Η νέα Tokuyo TC-672 Zero Gravity πολυθρόνα μασάζ με ράγα σε σχήμα L μήκους 130 εκ. σύστημα θέρμανσης και μασάζ στα πέλματα. Το πιο σύγχρονο μοντέλο από την Tokuyo.

 

1

 

2

Η πολυθρόνα βελτιώνει τον ύπνο σας και χαλαρώνει τους μυς

Η καρέκλα μασάζ Tokuyo TC-672 βοηθά στην εξάλειψη του στρες και βελτιώνει την μυϊκή δυσκαμψία. Μια ευχάριστη εμπειρία μασάζ που εστιάζει στη χαλάρωση της μέσης και της πλάτης σας. Η καρέκλα μασάζ TC-672 είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αϋπνία, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας με αυτές τις τεχνικές μασάζ με αστραπή και ζύμωμα - αυτές είναι τεχνικές μασάζ που χαλαρώνουν τους μυς σας.

Έχετε πόνο στην πλάτη ή πόνο στους μυς;

Είτε θέλετε ένα πλήρες μασάζ σώματος είτε ένα απλό μασάζ, το TC 672 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η πολυθρόνα θα γνωρίζει το ύψος σας και θα προσαρμοστεί.

Επιλέξτε αυτή την καρέκλα μασάζ με σιγουριά!

Οι περισσότεροι χρήστες παρατήρησαν ότι η πολυθρόνα αναγνωρίζει επίσης νευραλγία, οδυνηρές περιοχές και δρα διαφορετικά σε αυτές τις περιοχές.

3
4  

ZeroGravity - Η πολυθρόνα ξαπλώνει στην τέλεια θέση μασάζ

Το μασάζ σε μια θέση μηδενικής βαρύτητας χαλαρώνει το σώμα, προσαρμόζεται στη θέση μασάζ του σώματος, με το πάτημα ενός κουμπιού, η πλάτη και οι ώμοι τοποθετούνται ταυτόχρονα σε θέση μηδενικής βαρύτητας, ο κατώτερος μπορεί να χαμηλώσει στις 70 μοίρες μετά από την οποία πέφτει στη σωστή θέση του μασάζ. Τα ρολά μασάζ έχουν πολύ καλύτερη επαφή με την οσφυϊκή περιοχή, προκαλώντας ολόκληρο το σώμα να απολαύσει ένα αποτελεσματικό μασάζ.

Ζήστε μια νέα μέθοδο μασάζ στις μη βαρυτικές θέσεις (μηδενική βαρύτητα). Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις θέσεις.

Η πολυθρόνα σαρώνει και ρυθμίζει έξυπνα

Το νέο TC672 είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα εντοπισμού ώμων. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει μια προκαταρκτική σάρωση κάθε συνεδρίας μασάζ για να ανιχνεύσει το ύψος και το βάρος του χρήστη έτσι ώστε η συνεδρία μασάζ να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο σώμα σας.

Αποτελεσματικό σύστημα κυλίνδρων

Η νέα καρέκλα μασάζ TC672 είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από σιωπηλά, ευφυή μηχανικά χέρια, τα οποία θα κινούνται προς τα επάνω και προς τα κάτω, τα οποία εκτείνονται εμπρός και πίσω συν πλευρικές κινήσεις. Αυτά τα μηχανικά χέρια βοηθούν στην ανίχνευση παραμέτρων κάθε χρήστη: βάρος και ύψος.

scanare

Μασάζ βραχιόνων με πολυστρωματικά μαξιλάρια αέρα.

Χρησιμοποιώντας ένα υλικό κοντά στο PH του δέρματος, η πολυθρόνα εκτελεί μασάζ πίεσης στους βραχίονες. Ο σκοπός είναι να ενεργοποιηθεί η κίνηση καθώς τα μαξιλάρια αέρα συμπιέζουν το άνω και κάτω μέρος του αντιβραχίου και του χεριού.

53
 

Το υποπόδιο επεκτείνεται αυτόματα.

Η υποστήριξη μασάζ ποδιών έρχεται με μια αναβαθμισμένη έκδοση που επιτρέπει επέκταση έως 8,5 εκ., Ώστε η πολυθρόνα είναι επίσης κατάλληλη για ψηλότερους ανθρώπους.

extensibil

Μασάζ μαξιλαριών στο στήθος με μαξιλάρια αέρα.

Διαφορετικά μαξιλάρια αέρα καλύπτουν το πόδι, τους αστραγάλους και τα πέλματα, δίνοντάς τους ένα μασάζ με σημεία zusanli (περιοχές που εμπλέκονται στη διαδικασία βελονισμού για την αντιμετώπιση του στομαχιού του στομάχου και των γαστρικών βλεννογόνων βλαβών).

