Πολυθρόνα Μασάζ iRest A385

(iRest A385 massage chair)

 

 • IRest A385
 • Full 1
 • Full 2
 • Full 3
 • Full 4
 • Full 5
 • Full 6
 • Full 7
 • Full 8
 • IRest A385
 • Full 1
 • Full 2
 • Full 3
 • Full 4
 • Full 5
 • Full 6
 • Full 7
 • Full 8


IRest A385 1

iRest A385 μοντέλο 2017

Η καρέκλα μασάζ iRest A385 είναι μία πολυθρόνα νέας γενιάς εξοπλισμένη με 4 εφυή χέρια μασάζ, αθόρυβο σύστημα κάθετου μασάζ που καλύπτει όλη την πλάτη. Η πολυθρόνα iRest A385 χρησημοποιεί το νέο σύστημα μασάζ με ράγα σχήματος "L" μήκους 135 εκατοστών προσφέροντας συνεχόμενο μασάζ.

Προτοποριακές αντλίες και βαλβίδες

Η πολυθρόνα μασάζ iRest A385 έρχεται με μία πρωτοποριακή λειτουργία των αντλιών και βαλβίδων αέρα. Η αντλία δουλεύει συνεχόμενα και σε συγχρονισμό ώστε να προσφέρει τη δύναμη για τους 28 αερόσακους. Τα μαξιλαράκια μασάζ προσφέρουν είτε χαλαρωτικό είτε έντονο μασάζ με ακρίβεια που σας αναζωογονεί.

Μηδενική απόσταση από τον τοίχο

Η πολυθρόνα είναι σχεδιασμένη για μικρούς χώρους και έτσι η πλάτη της απαιτεί μόνο 5 εκατοστά απόσταση από τον τοίχο κατα την διάρκεια της λειτουργίας της. Το κάθισμα γλυστράει προς τα μπρος χωρίς να ακουμπά τον τοίχο πίσω.
IRest A385 2

Αυτόματο σύστημα εντοπισμού των ώμων

Η νέα iRest A385 είναι εξοπλισμένη με αυτόματο σύστημα ανίχνευσης των ώμων. Αυτή η λειτουργία σαρώνει πριν από κάθε συνεδρία μασάζ και καθορίζει το ύψος και βάρος του χρήστη έτσι ώστε να προσαρμόσει την εμπειρία κατάλληλα. Τα μαξιλάρια μασάζ μπορούν να ρυθμιστούν και χειροκίνητα σε 3 θέσεις ανάλογα με το πλάτος των ώμων του χρήστη.
IRest A385 3

Εύκολη πρόσβαση σε κουμπιά ελέγχου: Ανάκλιση, εκκινηση, σταμάτημα, μηδενική βαρύτητα

Η νέα iRest Α385 επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στα πλήκτρα για την αναδίπλωση της πλάτης και των συστήματος μασάζ ποδιών. Δεν χρειάζεται να σταματήσει τον κύκλο του μασάζ για να αλλάξετε τη θέση μασάζ. Μπορείτε πάντα να σταματήσετε σε μια συγκεκριμένη θέση την καρέκλα για να ξεκουραστείτε ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση.
IRest A385 4

Μασάζ κάθετα στα χέρια και τους βραχίονες.

Η νέα irest A385 έχει βελτιώσεις στο μασάζ για τα χέρια. Τα μαξιλάρια μασάζ είναι τοποθετημένα με διαφορετικό τρόπο έτσι ώστε τοποθετώντας τα χέρια στους ειδικούς χώρους γίνεται πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά μασάζ στους βραχίονες. Βάλτε τα χέρια σας ανάμεσα από τα μαξιλάρια μασάζ που αγκαλιάζουν τους βραχίωνες και απολαυστε ένα μασάζ με πίεση αέρα.
IRest A385 5

3 Θέσεις της Zero Gravity Μασάζ

Η νέα A385 iRest σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την καρέκλα έως 3 θέσεις Zero Gravity, με τις οποίες θα επιτευχθεί μια κατάσταση έλλειψης βαρύτητας, στην οποίο θα είστε σε θέση να απολαύσετε τέλεια, απεριόριστη χαλάρωση. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία "μηδενική βαρύτητα", η γωνία ανύψωσης ανάμεσα στο σώμα και τα πόδια είναι περίπου 118 μοίρες. Τα μηροί και οι γάμπες είναι σε υψηλότερη θέση από την καρδιά. Η βαρύτητα (βάρος) του κάθε μέρος του σώματος θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την καρέκλα μασάζ, έτσι ώστε η πίεση στο σώμα, θα πρέπει να διαλυθεί πλήρως.
IRest A385 6

Λειτουργία ήχου - ενσωματωμένο σύστημα bluetooth

Τώρα έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας για να παίξετε μουσική. Συνδέστε την πολυθρόνα με το τηλέφωνό, τάμπλετ ή το λάπτοπ σας μέσω bluetooth. Η πολυθρόνα είναι εξοπλισμένη με ηχεία στο ύψος του κεφαλιού έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική απ'ευθείας από τη συσκευή σας.


