K400L 3D Πολυθρόνα μασάζ


KM400L 3D, Ρομποτική πολυθρόνα μασάζ με zero gravity, θέρμανση ποδιών, μουσική από bluetooth, θύρα USB.

KM400 L massage chair

Μια καρέκλα μασάζ όπως τα χέρια ενός μασέρ-θεραπευτή

Η KM400L είναι μια νέας γενιάς καρέκλα μασάζ εξοπλισμένη με τέσσερα έξυπνα χέρια μασάζ, αθόρυβα και κινούμενα κάθετα για ένα πλήρες μασάζ πλάτης. Η KM400L χρησιμοποιεί το νέο σύστημα μασάζ "L" 135 εκατοστών, κάνοντάς την, τη καρέκλα μασάζ με το μεγαλύτερο ευρος μασάζ.

Πλήρες μασάζ πίεσης αέρα (ώμοι, πλάτη, γλουτοί, χέρια, πόδια).

Η KM400L διαθέτει μια καινοτόμο λειτουργία αντλίας αέρα και βαλβίδας. Η αντλία μπορεί να συγχρονιστεί συνεχώς για να παράσχει την απαραίτητη κινητήρια δύναμη για τους 28 αερόσακους. Τόσο το χαλαρωτικό μασάζ όσο και η ισχυρή πίεση μαξιλαριού αέρα είναι ακριβή και μοναδικά, γεγονός που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα αναζωογονητικό μασάζ.
KM400 L massage chair

εξοπλισμένη με σύστημα θέρμανσης για την πλάτη και τα πόδια.

Ο μηχανισμός θέρμανσης υπογραμμίζει την αποτελεσματικότητα του μασάζ, απομακρύνοντας το κρύο του χειμώνα ή τα κλιματιζόμενα δωμάτια του καλοκαιριού. Με αυτό το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης, η καρέκλα μασάζ KM400L γίνεται μία από τις πιο ολοκληρωμένες καρέκλες μασάζ στην αγορά. Η λειτουργία οπίσθιας θέρμανσης χρησιμοποιεί ίνες άνθρακα ως πηγή υπέρυθρης θέρμανσης.
KM400 L massage chair
KM400 L massage chair

Η πολυθρόνα καταλαμβάνει ένα μικρό χώρο. Μην ανησυχείτε για το διάστημα.

Η πολυθρόνα είναι σχεδιασμένη για μικρούς χώρους, οπότε απαιτείται απόσταση 5 εκατοστών από το οπίσθιο τοίχωμα όταν η καρέκλα μασάζ βρίσκεται στον κύκλο λειτουργίας. Το κάθισμα της καρέκλας θα γλιστρήσει προς τα εμπρός χωρίς να αγγίξει τον πίσω τοίχο.

Ωραία εμφάνιση. Λειτουργικός σχεδιασμός.

Το δυναμικό σχήμα αυτής της καρέκλας μασάζ έχει αντιμετωπιστεί με ακρίβεια από την ανάγκη των χρηστών να εξοικονομήσουν χώρο στο σπίτι. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για το σπίτι, το διαμέρισμα, το γραφείο ακόμη και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Η πολυθρόνα σαρώνει και ρυθμίζεται έξυπνα

Η νέα KM400L έρχεται με αυτόματο σύστημα εντοπισμού των ώμων. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει μια προκαταρκτική σάρωση κάθε συνεδρίας μασάζ για να ανιχνεύσει το ύψος και το βάρος του χρήστη έτσι ώστε η περίοδος μασάζ να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη.

Σύστημα 3D κυλίνδρων

Η νέα καρέκλα μασάζ KM400 είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από ήσυχα, ευφυή 3D μηχανικά χέρια που θα κινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω, τα οποία εκτείνονται πέρα δώθε και πλευρικές κινήσεις. Αυτά τα μηχανικά χέρια βοηθούν στην ανίχνευση παραμέτρων κάθε χρήστη: βάρος και ύψος.
KM400 L massage chair

Άνεση κατά τη χρήση: επιστροφή, έναρξη / διακοπή, αυτόματο μασάζ, θύρα USB.

Η νέα KM400L επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση στα κουμπιά μασάζ πλάτης και πλάτης. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε κατά τη διάρκεια του κύκλου μασάζ για να αλλάξετε τη θέση μασάζ. Κάθε φορά που μπορείτε να σταματήσετε την καρέκλα σε μια ορισμένη θέση για να ξεκουραστείτε ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Smartphone.

Το KM400L διαθέτει θύρα USB για την τροφοδοσία ενός smartphone ή άλλης συσκευής.
KM400 L massage chair

Η πολυθρόνα μετρά καλά τα χέρια. Περισσότερα μαξιλάρια αέρα.

