rokol rk 1901

Comtek Rokol RK 1901 και ρολά μασάζ σε "L"

Σύμφωνα με τις εργονομικές έννοιες, η πολυθρόνα μασάζ RK-1901 ενώνει τα υποβραχιόνια και την πλάτη σε μία μονάδα για να σας προσφέρει ένα πλήρες μασάζ σώματος. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός πιο ευαίσθητου μασάζ.

Μασάζ για τα χέρια και τα πόδια με πίεση αέρα.

Η καρέκλα μασάζ Rokol RK-1901 χρησιμοποιεί υποβραχιόνια τύπου space-type, ενσωματωμένα μαξιλάρια αέρα και κοκκώδη επιφάνεια ώστε οι βραχίονες να είναι άνετοι, ανεξάρτητα από τη γωνία της πολυθρόνας. Χάρη στον συνδυασμό του μασάζ αέρα καθίσματος, ορισμένων περιοχών ποδιών και μηδενικής βαρύτητας, το σώμα σας θα απολαύσει μια αίσθηση άνεσης.

Massage chair Comtek RK 1901
 

Rokol παρουσίαση βίντεο

Στην ταινία, μπορείτε να βρείτε σημαντικές ακολουθίες που περιγράφουν πώς λειτουργεί μια καρέκλα μασάζ Rokol. Από τα flip-flops, τους κυλίνδρους και τα μαξιλαράκια αέρα, όλες τις πληροφορίες που βρίσκετε στην ταινία.

»Ανοίξτε αυτό το βίντεο απευθείας στο Youtube

Massage chair Comtek RK 1901

Ρυθμίσεις για το σύστημα μασάζ ποδιών.

Ανεξάρτητος σχεδιασμός του υποδήματος για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες μασάζ: Το υποπόδιο RK-1901 έχει σχεδιαστεί για να ελέγχεται ανεξάρτητα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ένταση που σας ταιριάζει, δίνοντάς σας ένα προσαρμοσμένο μασάζ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Στρίψτε στους πρόποδες του ποδιού

Με βάση τους κυλίνδρους των τακτικών καναπέδων μασάζ και την τεχνική "γρήγορης αντιστροφής", η πολυθρόνα RK-1901 έχει καινοτομήσει την τεχνική του μασάζ στο πόδι του ποδιού με το ζύμωμα και την περιστροφή, εκτελώντας τη λειτουργία ρεφλεξολογίας.

Comtek RK 1901

Υλικό συμβατό με την ανθρώπινη επιδερμίδα

Η πολυθρόνα Comtek RK-1901 χρησιμοποιεί δέρμα επιβραδυντικό φλόγας που μπορεί να καθαριστεί για να σας προσφέρει την εμπειρία ενός υγιεινού και άνετου μασάζ.

Aθόρυβο

Οι καρέκλες μασάζ Comtek χρησιμοποιούν κινητήρες ασφαλούς, χαμηλού θορύβου και μεγάλης διάρκειας ζωής. Το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 50 dB κατά τη λειτουργία (δηλαδή κάτω από το εθνικό πρότυπο, το οποίο είναι 60 ντεσιμπέλ). Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε μασάζ ενώ μιλάτε ή παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές.

Φιλική προς το περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Η πολυθρόνα Comtek 1901 έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η παραγωγική ικανότητα της πολυθρόνας είναι 240W, ενώ η κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής (standby) είναι μόλις 1W, ανταποκρινόμενη στα ευρωπαϊκά πρότυπα ECO. Η εσωτερική δομή έχει σχεδιασμό σταθερής πίεσης, κινητήρα, βαλβίδες και αντλία αέρα χρησιμοποιώντας τάση ασφαλείας 24V.

