ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΕΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ!

Image
Image

Καρέκλα μασάζ με 4D μασάζ, υπέρυθρη θέρμανση και Bluetooth

Η καρέκλα μασάζ Z1 είναι μια καινοτόμος τεχνολογική συσκευή βασισμένη στη βιομηχανική, την εργονομία και τη φυσική θεραπεία. Είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό καμπύλης ράγας για μασάζ σχήματος S και L. Το μασάζ σχήματος L κινείται από τη βάση του κεφαλιού κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, περνά από τη μέση και τους γλουτούς και τελειώνει στη βάση των μηρών. Το μασάζ σχήματος S τρέχει οριζόντια στο πλάτος της πλάτης. Η καρέκλα διαθέτει συνολικά 58 μαξιλάρια αέρα για μασάζ με συμπίεση αέρα, γεγονός που καθιστά την εμπειρία μασάζ μοναδική σε συνδυασμό με μασάζ εικόνας S και L. Οι έξυπνοι μηχανικοί βραχίονες κινούνται πάνω και κάτω στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση, κινούνται 360 ° δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Ο μηχανισμός μασάζ σαρώνει αυτόματα την ανθρώπινη φιγούρα και τοποθετείται στις περιοχές μασάζ του σώματος. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και ταπετσαρία από δέρμα eco. Διαθέτει τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών με μεγάλη οθόνη LCD.

Μηχανισμός SL-TRACK

Ο κύριος μηχανισμός μασάζ της καρέκλας Z1 είναι μια μπάρα στην οποία βρίσκονται οι κεφαλές κυλίνδρων μασάζ, κινούνται κατά μήκος και πλάτος του σώματος που μοιάζουν με τα γράμματα S και L.

Η μπάρα μασάζ έχει μήκος 137 εκατοστά και φτάνει στους κάτω μηρούς, περνώντας από το λαιμό, την πλάτη, τη μέση και τη λεκάνη. Το σχήμα του νάρθηκα ταιριάζει απόλυτα στις καμπύλες του ανθρώπινου σώματος, παρέχοντας ένα ακριβές μασάζ που διεγείρει τα σημεία βελονισμού στην πλάτη, εξαλείφει την κόπωση και αποκαθιστά την καλή φυσική κατάσταση.

Image
Image

Μηδενική βαρύτητα

Στη λειτουργία Zero Gravity, η γωνία μεταξύ του σώματος και των ποδιών είναι περίπου 127 μοίρες. Οι μηροί και τα πόδια είναι σε θέση πάνω από την καρδιά. Το βάρος κάθε μέρους του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα στην καρέκλα μασάζ και η πίεση στο σώμα κατανέμεται ομοιόμορφα. Αυτή η θέση οδηγεί σε μια κατάσταση βαρύτητας στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τέλεια χαλάρωση χωρίς περιορισμούς.

4D μασάζ και αυτόματα προγράμματα

Το έξυπνο σύστημα μασάζ 4D συνδυάζει επαγγελματικές τεχνικές μασάζ, όπως - ζύμωμα, χτύπημα, μασάζ σιάτσου, τέντωμα, συμπίεση αέρα, μασάζ με κύλινδρο, θερμικό μασάζ, επιτυγχάνοντας πολυδιάστατο μασάζ σε πλάτος, μήκος και βάθος του σώματος.

Τα δώδεκα προγράμματα αυτόματου μασάζ έχουν διαφορετικές εντάσεις και εστιάζονται σε ορισμένα μέρη του σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες και την τρέχουσα κατάσταση του χρήστη.

Ο κυλινδρικός μηχανισμός μπορεί να ρυθμιστεί σε πλάτος σώματος 3 έως 22 εκατοστά, επιτρέποντας έτσι να στερεωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή, για παράδειγμα - την αυχενική σπονδυλική στήλη, την πλάτη ή τη μέση.

Image
Image

Αερόσακοι

Η καρέκλα μασάζ Z1 είναι εξοπλισμένη με συνολικά 58 αερόσακους. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της πίεσης και της πίεσης του αέρα. Το μασάζ αερόσακου χαλαρώνει τους μύες, ανακουφίζει από την κόπωση και αναζωογονεί το σώμα, διεγείρει τα φυσικά αντανακλαστικά του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έχει προληπτικό αποτέλεσμα στη θεραπεία πολλών ασθενειών, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τον ύπνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

Αλλα χαρακτηριστικά

H Z1 προσφέρει λειτουργία προθέρμανσης με υπέρυθρες ίνες άνθρακα στην πλάτη, τη λεκάνη και τους μηρούς. Η προθέρμανση βοηθά στην πλήρη χαλάρωση των μυών για να κάνει το μασάζ πιο αποτελεσματικό και βαθύ. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και η κόπωση μειώνεται αποτελεσματικά.

Έχετε μια βολική θύρα USB για τη φόρτιση κινητών συσκευών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια ενός μασάζ.

Η καρέκλα μασάζ έχει ένα εκτεταμένο κλειστό τμήμα ποδιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες με αριθμό ποδιού έως 46 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο. Στην περιοχή των γαμπών, η καρέκλα προσφέρει έναν συνδυασμό 2 τύπων τεχνικών μασάζ - πίεσης μέσω αερόσακων και ανάμιξης. Στο κάτω μέρος του τμήματος υπάρχει ένας μηχανισμός μασάζ, που εκτελεί 3-σειρές μασάζ με τα πόδια. Το τμήμα ποδιών μπορεί να επεκταθεί κατά περισσότερο από 20 cm, γεγονός που καθιστά την καρέκλα άνετη για άτομα άνω των 200 cm. Ο συνδυασμός αερόσακων και κυλίνδρων θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή χαλάρωση και χαλάρωση των κουρασμένων ποδιών σας.