Η KM400L έχει βελτιώσεις για το μασάζ βραχίονα. Τα μαξιλάρια μασάζ τοποθετούνται διαφορετικά έτσι ώστε η τοποθέτηση των βραχιόνων στους ειδικούς χώρους γίνεται πιο βολική και το μασάζ είναι πιο αποτελεσματικό για τους πήχεις.

Παρέχει 4 περιοχές μαξιλαριού για κάθε βραχίονα.

Σε σύγκριση με άλλες καρέκλες μασάζ σε αυτό το μοντέλο θα βρείτε πολλά μαξιλάρια για το μασάζ των χεριών. Απολαύστε μασάζ με μαξιλάρια και πίεση αέρα.
KM400 L massage chair

Λειτουργία αρνητικών ιόντων οξυγόνου

Λειτουργία αρνητικών ιόντων οξυγόνου - Ελέγξτε το κουμπί στον αριστερό βραχίονα, εν μέρει προς τα πάνω. Ο καινοτόμος σχεδιασμός με αρνητικό οξυγόνο στο προσκέφαλο, μπορεί να εκπέμπει αρνητικό οξυγόνο σε συνεχή ροή. Έλεγχος από το εθνικό κέντρο ελέγχου ποιότητας για βιομηχανικές ηλεκτρικές συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας, τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου έχουν συγκέντρωση μέχρι 240.000 / cm3, παρόμοια με ένα δάσος ή καταρράκτη, και συμβάλλουν στην αυθόρμητη ανάρωση του ανθρώπινου σώματος.
KM400 L massage chair
KM400 L massage chair

Η καρέκλα έχει κλίση στο μέγιστο και σας χαρίζει χαλάρωση

H KM400L σας επιτρέπει να διπλώνετε σε 3 θέσεις μηδενικής βαρύτητας. Η θέση αυτή θα σας φέρει σε μια κατάσταση ερμητικότητας, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια τέλεια χαλάρωση χωρίς περιορισμούς.

Θέσεις μηδενικής βαρύτητας

Κατά την εκκίνηση της λειτουργίας "μηδενικής βαρύτητας", η γωνία ανύψωσης μεταξύ του σώματος και του ποδιού είναι περίπου 118 μοίρες. Οι μηροί και τα πόδια είναι τοποθετημένοι ψηλότερα από την καρδιά. Η Βαρύτητα (βάρος) κάθε μέρους του σώματος θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω από την καρέκλα μασάζ, έτσι ώστε η πίεση στο σώμα να εξαλειφθεί πλήρως.

Σύστημα ήχου. Ενσωματωμένα ηχεία. Δεν χρειάζεται καλωδίωση μέσα στο σπίτι

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet για να παίξετε μουσική από τα ενσωματωμένα ηχεία.
KM400 L massage chair

Σημαντικά χαρακτηριστικά

Ρεφλεξολογία. Μασάζ που εντυπωσιάζει.

Ρεφλεξολογία μασάζ εκτελείται από μία πλάκα εφοδιασμένη με κυλίνδρους και υποστήριξη για το πόδι που εκτείνεται απείρως για να ταιριάζουν σε διαφορετικά ύψη.
KM400 L massage chair

Μασάζ ποδιών

Το υποπόδιο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια αέρα για μασάζ πίεσης και 8 φυσικούς μαγνήτες.
KM400 L massage chair

Μασάζ από το λαιμό στα πόδια

Η πολυθρόνα επωφελείται από μια ειδική τεχνολογία που περιλαμβάνει μια καμπύλη τροχιά σε σχήμα «L», το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας μελέτης σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το μασάζ είναι 135 εκατοστά, επιτρέποντάς σας να έχετε ένα προσωπικό μασάζ από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, κοντά στα γόνατά σας.
KM400 L massage chair

Μασάζ ποδιών. Ευχάριστο μασάζ από όλους εκείνους που το δοκίμασαν.