Ρεφλεξολογία.

Η μέθοδος μασάζ γίνεται με εναλλαγή των ενεργειών της σύσφιξης, διακοπής, χαλάρωσης, διατηρώντας τα πόδια σας χαλαρά.

reflexoterapia
7

Διεξοδικό μασάζ στην πλάτη χρησιμοποιώντας κυλίνδρους μήκους 130 εκ. σε σχήμα "L".

Η πολυθρόνα επωφελείται από μια ειδική τεχνολογία με καμπύλη διαδρομή σε σχήμα L, αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης σε συνδυασμό με τις τελευταίες γνώσεις στον τομέα.
Η διαδρομή που ολισθαίνει το σύστημα μασάζ είναι 130 εκ., Επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα εξατομικευμένο μασάζ κεφαλής στα πόδια σας. Θα απολαύσετε τη μέγιστη χαλάρωση χάρη στην τροχιά κυλίνδρου σχήματος L.

Guasha για τα πέλματα.

Μιμείται την αφή ενός ανθρώπινου χεριού και έχει προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρων, δίνοντάς σας ένα μασάζ Guasha σαν να εκτελέστηκε από έναν επαγγελματία μασέρ. Με ακτίνα 3 εκατοστών και εστιάζοντας στο σημείο Yongquan στο πέλμα, το μασάζ μπορεί να είναι λεπτό και σταθερό, αλλά μπορεί να είναι ακόμα πιο δυνατό, ανάλογα με το πώς το έχετε ρυθμίσει στο τηλεχειριστήριο.

guasha


Σημαντικά χαρακτηριστικά

Μασάζ αυχένα
Τα καθημερινά γεύματα μπορούν να αποτρέψουν την σπονδυλίωση του τραχήλου της μήτρας, πονοκεφάλους και εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις.

Βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος
Το μασάζ έχει το ρόλο της διαστολής αιμοφόρων αγγείων, βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και βελτιώνοντας την ικανότητα του μυοκαρδίου να παρέχει οξυγόνο, αυξάνοντας την ικανότητα των λειτουργιών της καρδιάς. 
Ψυχική υγεία
Το μασάζ μπορεί να λύσει προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος, χαλαρώνοντας το σώμα και το νου, οδηγώντας σε βελτιωμένες φυσικές λειτουργίες.
Πνευματικό μασάζ στην περιοχή των ώμων
Η κύρια αιτία του πόνου στον ώμο οφείλεται στο γεγονός ότι η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του αυχένα δεν εκτελείται σωστά. Μόλις έχετε το μασάζ αέρα στην περιοχή των ώμων, θα αισθανθείτε τον πόνο να εξαφανίζεται.

Πνευματικό μασάζ της περιοχής των χεριών
Συχνά χρησιμοποιούμε το ποντίκι κατά τη διάρκεια του προγράμματος εργασίας και τον ίδιο τον πόνο στον καρπό, αλλά η νέα γενιά πνευματικού μασάζ μπορεί να ανακουφίσει τους πόνους που στους καρπούς.

Αφαιρούμενο μαξιλάρι
Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με αφαιρούμενο μαξιλάρι για να βελτιώσει την άνεση του μασάζ, αν θέλετε το μασάζ να είναι πιο δυνατό, μπορείτε να αποσυνδέσετε το μαξιλάρι έτσι ώστε κατά τη διάρκεια του μασάζ να απολαύσετε ένα αποτέλεσμα και πιο παρήγορο.

Κυρτά σημεία για μασάζ πέλματος
Σύμφωνα με τα κυρτά σημεία που σχεδιάστηκαν για το μασάζ ποδιών, σχεδιασμένα ακριβώς σύμφωνα με τον τρόπο μασάζ που υιοθετούν επαγγελματίες μασέρ, το μασάζ ποδιών γίνεται στα σημεία yongquan, είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ και σταθερό μασάζ είτε για ένα προοδευτικό μασάζ, που παράγουν άνεση.

Πνευματικό μασάζ γαμπών και πέλματος
Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί μαξιλάρια αέρα υψηλής αντοχής, διανέμοντας διαφορετική πίεση αέρα από τις γάμπες στα πέλματα, μειώνοντας έτσι την πίεση που αισθάνθηκε και στα δύο πόδια και ανακουφίζοντας από την αίσθηση ότι αισθάνεστε άρρωστος στα πόδια. Το μασάζ μπορεί να γίνει με το μασάζ με το χέρι ή το πνευματικό μασάζ.

Η πολυθρόνα βλέπει την καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης
Με εργονομικό σχεδιασμό σχήματος S, παρακολουθεί με ακρίβεια τη σπονδυλική στήλη.