Comtek RK 1901

Μασάζ σύμφωνα με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής

Ο αρμονικός συντονισμός των μεσημβρινών, όπως αναφέρεται στην "Huang Di Medical Theory of Therapy", είναι το κύριο κριτήριο στις ιατρικές θεραπείες. Από αυτή την άποψη, οι θεμελιώδεις καινοτομίες της καρέκλας μασάζ COMTEK RK-1901 βασίζονται στις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, όπως η αρχή των 12 μεσημβρινών και το μασάζ συγκεκριμένων σημείων μεσημβρινών και βελονισμού, για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την ενεργοποίηση των λειτουργιών του σώματος , με στόχο την επίτευξη αρμονίας μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ.

Comtek RK 1901
 
Η Rokol RK-1901 είναι εξοπλισμένη με μια ράγα μασάζ που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μασάζ πλάτης

Ο μηχανισμός προσφέρει ένα βαθύ μασάζ, ανάλογα με τις αλλαγές στη γραμμή σώματος σχήματος S. Οι μηχανικοί βραχίονες είναι ικανοί για πολύ αυχενικό και οσφυϊκό μασάζ. Η σιδηροτροχιά ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο σώμα, παρέχοντας ένα ακριβές μασάζ, διεγείροντας τα σημεία βελονισμού της πλάτης, εξαλείφοντας την κούραση και δίνοντάς σας ένα καλό φυσικό σχήμα.

Μαξιλάρια αέρα

Foot massage

Rokol RK-1901

Massage for the waist

Rokol RK-1901

Foot massage

Rokol RK-1901

Massage for arms

Rokol RK-1901

Types of massage

Μασάζ με τέντωμα

Είναι το σωστό μασάζ μετά από εργασία ή δείπνο και μπορεί να εξαλείψει γρήγορα την κούραση που συσσωρεύεται όλη την ημέρα, παρέχοντας μια γρήγορη ώθηση.

Μασάζ χαλάρωσης

Είναι κατάλληλο για χαλάρωση το πρωί ή το απόγευμα. Είναι ένα βαθύ μασάζ μυϊκών ιστών, το οποίο θα συμβάλει στην αύξηση της ζωτικότητας των μυών, επιτυγχάνοντας έτσι ένα βέλτιστο αποτέλεσμα χαλάρωσης.

Εξαλείψτε την κόπωση

Πρόκειται για ένα μασάζ που συνιστάται για άτομα που περνούν πολύ χρόνο στο γραφείο, στην καρέκλα και στους ανθρώπους που κουράζονται γρήγορα. Αυτό το μασάζ εκτείνεται στο σώμα και βοηθά να το αναβιώσει.

Βελτίωση του πόνου

Συνιστάται για την απομάκρυνση του πόνου στην πλάτη, τη μέση και το λαιμό. Είναι δυνατό να εκτελέσετε ένα ειδικό μασάζ διαφορετικών τμημάτων του σώματος για να εξαλείψετε αποτελεσματικά τον πόνο.

Settings

Γενικό αυτόματο μασάζ

Για να καλύψουμε μια πληθώρα απαιτήσεων, προσφέρουμε 10 προγράμματα αυτόματου μασάζ που σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες της τέχνης του μασάζ, όπως: γρήγορη εμπειρία, κινεζικό ιατρικό μασάζ, τέντωμα κνήμης και συγχρονισμό μουσικής.

Αυτόματο μασάζ περιοχής

Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιλέξει την περιοχή και την τεχνική μασάζ μέσω ξεχωριστών λειτουργιών: μπορείτε να επιλέξετε απευθείας το κεφάλι, τη μέση, το ανώτερο ή το κάτω μασάζ σώματος ή ένα γενικό μασάζ με μαξιλάρια αέρα

Χειροκίνητη ρύθμιση

Για να ικανοποιήσουμε τις πρόσθετες απαιτήσεις των χρηστών, έχουμε διαχωρίσει την περιοχή, την τεχνική και την ταχύτητα του μασάζ. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει όλα τα προγράμματα, δημιουργώντας ένα ειδικό σύστημα μασάζ σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

συγχρονισμός

Ο χρήστης μπορεί να καθορίσει τη διάρκεια, την ένταση και την περιοχή του μασάζ για να πάρει το αποτέλεσμα ενός τέλειου μασάζ. Υπάρχουν τρεις γλώσσες της επιλογής σας.