Σημαντικές λειτουργίες

 

 • Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy

  Ρεφλεξοθεραπεία / Reflexotherapy
  Το υποπόδιο εκτείνεται έλευθερα προκειμένου να προσαρμοστεί σε κάθε ύψος.
 • Υποπόδιο / Legrest

  Υποπόδιο / Legrest
  Το υποπόδιο είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους μασάζ και αερόσακους, συν 8 φυσικούς μαγνήτες.
 • Σύστημα μασάζ σε σχήμα "L" / L-shaped massage system

  Σύστημα μασάζ σε σχήμα
  Η καρέκλα μασάζ χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία που βασίζεται σε μία σχήματος L κυρτή ράγα, η οποία είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας σε συνδυασμό με πιο σύγχρονες γνώσεις σε αυτό τον τομέα. Το εύρος του μασάζ είναι 135 cm, το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα προσωπικό μασάζ από το κεφάλι σας μέχρι σχεδόν κάτω στα γόνατά σας.
 • Guasha μασάζ στα πέλματα / Guasha foot massage

  Guasha μασάζ στα πέλματα / Guasha foot massage
  Προσομοιώνει την ανθρώπινη επαφή και περιέχει μια προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρου, παρέχοντας ένα μασάζ γκουάσα παρόμοιο με αυτό που προσφέρεται από έναν επαγγελματία θεραπευτή μασάζ. Με μια σειρά 3 εκατοστά και εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στο πέλμα του ποδιού σας, το μασάζ που παρέχεται μπορεί να είναι ελαφρύ και σταθερό, αλλά μπορεί επίσης είναι ισχυρό, ανάλογα με το πώς θέλετε να το ορίσετε από τις ρυθμίσεις του τηλεχειριστηρίου.
 • Μασάζ στα κάτω άκρα με αερόσακους / Airbag leg massage

  Μασάζ στα κάτω άκρα με αερόσακους / Airbag leg massage
  Διαφορετικού μεγέθους αερόσακοι τυλίγουν πλήρως γύρω από τη γάμπα σας, τον αστράγαλο και το πόδι, προσφέροντας σας μια τριπλή εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εφαρμόστε αυτήν την μέθοδο, με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε, διαδοχικά, τη συμπίεση της πίεσης του αέρα, λειτουργία παύσης, και εκκένωσης, με σκοπό την τόνωση των Xuanzhong και TaiXi βελονιστικών σημείων, το οποίο θα σας φέρει τέλεια άνεση και αρμονία.
 • Θεραπεία με μαγνήτες / Magnetic therapy

  Θεραπεία με μαγνήτες / Magnetic therapy
  Η θεραπεία μαγνητών επιτυγχάνεται χάρη στους 8 με ακρίβεια τοποθετημένους 300 cc μόνιμους μαγνήτες που μπορούν να βελτιώσουν το χαμηλό επίπεδο του μαγνητίτη στο σώμα, διεγείροντας των βελονιστικά σημεία Chengshang και Zhonmai στη γάμπα.
 • Έυρος Μασάζ πλάτης / Back massage range

  Έυρος Μασάζ πλάτης / Back massage range
  Τα ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν να προκαλέσουν αυτόματα τη συγκεκριμένη καμπύλη της ανθρώπινης πλάτης, με ένα πλάτος μεταξύ 21 cm και πίσω εύρος των 135 cm, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την πλάτη.
 • Ρυθμιζόμενο εύρος πλάτης / Adjustable back range

  Ρυθμιζόμενο εύρος πλάτης / Adjustable back range
  Η καμπύλη σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δομών μασάζ και τις αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά ακριβές μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί από 6 έως 21 cm, με τρεις επιλογές πλάτους.
 • Μασάζ στα χέρια με αερόσακους / Airbag arm massage

  Μασάζ στα χέρια με αερόσακους / Airbag arm massage
  Εξοπλισμένο με 12 αερόσακους που ακολουθούν τις καμπύλες του ανθρώπινου άνω βραχίονα, παρέχει ένα μασάζ που περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα χέρια σας. Δρα στα σημεία Yangchi και Quchi. Η ισορροπημένη 3D έλξη η οποία προέρχεται από τον αέρα όταν γεμίζουν οι αερόσακοι θα ενδυναμώσει τα χέρια και τις παλάμες σας.
 • Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fibers