Μιμείται την αφή ενός ανθρώπινου χεριού και έχει προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρων δίνοντάς σας ένα μασάζ Guasha σαν να εκτελέστηκε από έναν επαγγελματία μασέρ. Με ακτίνα 3 εκατοστών και εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στη σόλα, το μασάζ μπορεί να είναι λεπτό και σταθερό, αλλά μπορεί να είναι ακόμα πιο δυνατό, ανάλογα με το πώς το έχετε ρυθμίσει στο τηλεχειριστήριο.
KM400 L massage chair

Μασάζ ποδιών με μαξιλάρια αέρα

Οι αερόσακοι διαφόρων μορφών περιβάλλουν εντελώς τον αστράγαλο, τον αστράγαλο και το πόδι για να σας δώσουν μια αξέχαστη τριπλή εμπειρία. Εφαρμόστε τη μέθοδο ενεργοποίησης, με τη σειρά της, των λειτουργιών συμπίεσης, παύσης και εκκένωσης της πίεσης αέρα για να τονώσετε τα σημεία βελονισμού Xuanzhong και Taixi, τα οποία θα σας προσφέρουν τέλεια άνεση και αρμονία.
KM400 L massage chair

Μαγνητική θεραπεία

Η μαγνητική θεραπεία με τη βοήθεια 8 μόνιμων μαγνητών 300 cc, τοποθετημένων με ακρίβεια, μπορεί να βελτιώσει το χαμηλό επίπεδο μαγνητίτη στο ανθρώπινο σώμα με την τόνωση του Chengshang και του Zhonmai στο λαιμό.
KM400 L massage chair

Μασάζ κεφαλής-κεφαλιού

Τα ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ μπορούν να κινηθούν προς τα πάνω και προς τα κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση. Μπορούν να προκαλέσουν αυτομάτως καμπυλότητα συγκεκριμένη στην πλάτη του ανθρώπου, με εύρος πλάτους έως 21 cm, με κατακόρυφη διαδρομή 135 cm, που καλύπτει εξ ολοκλήρου την πλάτη.
KM400 L massage chair

Η πολυθρόνα αναγνωρίζει την πλάτη σας

Η ράγα μασάζ σχήματος S που υποστηρίζει το σώμα περιλαμβάνει συνδυασμό δομών μασάζ για το σώμα. Χρησιμοποιόντας αρχές της ανθρώπινης μηχανικής έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα υψηλής ακρίβειας μασάζ πλάτης. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 6 και 21 cm, με τρεις επιλογές.
KM400 L massage chair

Μασάζ για τα χέρια, με μαξιλάρια αέρα

Παρέχεται με 12 μαξιλάρια αέρα που σέβονται την καμπυλότητα των ανθρώπινων βραχιόνων. προσφέρει ένα μασάζ που περιλαμβάνει τα χέρια πλήρως, ενεργώντας στα σημεία Yangchi και Quchi. Η ισορροπημένη τρισδιάστατη έλξη που έχει τα μαξιλάρια γεμάτα με αέρα θα χαλαρώσει και θα αναζωογονήσει τα χέρια και τις παλάμες σας.
KM400 L massage chair

Υπέρυθρη θέρμανση - τέλεια το χειμώνα

Η λειτουργία της θέρμανσης πλάτης στους 40 ° -50 ° C εξαλείφει την αίσθηση του κρύου και του πόνου στην πλάτη. Το μήκος κύματος των υπέρυθρων ακτίνων συμπίπτει με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, επιτρέποντας την απορρόφηση ενέργειας από τα ανθρώπινα κύτταρα, την ενεργοποίηση των κυττάρων και την τόνωση του μεταβολισμού.
KM400 L massage chair

2 λειτουργίες μνήμης

Αυτές οι δύο λειτουργίες θα ικανοποιούν τις οικογενειακές απαιτήσεις σας. Οποιοσδήποτε συνδυασμός μεθόδων μασάζ και λειτουργιών που εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να αποθηκευτεί με τα κατάλληλα προγράμματα μνήμης M1 / M2. Απλά πατήστε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα αφού ακούσετε έναν συγκεκριμένο ήχο και η λειτουργία αυτόματης μνήμης ενεργοποιείται.

Επιλέξτε χρόνο μασάζ

Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια του μασάζ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με αυτή τη λειτουργία, η οποία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα συνεχές μασάζ.

Έχετε αυχενικό ή οσφυϊκό πόνο;

Η καινοτόμος λειτουργία των αντλιών αέρα μπορεί να λειτουργεί συγχρόνως και συνεχώς για να παρέχει την απαιτούμενη κινητήρια δύναμη για τα μαξιλάρια αέρα. Τόσο το χαλαρωτικό μασάζ όσο και η πίεση μαξιλαριού αέρα είναι ακριβή και μοναδικά, γεγονός που σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Η πολυθρόνα γνωρίζει και λειτουργεί!

