Η εταιρία BACK2LIFE εγγυάται για όλα τα προϊόντα της (συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων) για ελαττώματα σε υλικά ή κατασκευή του προϊόντος ως εξής:

  1. Για το διάστημα των 90 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εάν το προϊόν βγει ελαττωματικό, η εταιρία BACK2LIFE θα επισκευάσει ή αντικαταστήσει το προϊόν, κατά την κρίση του, χωρίς επιβάρυνση ή θα πληρώσει τα εργατικά σε κάθε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Μετά την Περίοδο Εγγύησης, ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει για όλες τις εργασίες.
  2. Η BACK2LIFE θα παρέχει, χωρίς χρέωση, καινούρια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε αντάλλαγμα με ελαττωματικά εξαρτήματα για το χρονικό διάστημα δύο (2) χρόνων. Μετά από 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εργασίες για απομάκρυνση του προϊόντος και εγκατάσταση είναι διαθέσιμα από εγκεκριμένο σέρβις της εταιρίας BACK2LIFE ή εγκεκριμένο κέντρο υπηρεσιών της εταιρίας με δικά σας έξοδα.

Service Web 2

Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει εξωτερικές βλάβες, ατύχημα, κακή χρήση, κακή μεταχείριση, αμέλεια, εμπορική χρήση ή τροποποίηση προϊόντος, σε οποιοδήποτε μέρος του προϊόντος. Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που οφείλονται σε κακή λειτουργία ή συντήρηση, σύνδεση με ακατάλληλη τάση παροχής ρεύματος ή απόπειρα επισκευής από οποιονδήποτε άλλο εκτός από την εγκεκριμένο τεχνικό της εταιρίας BACK2LIFE.

Η απόδειξη αγοράς αποτελεί απόδειξη ότι το προϊόν είναι εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης και πρέπει να υποβάλλεται για την απόκτηση υπηρεσιών εγγύησης.

Service Web 2


Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της back2life αναλαμβάνει την επισκευή παντός είδους πολυθρονών μασάζ καθός και εξοπλισμού SPA και κομμωτηριακού εξοπλισμού.

 

Τεχνική υποστήριξη-επισκευές κος Γιώργος Ξανθάς:
κιν.: +30 6976031234
Γραφείο: +30 24210 27001
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.