Massage chair Comtek RK 1901

"Zero Gravity" - βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Με το συγχρονισμό της πλάτης, του καθίσματος και του στηρίγματος ποδιών με την πολυγωνική κινητή μονάδα, επιτυγχάνεται η εμπειρία του καλυτέρου μασάζ "μηδενικής βαρύτητας". Παρέχει πλήρη χαλάρωση και φυσική και άνετη θέση μασάζ, μειώνοντας την πίεση της καρδιάς και της σπονδυλικής στήλης, αυξάνοντας την ποσότητα αίματος και οξυγόνου που παρέχονται στον εγκέφαλο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του ύπνου και εξαλείφοντας την κούραση.

Με βάση τη θεωρία Zero Gravity της NASA και τις βασικές αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, η COMTEK δημιούργησε την πιο άνετη θέση μασάζ "Gravity Zero".
Συμβουλές: Η θέση "Zero Gravity" είναι εκεί όπου το σώμα βρίσκεται στην πιο φυσική, χαλαρή θέση όπου τα πόδια είναι υψηλότερα από το σώμα, σχηματίζοντας γωνία 128º ± 7º. Αυτή η θέση διατηρεί τις λειτουργίες του σώματος στο βέλτιστο επίπεδο.

Massage chair Comtek RK 1901

Μαξιλάρια αέρα.

Με το πλήρες μασάζ σώματος, μαξιλαράκι αέρα και μοναδική τεχνολογία αερισμού που προσομοιώνει το ανθρώπινο μασάζ χεριών, το RK-1901 προσφέρει ένα λεπτό και απαλό μασάζ με πίεση αέρα, μέση, κάθισμα, πόδια και πόδια, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνοντας τους μύες και τους αρθρώσεις και την εξάλειψη της κόπωσης.

Τεχνικές μασάζ

Ζυμώματος

Kneading

σύγκρουση

impact

Πάτημα

Pressing

Ελαφρά χτυπήματα

Light beats

Χτυπήματα και μαλάξεις

Kneading and Loving

rolling

rolling

Τέντωμα

stretching

Ψηφιακό ζύμωμα

Digital kneading

Ελαφρύ στην πλάτη

Reaming the back

Ακριβές σύστημα σάρωσης

Η παρακολούθηση των σημείων βελονισμού και του παλμού δίνει στο μασάζ περισσότερη ακρίβεια. Χάρη στην ανίχνευση σώματος της COMTEK και τις θεωρίες βελονισμού και παρακολούθησης παλμών, σύμφωνα με τη θεωρία της μασάζ της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, χιλιάδες ετών και σύμφωνα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος, χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης διοξειδίου του άνθρακα, το RK-1901 μπορεί να ανιχνεύσει το λαιμό, ώμους, πλάτη, μέση και γλουτοί, προσφέροντας βαθύτερο μασάζ και μασάζ σταθερού σημείου με μεγαλύτερη ακρίβεια σε χρήστες διαφορετικών υψών, προσφέροντας στους χρήστες την εμπειρία ενός παραδοσιακού κινεζικού μασάζ σε ένα ανώτερο επίπεδο επαγγελματισμού.

massage points

Specifications and technical features

Power 240W
Voltage source 120V / 220-240V AC (AC), 50 / 60Hz
Time 5/10/15/20/25/30 minutes
Vertical position dimensions 160 x 82 x 127 cm
Folded position dimensions 190 x 82 x 92 cm
Net weight 159 kg
Air cushions for shoulders Yes
Rear air cushions Yes
Air cushions for the waist Yes
Seat air cushions Yes
Air cushions for arms Yes
Cushion air cushions Yes
Air cushions for foot paw Yes
Slide forward 30 cm
€1,690.00