Οι σπόνδυλοι συνήθως προκαλούν πόνο στη μέση και στην πλάτη και προκαλούν το torticollis. Οι καρέκλες μασάζ εφαρμόζουν μια τεχνολογία με μια λειτουργία ανίχνευσης που μπορεί να αναγνωρίσει σημεία μασάζ ανάλογα με το ύψος σας. Από το κεφάλι προς τα πίσω, αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνει 500 σημεία σε όλο το σώμα, παρέχοντας σας μια άνετη φυσική θεραπεία, επιλύοντας χαμηλά προβλήματα υγείας, αναζωογονώντας σας.
KM400 L massage chair

Αυτόματα προγράμματα μασάζ

Βελτίωση του πόνου

Ένα 15-λεπτό αυτόματο πρόγραμμα μασάζ που μπορεί να εστιάσει στην κόπωση σας, δίνοντάς σας μια πλήρη υπηρεσία υγείας σώματος.

Πρόγραμμα μνήμης - αθλητές

Η προηγμένη δύναμη ακριβείας που προσφέρει το σύστημα κυλίνδρων σε συνδυασμό με ένα άνετο shiatsu-αέρα-shiatsu οδηγεί την κόπωση που συσσωρεύεται μετά την άσκηση, δίνοντάς σας ένα υγιές σώμα.

Πίσω και μέση - σπίτι

Μασάζ για την έκταση της πλάτης και της μέσης, ενεργώντας ενεργά στους συνδέσμους στην οσφυϊκή και θωρακική περιοχή, χαλαρώνει τους άκαμπτους μύες.

ηλικιωμένοι

Πλήρης μασάζ πίεση από το λαιμό μέχρι τα πόδια, τα χέρια με τα δάχτυλά σας θα σας δώσει ασύγκριτη εμπειρία ένα πλήρες μασάζ σώματος.

χρήστες υπολογιστών

Το αυτόματα άνετο μασάζ για το λαιμό και τους ώμους σας βοηθά να αισθάνεστε καλά κατά τη διάρκεια του μασάζ, εξαλείφοντας εύκολα τον πόνο στην περιοχή του αυχενικού σπονδύλου.

Λάτρεις της ομορφιάς

Σχεδιασμένο για να ανακουφίσει τον πόνο και τη δυσκαμψία των μυών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τάνυση των μυών της πλάτης, τη χαλάρωση των μυών και την εξάλειψη της κόπωσης.

KM400L - μια πολυθρόνα σαν τα χέρια ενός θεραπευτή

Τα ευφυή μηχανικά χέρια μασάζ συλλέγουν συνεχόμενα δεδομένα στην πίσω καμπύλη, μιμούμενα τις τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες μασέρ, για να σας δώσουν μια στερεοφωνική, πολυδιάστατη εμφάνιση. Τα έξυπνα χέρια μασάζ μιμούνται τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες μασέρ για την εκτέλεση των ακόλουθων τύπων μασάζ: ζύμωμα, σφίξιμο, κουνώντας, πιέζοντας, πιέζοντας, λαβώντας, κουνήμα και στρίψημο.
KM400 L massage chair
KM400 L massage chair

Έχετε μυϊκούς πόνους; Η πολυθρόνα αντιμετωπίζει τις συσπάσεις

Το τέντωμα των χεριών, της πλάτης και των ποδιών συνιστάται να ενεργοποιήσει την αναγέννηση των οστών για την εξάλειψη της έντασης και των συστολών των μυών. Αυτό το τέντωμα γίνεται με μαξιλάρια μασάζ στους ώμους, τους βραχίονες και τα πόδια. Η καρέκλα μασάζ KM400L είναι σχεδιασμένη για διαφορετικούς χρήστες, με καινοτόμα, καινοτόμα προγράμματα μασάζ που σας προσφέρουν ένα μεμονωμένο μασάζ που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προσδοκίες.
KM400 L massage chair

Λειτουργία θερμότητας στα πόδια

Το σύστημα θέρμανσης μαζί με μαξιλάρια αέρα στο επίπεδο του κατώτερου συστήματος μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα πέλματα και τα πόδια.

Λειτουργία επέκτασης στις γάμπες

Ανάλογα με το ύψος του χρήστη, η υποδοχή της γάμπας μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα, με μέγιστο μήκος επέκτασης 15 cm, παρέχοντας έτσι ένα πλήρες μασάζ σώματος, ανάλογα με το μέγεθος κάθε χρήστη.

Ο κυκλικός χρωματικός φωτισμός με LED

Η KM400L έρχεται με φώτα LED για να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη διάταξη. Οι λυχνίες LED με κρύο τόνο τοποθετούνται στις πολυθρόνες, ορατές μόνο όταν η καρέκλα βρίσκεται στον κύκλο μασάζ. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, το φως LED θα προβάλει ένα δροσερό, μπλε φως στους τοίχους, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.
KM400 L massage chair