Image

Λειτουργία ήχου Bluetooth. Ενσωματωμένα ηχεία.

Η λειτουργία Bluetooth της καρέκλας μασάζ σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μαθήματα μουσικής, ραδιοφώνου, τηλεόρασης ή ήχου μέσω των ενσωματωμένων ηχείων που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του μαξιλαριού στο πάνω μέρος της καρέκλας. Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στα ενσωματωμένα ηχεία μέσω τηλεφώνου, tablet, φορητού υπολογιστή ή άλλης κινητής συσκευής που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth. Η ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής σε συνδυασμό με ένα χαλαρωτικό μασάζ βελτιώνει σημαντικά τόσο τη σωματική όσο και τη συναισθηματική κατάσταση του σώματος. Συμβάλλει στην καλή διάθεση και την έλλειψη έντασης.

Τεχνικές μασάζ

Image

Αυτός ο τύπος μασάζ βοηθά στη χαλάρωση των ώμων και των ώμων. Δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις κρυολογήματος, κράμπες ή συσσωρευμένη κόπωση και στρες. Βοηθά στη χαλάρωση των μυών και στην ανακούφιση του πόνου από την πλεξίτιδα ή τις κυψέλες. Υποστηρίζει καλό και πλήρη ύπνο.

Image

Τεχνική μασάζ που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από Ιάπωνες δασκάλους. Πραγματοποιείται με διέγερση και μασάζ συγκεκριμένων σημείων στο σώμα. Βοηθά επιτυχώς στη θεραπεία του κρυολογήματος, των ασθενειών του γαστρεντερικού σωλήνα και πολλά άλλα. Κατά τη διαδικασία του μασάζ αποκαθίσταται η ενεργειακή ισορροπία στο σώμα.

Image

Συνδυασμένο μασάζ με βρύσες και βρύσες. Το πιο διάσημο μασάζ, το οποίο εφαρμόζεται για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το σώμα από τοξίνες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Αποκαθιστά την ευελιξία των αρθρώσεων, μειώνει το συναισθηματικό και διανοητικό στρες, ανακουφίζει από την κούραση, τους πονοκεφάλους και τους μυϊκούς σπασμούς. Καλό για υψηλά επίπεδα στρες και έντασης.

Image

Τρίψτε απαλά και σταδιακά κάθε μυ μέχρι να χαλαρώσετε εντελώς. Διεγείρει τη λέμφη, παρέχει εισροή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στους ιστούς για ταχύτερη ανάρρωση. Αυτό το μασάζ έχει θετική επίδραση στις κράμπες, τον πόνο, τις ημικρανίες, τη ζάλη, την οστεοαρθρίτιδα.

Image

Μασάζ που μιμείται την άσκηση πίεσης στα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ (πάνω και κάτω κατά μήκος του λαιμού, της σπονδυλικής στήλης, της μέσης και της λεκάνης, φτάνοντας στους άνω μηρούς). Το κατάλληλο μασάζ για τραυματικούς τραυματισμούς, ενισχύει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος, έχει θετική επίδραση στη φυσιολογική λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού, ενεργοποιεί.

Image

Η τεχνική μασάζ με κτυπήματα / ελαφρώς κρουστά / καταπολεμά το συναισθηματικό στρες. Χρησιμοποιείται παρουσία άγχους, έντασης, στρες και κατάθλιψης. Πατώντας συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία, το σώμα χαλαρώνει και απελευθερώνεται από αρνητικές σκέψεις και διαθέσεις. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται επίσης με επιτυχία για την εξάλειψη του χρόνιου πόνου, του τραύματος ή της φλεγμονής.

Διαθέσιμα Χρώματα

Μηχανισμός μασάζ (εύρος)Από τη βάση της κεφαλής έως τους μηρούς και το πλάτος της πλάτης (LS-Track)
Κεφαλές μασάζ (αριθμός)4 τεμάχια, σιλικόνη
Παραγωγή (υλικό)Οικολογικό δέρμα, αντιβακτηριακό
Μηχανισμός ανύψωσης2 κομμάτια
Αριθμός αερόσακων58 κομμάτια
Αντλίες αέρα1 κομμάτι
Μηδενική βαρύτηταΝαί
Vibro μασάζΟχι
Μασάζ ποδιώνΑερόσακοι και μασάζ ποδιών
ΘέρμανσηΝαί
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος220V
Εξουσία150W
Αντοχή φορτίουέως 130 κιλά
Βάρος χωρίς συσκευασία95 κιλά
Βάρος με συσκευασία114 κιλά
Μέγεθος χαρτοκιβωτίου188 x 76 x 84 εκ
Εγγύηση24 μήνες
ΕξοπλισμόςΚαρέκλα μασάζ, καλώδιο τροφοδοσίας, κάρτα εγγύησης, δήλωση συμμόρφωσης, σύντομες οδηγίες

Χαλαρώστε με την Back2life χωρίς "Μουρμούρα"