  Υπέρυθρη θέρμανση με ανθρακονήματα / Infrared heating with carbon fibers
  Η λειτουργία θέρμανσης πλάτης (40-50ºC) εξαλείφει κάθε κρύα αίσθηση και οσφυαλγία. Το μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, η οποία επιτρέπει στην ενέργεια να απορροφηθεί από τα ανθρώπινα κύτταρα, ενεργοποιώντας τα και διεγείροντας το μεταβολισμό.
 • Δύο προγράμματα μνήμης / 2 memory modes

  Αυτές οι δύο λειτουργίες θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Οποιοσδήποτε συνδυασμός των μεθόδων μασάζ και των λειτουργίών που εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να επιλέξει αποθηκεύονται με τα κατάλληλα προγράμματα μνήμης M1 / M2. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, αφού ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο, η αυτόματη λειτουργία μνήμης μπαίνει σε δράση.
 • Λειτουργία με χρονοδιακόπτη / timer function

  Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να θέσετε εσείς το χρόνο που θα διαρκέσει το μασάζ σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να απολάυσετε έτσι ένα συνεχές μασάζ.


iRest Τεχνολογία μασάζ

iRest Τεχνολογία μασάζ

Λόγω της καινοτόμου λειτουργίας τους, οι αντλίες αέρα μπορούν να λειτουργπύν σε συγχρονισμό ή συνεχώς, με σκοπό να παρέχει την κινητήρια δύναμη που απαιτείται για τα αερόσακους. Τόσο το μασάζ χαλάρωσης και την ισχυρή πίεση των αερόσακων είναι ακριβείς και μοναδικό, το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Οι σπόνδυλοι είναι συνήθως η αιτία για τον πόνο στις περιοχές της μέσης και πλάτης, καθώς και για την δυσκαμψία του αυχένα. Οι καρέκλες μασάζ iRest εφαρμόζουν ένα τελευταίας τεχνολογιάς με λειτουργία ανίχνευσης 3D, το οποίο μπορεί να εντοπίσει τα σημεία μασάζ ανάλογα με το ύψος σας. Από το σημείο Fengchi στο λαιμό σας στο σημείο Yongquan με αποκλειστική σας, η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει 500 σημεία σε ολόκληρο το σώμα, παρέχοντας σας με μια επαγγελματική, άνετη και αναζωογονητική φυσιοθεραπεία η οποία λύνει τα προβλήματα που συνδέονται με την κακή υγεία. Τα προϊόντα για την υγεία iRest κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές αποκαλύπτεται ως αποτέλεσμα ιατρικής δοκιμής.


Ευφυή Μηχανικά Χέρια

Ευφυή Μηχανικά Χέρια

Ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ συλλέγουν συνεχώς δεδομένα σχετικά με την καμπύλη της πλάτης, μιμούμενοι τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ, για να σας προσφέρουμε ένα στερεοφωνικό, πολυδιάστατo μασάζ. Τα ευφυή χέρια μασάζ μιμούνται τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ, για να εκτελέσετε τις παρακάτω τύπους μασάζ: ζύμωμα, συμπίεση, χτύπημα, την πίεση, σπρώξιμο, πιάσιμο, αιώρηση και συστροφή.
Ανακούφιση Σώματος

Ανακούφιση Σώματος

Το τέντωμα των χεριών σας, της πλάτης και των ποδιών συνιστάται για την τόνωση και της αναγέννησης οστών, για την ανακούφιση της μυϊκής ένταση και δυσκαμψία των αρθρώσεων. Αυτό το τέντωμα επιτυγχάνεται με τα μαξιλάρια μασάζ για τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια.

Η πολυθρόνα μασάζ iRest A382 έχει σχεδιαστεί για διάφορους χρήστες, έχει καινοτόμα αυτόματα προγράμματα μασάζ που σας προσφέρουν ένα ατομικό μασάζ που θα ικανοποιήσει τις ποικίλες προσδοκίες σας.
Ελεύθερα ρυθμιζόμενο υποπόδιο και στήριξη για τις γάμπες

Ελεύθερα ρυθμιζόμενο υποπόδιο και στήριξη για τις γάμπες

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, το υποπόδιο μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, έως και 15 cm, το οποίο εξασφαλίζει ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το ύψος του κάθε χρήστη.


