω εύρος των 135 cm, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την πλάτη.
 • Ρυθμιζόμενο εύρος πλάτης / Adjustable back width

  Ρυθμιζόμενο εύρος πλάτης / Adjustable back width

  Η καμπύλη σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δομών μασάζ και τις αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά ακριβές μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί από 6 έως 21 cm, με τρεις επιλογές πλάτους.
 • Μασάζ στα χέρια με αερόσακους / Airbag arm massage

  Μασάζ στα χέρια με αερόσακους / Airbag arm massage

  Εξοπλισμένο με 12 αερόσακους που ακολουθούν τις καμπύλες του ανθρώπινου άνω βραχίονα, παρέχει ένα μασάζ που περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα χέρια σας. Δρα στα σημεία Yangchi και Quchi. Η ισορροπημένη 3D έλξη η οποία προέρχεται από τον αέρα όταν γεμίζουν οι αερόσακοι θα ενδυναμώσει τα χέρια και τις παλάμες σας.
 • Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fiber

  Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fiber

  Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης (40-50ºC) εξαλείφει κάθε κρύα αίσθηση και οσφυαλγία. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, η οποία επιτρέπει στην ενέργεια να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα και διεγείροντας το μεταβολισμό.
 • Δύο προγράμματα μνήμης / 2 memory modes

  Αυτές οι δύο λειτουργίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Οποιοσδήποτε συνδυασμός των μεθόδων μασάζ και των λειτουργίών που εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να επιλέξει αποθηκεύονται με τα κατάλληλα προγράμματα μνήμης M1 / M2. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, αφού ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο, η αυτόματη λειτουργία μνήμης μπαίνει σε δράση.
 • Λειτουργία με χρονοδιακόπτη / Timer function

  Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να θέσετε εσείς το χρόνο που θα διαρκέσει το μασάζ σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να απολάυσετε έτσι ένα συνεχές μασάζ.


iRest Τεχνολογία μασάζ

iRest Τεχνολογία μασάζ

Λόγω της καινοτόμου λειτουργίας τους, οι αντλίες αέρα μπορούν να λειτουργπύν σε συγχρονισμό ή συνεχώς, με σκοπό να παρέχει την κινητήρια δύναμη που απαιτείται για τα αερόσακους. Τόσο το μασάζ χαλάρωσης και την ισχυρή πίεση των αερόσακων είναι ακριβείς και μοναδικό, το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Οι σπόνδυλοι είναι συνήθως η αιτία για τον πόνο στις περιοχές της μέσης και πλάτης, καθώς και για την δυσκαμψία του αυχένα. Οι καρέκλες μασάζ iRest εφαρμόζουν ένα τελευταίας τεχνολογιάς με λειτουργία ανίχνευσης 3D, το οποίο μπορεί να εντοπίσει τα σημεία μασάζ ανάλογα με το ύψος σας. Από το σημείο Fengchi στο λαιμό σας στο σημείο Yongquan με αποκλειστική σας, η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει 500 σημεία σε ολόκληρο το σώμα, παρέχοντας σας με μια επαγγελματική, άνετη και αναζωογονητική φυσιοθεραπεία η οποία λύνει τα προβλήματα που συνδέονται με την κακή υγεία. Τα προϊόντα για την υγεία iRest κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές αποκαλύπτεται ως αποτέλεσμα ιατρικής δοκιμής.


Αυτόματα προγράμματα μασάζ

ανακούφιση από το πόνο

15 λεπτά πρόγραμμα αυτόματου μασάζ που μπορεί να εστιάσει στα σημεία κόπωσης σας, παρέχοντας σας με μια υπηρεσία υγείας για όλο το σώμα.

Πρόγραμμα για αθλητές

Η προηγμένη ακρίβεια και τη δύναμη που παρέχεται από το σύστημα κυλίνδρων σε συνδυασμό με την άνετη πίεση του αέρα σιάτσου μασάζ ανακουφίζει από την κούραση που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα της σωματικής άσκησης, παρέχοντας σας με ένα υγιές σώμα.

Πρόγραμμα πλάτης και μέσης - νοικοκυρές

Μασάζ για χαλάρωση πλάτη και τη μέση σας, ενεργά εξ κάτω μέρος της πλάτης και του θώρακα τους συνδέσμους σας. Χαλαρώστε δυσκαμψία των μυών.

Άνεση - ηλικιωμένοι ομάδα

Πλήρης μασάζ πίεση από το λαιμό σας για να τα πέλματα σας, από τα μπράτσα σας για να τα δάχτυλά σας, θα σας προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία μασάζ για όλο το σώμα σας.

Πλήρης πίεση αέρα, στο λαιμό και τους ώμους - ομάδα χρηστών υπολογιστών

Αυτόματη άνετα πρόγραμμα μασάζ για τον αυχένα και τους ώμους σας, έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνει να αισθάνονται καλά κατά τη διάρκεια του μασάζ, ανακουφίζοντας εύκολα πόνο στο αυχενικών σπονδύλων.

Τέντωμα μέσης , την ανακούφιση του πόνου - ομάδα αγάπη ομορφιά

Σχεδιασμένο για να ανακουφίσει τον πόνο των μυών και δυσκαμψία, τεντώνοντας τους ραχιαίους μυς σας, χαλαρώνοντας τους μυς σας, και ανακουφίζοντας από την κούραση.