Μια πολυθρόνα σαν επαγγελματίας μασέρ
Μιμείται τις κινήσεις ενός επαγγελματία μασέρ, γεμάτο εντελώς τα πόδια και τα πόδια. Μια χαλαρωτική, spa εμπειρία.

 


11  

Συστήματα οπίσθιας θέρμανσης. Τέλεια το χειμώνα.

Το μασάζ συχνά οδηγεί σε χαλάρωση, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου και βελτιώνοντας τις φυσικές λειτουργίες. Η λειτουργία οπίσθιας θέρμανσης συμπληρώνει αυτές τις λειτουργίες, διαφοροποιώντας το Tokuyo TC-672 από άλλες καρέκλες μασάζ.

LCD τηλεχειριστήριο για πλήρη έλεγχο. Πολύ εύκολο στη χρήση.

Το TC-672 διαθέτει ένα πολύ εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο, εύκολη πρόσβαση στο κουμπί. Το τηλεχειριστήριο τοποθετείται σε ξεχωριστή θήκη και προστατεύεται από τη σκόνη. Επίσης, το τηλεχειριστήριο είναι πολύ διαισθητικό και πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και χωρίς να μελετά το εγχειρίδιο χρήσης.

Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες (5 ") για να μπορείτε να βλέπετε εύκολα τις λειτουργίες της ενεργοποιημένης πολυθρόνας.

14

Σετ επαγγελματικών διαδικασιών μασάζ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας 

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες μασάζ το πρωί, το μασάζ το απόγευμα και το μασάζ βελτίωσης του ύπνου έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν σωματικές, ψυχικές και ψυχολογικές ανάγκες όλη την ημέρα.


Μασάζ χειροκίνητης διέγερσης
Το χειροκίνητο μασάζ διέγερσης μπορεί να ρυθμιστεί προς τα επάνω / προς τα κάτω. Είδη χειροκίνητου μασάζ: μασάζ - χύσιμο, μασάζ ξυλοδαρμού, χτυπήματα με μασάζ, ζωντανό μασάζ, σταθερό μασάζ.


Μασάζ με δάκτυλα
Σχεδιασμένο με απομίμηση του μασάζ με μεγάλα δάχτυλα, τρίβει αποτελεσματικά την επιλεγμένη περιοχή για μασάζ.


Μασάζ με χτυπήματα
Ρυθμίζει την ταχύτητα χτυπήματος, μπορεί να προσφέρει διαφορετικούς τύπους μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες.


Μασάζ με συχνά χτυπήματα
Μπορεί ταυτόχρονα να πραγματοποιεί τριβές και να χτυπάει, προσφέροντας ένα διαφορετικό μασάζ έντασης ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.


Περιοχή μασάζ
Μπορούν να επιλεγούν διαφορετικές περιοχές, μπορεί να γίνει μασάζ σε διαφορετικές θέσεις.


Σταθερό μασάζ
Όταν οι κύλινδροι μασάζ κινούνται στην κατεύθυνση "από πάνω προς τα κάτω", το πλήκτρο επιλογής μπορεί να απενεργοποιηθεί για να κάνετε μασάζ σε μια συγκεκριμένη περιοχή.


Αλλαγή της θέσης των κυλίνδρων μασάζ
Η κίνηση των κυλίνδρων μασάζ γίνεται σε 3 ταχύτητες και 3 βήματα πλάτους. Ρυθμίστε την απόσταση μεταξύ δύο κυλίνδρων μασάζ, μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα: στενό, μεσαίο, ευρύ.


Ένταση
Η ένταση του μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την περιοχή του μασάζ. Η ρύθμιση της έντασης του μασάζ γίνεται σε 3 επίπεδα


Θέρμανση
Μασάζ προσθήκης θερμότητας - ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη λειτουργία θέρμανσης του θερμαντήρα.


Ρολά μασάζ για πέλματα
Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα ρόλερ για τις γάμπες και τα πόδια

 

Προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά  

Μασάζ σε όλη την πλάτη  Ναι, σε σχήμα "L"
Αυτόματη ρύθμιση ύψους για μασάζ πλάτης Ναι
Ηλεκτρική αναδιπλούμενη πλάτη Ναι
Αναδιπλούμενο υποπόδιο Ναι
Ρολά μασάζ πλάτης Ναι
ρολά μασάζ για τα πέλματα Ναι
Ρεφλεξολογία (χαλαρωτικό μασάζ) Ναι
Ταπετσαρία Οργανικό, αντιβακτηριδιακό
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220-230V
Προτεινόμενο ύψος χρήστη περίπου 155 - 200 cm
Βάρος καρέκλας (kg) 120 kg 
Μέγιστο βάρος χρήστη (kg) 110 kg
Ράγα με κυλίνδρους 130 cm
Τηλεχειριστήριο με οθόνη LCD  Nai
 

dimensiuni