Εργαζόμενους

Μειώνει τον πόνο μυών, στην περίπτωση των ανθρώπων που εκτελούν σωματική εργασία στο χώρο εργασίας

Υπάλληλοι γραφείου

Θεραπεία του λαιμού και των ώμων για τα άτομα που περνούν πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή.

Φοιτητές

Χαλάρωσηγια τους φοιτητές κατά τη διάρκεια αγχωτικών περιόδων τους και κατά τη διάρκεια των περιόδωνεξετάσεις τους.

Δραστήρια άτομα

Μειώνει την κόπωσηγια τα άτομα που είναι πολύ ενεργά κατά τη διάρκειατης ημέρας.

Αθλητές

Χαλάρωση για τους αθλητέςκαι θεραπεία για μυϊκούς πόνουςτους.

Ηλικιωμένοι

Άνεση για τους ηλικιωμένους.

Κυρίες

Φυσιοθεραπεία για τη στάση των ατόμων που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους.

Νοικοκυρές

Πλάτης και της μέσης θεραπεία γιανοικοκυρές.


Φυσικοθεραπεία 12 Σημείων

Φυσικοθεραπεία 12 Σημείων

Fengchi Point - Ηρεμεί το συκώτι και διασκορπίζει τον άνεμο, έχει μια επίδραση αποτοξίνωσης συνιστάται για πονοκεφάλους και πονόδοντους.

TIAN LIAO Point - Διασπείρεται άνεμο και την υγρασία. Καθαρίζει τους μεσημβρινούς και καταπραΰνει τον πόνο? Βοηθά αυχενικούς σπονδύλους, δυσκαμψία του αυχένα προβλήματα, κ.λπ.

Bingfeng Point - Διασπείρεται του ανέμου και την υγρασία? βελτιώνει το βήχα, απόχρεμψη μειώνοντας συνιστάται για ωμοβραχιόνια περιαρθρίτιδα, βρογχίτιδα, κ.λπ.

XINSHU Point - Απαλύνει το στήθος πνιγηρότητα, ρυθμίζει το Qi, ενεργοποιώντας εξασφαλίσεις, ηρεμεί τα νεύρα και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

Ganshu Point - Καταπραΰνει το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης, ρυθμίζει το Qi και ενισχύει την όραση, βελτιώνει πολλές συνθήκες ήπατος.

SHENGSHU Point - Ενισχύει τα νεφρά και υποστηρίζει το Γιανγκ, ενισχύει τη μέση και έχει μια ισχυρή επίδραση συγκρατούν το νερό? βελτιώνει πολλές συνθήκες των νεφρών.

Neiguan σημείο (υψίστης σημασίας για μια υγιή καρδιά) - Ηρεμεί το μυαλό, ρυθμίζει το Qi και καταπραΰνει τον πόνο, βοηθά την καρδιά και βελτιώνει πολλές καρδιακές παθήσεις.

HAND Şanlı Point - Καθαρίζει την καρδιά και βελτιώνει την όραση, ρυθμίζει το γαστρεντερικό σύστημα κατάλληλα για τη μέση,


 Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Πτερύγιο Προστασίας

Ναι

Μασάζ σε όλη την πλάτη

Ναι

Ηλεκτρική ανάκλιση

Ναι

Υποστήριξη με μασάζ ποδιών

Ηλεκτρική αναδίπλωση

Μασάζ σε γλουτούς

Ναι. 8 μαξιλάρια για τα πόδια και τους γλουτούς.

Αερόσακοι στα πόδια

8 αερόσακοι για τις κνήμες και τα πόδια.

Μασάζ με κυλίνδρους

2D

Αερόσακοι

28 αερόσακοι συνολικά.

Αντλίες αέρα

1

Βαλβίδες

7

Μασάζ στους γλουτούς

ναι

Θέση μασάζ και χαλάρωση

ναι

Μασάζ στις γάμπες

ναι

Ρεφλεξολογία

ναι

Μασάζ ποδιών

ναι

Τηλεχειριστήριο

ναι

Ταπετσαρία

Οργανικό δέρμα, αντιβακτηριακό.

Βάρος καρέκλας (kg)

97 kg

Τάση λειτουργίας

220V - 230V
Διαστάσεις

Διαστάσεις


Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή την πολυθρόνα μασάζ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα για αυτή την πολυθρόνα μασάζ

Αυτή η καρέκλα μασάζ έρχεται σε άλλα χρώματα. Εξαρτάται από το χώρο σας και τη διακόσμησή σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 5 διαθέσιμα χρώματα για την iRest A382: κρεμ, μπεζ, κόκκινο, γκρί, μάυρο και καφέ.

 

 

 

 

 

iRest A385 massage chair
€1,950.00