Ευφυή Μηχανικά Χέρια

Ευφυή Μηχανικά Χέρια

Ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ συλλέγουν συνεχώς δεδομένα σχετικά με την καμπύλη της πλάτης, μιμούμενοι τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ, για να σας προσφέρουμε ένα στερεοφωνικό, πολυδιάστατo μασάζ. Τα ευφυή χέρια μασάζ μιμούνται τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ, για να εκτελέσετε τις παρακάτω τύπους μασάζ: ζύμωμα, συμπίεση, χτύπημα, την πίεση, σπρώξιμο, πιάσιμο, αιώρηση και συστροφή.
Ανακούφιση Σώματος

Ανακούφιση Σώματος

Το τέντωμα των χεριών σας, της πλάτης και των ποδιών συνιστάται για την τόνωση και της αναγέννησης οστών, για την ανακούφιση της μυϊκής ένταση και δυσκαμψία των αρθρώσεων. Αυτό το τέντωμα επιτυγχάνεται με τα μαξιλάρια μασάζ για τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια.

Η πολυθρόνα μασάζ iRest A382 έχει σχεδιαστεί για διάφορους χρήστες, έχει καινοτόμα αυτόματα προγράμματα μασάζ που σας προσφέρουν ένα ατομικό μασάζ που θα ικανοποιήσει τις ποικίλες προσδοκίες σας.
Ελεύθερα ρυθμιζόμενο υποπόδιο και στήριξη για τις γάμπες

Ελεύθερα ρυθμιζόμενο υποπόδιο και στήριξη για τις γάμπες

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, το υποπόδιο μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, έως και 15 cm, το οποίο εξασφαλίζει ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το ύψος του κάθε χρήστη.


Η iRest A382 πολυθρόνα μασάζ συνιστάται για:

Εργαζόμενους

Μειώνει τον πόνο μυών, στην περίπτωση των ανθρώπων που εκτελούν σωματική εργασία στο χώρο εργασίας

Υπάλληλοι γραφείου

Θεραπεία του λαιμού και των ώμων για τα άτομα που περνούν πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή.

Φοιτητές

Χαλάρωση για τους φοιτητές κατά τη διάρκεια αγχωτικών περιόδων τους και κατά τη διάρκεια των περιόδων εξετάσεις τους.

Δραστήρια άτομα

Μειώνει την κόπωση για τα άτομα που είναι πολύ ενεργά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αθλητές

Χαλάρωση για τους αθλητές και θεραπεία για μυϊκούς πόνους τους.

Ηλικιωμένοι

Άνεση για τους ηλικιωμένους.

Κυρίες

Φυσιοθεραπεία για τη στάση των ατόμων που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους.

Νοικοκυρές

Πλάτης και της μέσης θεραπεία για νοικοκυρές.


Φυσικοθεραπεία 12 Σημείων

Fengchi Point - Ηρεμεί το συκώτι και διασκορπίζει τον άνεμο, έχει μια επίδραση αποτοξίνωσης συνιστάται για πονοκεφάλους και πονόδοντους.

TIAN LIAO Point - Διασπείρεται άνεμο και την υγρασία. Καθαρίζει τους μεσημβρινούς και καταπραΰνει τον πόνο? Βοηθά αυχενικούς σπονδύλους, δυσκαμψία του αυχένα προβλήματα, κ.λπ.

Bingfeng Point - Διασπείρεται του ανέμου και την υγρασία? βελτιώνει το βήχα, απόχρεμψη μειώνοντας συνιστάται για ωμοβραχιόνια περιαρθρίτιδα, βρογχίτιδα, κ.λπ.

XINSHU Point - Απαλύνει το στήθος πνιγηρότητα, ρυθμίζει το Qi, ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις, ηρεμεί τα νεύρα και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

Ganshu Point - Καταπραΰνει το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης, ρυθμίζει το Qi και ενισχύει την όραση, βελτιώνει πολλές συνθήκες ήπατος.

SHENGSHU Point - Ενισχύει τα νεφρά και υποστηρίζει το Γιανγκ, ενισχύει τη μέση και έχει μια ισχυρή επίδραση συγκρατούν το νερό? βελτιώνει πολλές συνθήκες των νεφρών.

Neiguan σημείο (υψίστης σημασίας για μια υγιή καρδιά) - Ηρεμεί το μυαλό, ρυθμίζει το Qi και καταπραΰνει τον πόνο, βοηθά την καρδιά και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

HAND Şanlı Point - Καθαρίζει την καρδιά και βελτιώνει την όραση, ρυθμίζει το γαστρεντερικό σύστημα κατάλληλα για τη μέση,

massage points 2

Τεχνικές Προδιαγραφές και Χαρακτηριστικά

Reclining/extension protection Ναι
Πλήρες μασάζ πλάτης Ναι
Ηλεκτρικά ανακλινόμενη πλάτη Ναι
Υποπόδιο με δυνατότητα μασάζ Ηλεκτρικά εκτενόμενο
Αερόσακοι γλουτών Ναι. 8 αερόσακοι για τα πόδια και τους γλουτούς
Αερόσακοι για τις γάμπες 8 αερόσακοι για τις γάμπες και τα πέλματα
Κεφαλές μασάζ 2D
Αερόσακοι 28 αερόσακοι
Αντλίες αέρα 1
Βαλβίδες 7
Μασάζ Γλουτών Ναι
Θέση για χαλαρωτικό μασάζ Ναι
Μασάζ στις γάμπες Ναι
Ρεφλεξοθεραπεία Ναι
Μασάς στα πέλματα Ναι
Τηλεχειρηστήριο Ναι
Ταπετσαρια Οικολογικό, αντιβακτηριδιακό δερμα
Βάρος πολυθρόνας 97 kg
Τάση λειτουργίας 220 - 230V
Dimensions dimensions

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή την πολυθρόνα μασάζ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή την πολυθρόνα μασάζ

Αυτή η καρέκλα μασάζ έρχεται σε άλλα χρώματα. Εξαρτάται από το χώρο σας και τη διακόσμησή σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 5 διαθέσιμα χρώματα για την iRest A382: κρεμ, μπεζ, κόκκινο, γκρί, μάυρο και καφέ.